H2O 03.09.2024 13:30 пишет: Тільки що замовив Fossibot F1200 з купоном за 469 євро з доставкою до Польщі. Передзамовлення, правда, відправка 13.09.
або без будь-яких купонів близько 22.000 грн. при замовленні з польського амазону з доставкою ті самі 7-8 днів. Вже дві такі приїхали.
І сьогодні приїхала oukitel p2001 plus, яка на момент оплати за 799ойро була мабуть найкращим варіантом за параметром ціна/якість. Та і зараз за 929 ойро не самий поганий варіант.
Я купив дельту 2 з південно африканськими розетками, я кз'ясувалось по факту. Ще краще ніж китайські, бо ледве знайшов вилки. Нічого, купив вилки на Алі, повтикав і користуюся, зараз Алі кожен день в рекламу кидає все більше вилок. Скінчиться гарантія, поміняю розетки на європейські, а може так і лишиться.
nickka 04.09.2024 04:00 пишет: Я купив дельту 2 з південно африканськими розетками, я кз'ясувалось по факту. Ще краще ніж китайські, бо ледве знайшов вилки. Нічого, купив вилки на Алі, повтикав і користуюся, зараз Алі кожен день в рекламу кидає все більше вилок. Скінчиться гарантія, поміняю розетки на європейські, а може так і лишиться.
Хто буде собі ще замовляти FOSSiBOT F1200 Portable Power Station| 1,200W 1,024Wh то і мені привезіть трішки дорожче, чекаю Ваші повідомлення в приват, бо я не вмію замовляти з тих амазонів і тд
egorka 04.09.2024 11:13 пишет: Хто буде собі ще замовляти FOSSiBOT F1200 Portable Power Station| 1,200W 1,024Wh то і мені привезіть трішки дорожче, чекаю Ваші повідомлення в приват, бо я не вмію замовляти з тих амазонів і тд
Немножко офтоп, но совет дам. Не давай мозгу лениться. Он как мышца, без упражнений деградирует. В любом вопросе который требует мозговой деятельности прежде всего старайся разобраться сам, не ищи тех , кто сделает за тебя.
Ant-ua 03.09.2024 23:13 пишет: А в блюети есть какая-то защита от высокого и низкого напряжения от общей сети? Или лучше станцию подключать через зубр?
якийсь запобіжник біля вхідного шнура є. А коли низька напруга не бере заряд, треба шось в наоаштуваннях міняти
egorka 04.09.2024 11:13 пишет: Хто буде собі ще замовляти FOSSiBOT F1200 Portable Power Station| 1,200W 1,024Wh то і мені привезіть трішки дорожче, чекаю Ваші повідомлення в приват, бо я не вмію замовляти з тих амазонів і тд
Немножко офтоп, но совет дам. Не давай мозгу лениться. Он как мышца, без упражнений деградирует. В любом вопросе который требует мозговой деятельности прежде всего старайся разобраться сам, не ищи тех , кто сделает за тебя.
Приїжджайте із ноутбуком. Покажу. Грошей не візьму)
Так а яка різниця? Доставка до Польщі безкоштовно, звідти везти все одно за гроші.
А яку адресу в Польщі вказувати? І як її з Польщі доставити? Хто відправить?
Як варіант, NP shopping. Після реєстрації видасть адреси на купу країн, ось їх і треба вказувати при замовленнях.
По Дельті2. Станція довго стояла без роботи, сьогодні якимось дивом з 95% при споживанні 112W за 2 години залишилось 40%. Може поганяти/відкалібрувати?
Так а яка різниця? Доставка до Польщі безкоштовно, звідти везти все одно за гроші.
А яку адресу в Польщі вказувати? І як її з Польщі доставити? Хто відправить?
Як варіант, NP shopping. Після реєстрації видасть адреси на купу країн, ось їх і треба вказувати при замовленнях.
По Дельті2. Станція довго стояла без роботи, сьогодні якимось дивом з 95% при споживанні 112W за 2 години залишилось 40%. Може поганяти/відкалібрувати?
Так. Це певний нюанс/проблема для станцій на LFP-акумах. Для коректного відображення заряду після тривалого простою треба саме свіжий повний цикл розрядки-зарядки до повного (саме до повного, коли перестане брати зарядку).
Не дуже тямлю в покупках в різних амазонах ебеях, (тільки вчуся). А чому на німецьком амазоні на фоссибот одна ціна-749 евро, на польськом -2049 зл.? если в гривнах то різниця норм.
Maremann 04.09.2024 16:05 пишет: Не дуже тямлю в покупках в різних амазонах ебеях, (тільки вчуся). А чому на німецьком амазоні на фоссибот одна ціна-749 евро, на польськом -2049 зл.? если в гривнах то різниця норм.