Читав, що орієнтувались на Тенере, яка у нас теж 12500 Загалом, ринок куций, а у кого свербить, той будь які гроші заплатить У Тріумфа з Польшею ще більша різниця
Молчун 04.04.2023 13:38 пишет: Читав, що орієнтувались на Тенере, яка у нас теж 12500 Загалом, ринок куций, а у кого свербить, той будь які гроші заплатить У Тріумфа з Польшею ще більша різниця
В нас Тріумф то взагалі не офіціали, а сірий ділер. Я теж прифігів одного разу, коли ціну порівнював на Tiger 660 - Європа 9к, Україна - 14к
пройшло майже півтора року і щось Transalp не радує власників ...хоча сподівання були що гарна моделька буде з 92 к с... Поки з Тенері 700 важко всім конкурувати
Makovsky 10.02.2024 21:55 пишет: пройшло майже півтора року і щось Transalp не радує власників ...хоча сподівання були що гарна моделька буде з 92 к с... Поки з Тенері 700 важко всім конкурувати
Так Трансальп й не конкурент Тенері. Він легше керується, нижче за Тенеру та більше заточений на трасові перегони з легким оффроудом. Тенера це важкий ендуро, мотоцикл для одного райдера. Пасажиру буде зручніше на Трансальпі.
Makovsky 10.02.2024 21:55 пишет: пройшло майже півтора року і щось Transalp не радує власників ...хоча сподівання були що гарна моделька буде з 92 к с... Поки з Тенері 700 важко всім конкурувати
Так Трансальп й не конкурент Тенері. Він легше керується, нижче за Тенеру та більше заточений на трасові перегони з легким оффроудом. Тенера це важкий ендуро, мотоцикл для одного райдера. Пасажиру буде зручніше на Трансальпі.
ріалі життя - турист - це райдер без пасажира))) бо жінок які жаждуть умов без води та іншого комфорту не так і багато )))
ріалі життя - турист - це райдер без пасажира))) бо жінок які жаждуть умов без води та іншого комфорту не так і багато )))
С дружинами катаємось по готелям/мотелям в режимі уікенду або на 3-4 дні на свята по зазделегідь складеному маршруту. Звісно, про оффроуд в такому випадку мова не йде, але грунтовки, під'їзд до локацій по гравію - вайнот?! Не купляти ж для цього окремий мот?! Тому для мене можливість їзди з пасажиром на дальняки надважлива.
Вирішив сьогодні катнути по салонах та подивитись/посидіти ))) Що дивився: Honda Transalp, Africa Twin, NC750X Yamaha Tenere Suzuki V-Stornm 650/1000
Із того що зайшло саме мені по посадці - 180см це ідеально NC але купив би мабуть Transalp або V Storm 650 це якщо би вибирав мото такий собі паркетничок але Тенере по ТТХ монстр ))) якщо треба в гори )))
Makovsky 11.02.2024 18:42 пишет: Вирішив сьогодні катнути по салонах та подивитись/посидіти ))) Що дивився: Honda Transalp, Africa Twin, NC750X Yamaha Tenere Suzuki V-Stornm 650/1000
Із того що зайшло саме мені по посадці - 180см це ідеально NC але купив би мабуть Transalp або V Storm 650 це якщо би вибирав мото такий собі паркетничок але Тенере по ТТХ монстр ))) якщо треба в гори )))
З вашим зростом на Тенері буде добре. Я катав Тенеру на тесті і мені (175см) перші км було досить напружено, особливо в заторах коли треба крабіком повзти в міліметрах між дзеркал. Але я звик дуже швидко, а на оффроуді взагалі на Тенері як на веліку МТБ - все чітко і зрозуміло. З паркетників найкращий буде Трансальп - колесо 21, квікшифтер і плюшкі електронні. В-Стром морально застарів. NC - це асфальт-онлі.
Сейчас в вишневом продают за 17500 африку, отказную. Самое лучшее предложение на рынке Позавчера стояла еще. Как по мне то трансальп не рыба ни мясо, и какая целевая у нее непонятно.