Renault Megane 2017 IV покоління • 1.5 Energy dCi МТ (110 к.с.), дизель, білий, механіка 6-ступка. Ідеальний стан, безпроблемне і обслужене, вже на обліку авто. Замінені всі рідини та фільтри. Працює бездоганно: двигун, коробка, електроніка, підвіска. Екологія на місці, нічого не вирізалося і не глушилося. По комплектації є все, що треба: круїз-контроль, підігріви, кондиціонер, порти USB, AUX, кнопки на шкіряному кермі, передні та задні протитуманні фари, ледівські денні ходові вогні, лінзована галогенна оптика, парктроніки, 6-ступінчата коробка механіка, легкосплавні диски, повнорозмірна запаска, надійний і перевірений часом двигун К9К (110 к.с.=81КВт). Фарбовані капот і низ задніх правих дверей. Так приїхала з Франції. Дуже економне авто: 4 л дизеля по трасі, 6 л дизеля в місті. Електронна сервісна книжка з повною історією обслуговування в Європі. Я перший власник в Україні, тож не треба вже платити першого обліку в пенс.фонд. За час експлуатації в Україні наїздив 5 тис. км. Взимку заводилася з пів оберту, а зараз тим більше. Ціна продажу за готівку, найнижча на РІА. Стала мені восени 2023 року біля 11500 дол. Поміняв вижимний і зробив повне ТО. Більше нічого не треба. На обмін дорожче. Причина продажу - є ще одне авто. Ціна 10100 дол. Луцьк, 095-798-58-38 Віктор
Комплектація "Luxery" на базарі просто Гарний возик, розглядав такій собі для покупки, єдине пробіг, але за цю ціну зматають до 160 і продадуть по ринку.
vlad_calibra 11.09.2024 19:06 пишет: Двигун то зрозуміло, а от як форсунки, турбіна, тнвд на такому і більше пробігу себе почувають?
Справа не в тому, як воно себе почуває, а в тому, що люди хочуть пробіг 170 і ціна нижче ринкової, до правди ніхто не готовий, більшість хоче простих рішень (шари). Сам зараз продаю авто з пробігом 340тис, дзвінків 0, ціна нижче нижчої ще нижче т Змотав би до 250тис, вже продалась би, на пару тисяч дорожче, чим стоїть.
vlad_calibra 11.09.2024 19:06 пишет: Двигун то зрозуміло, а от як форсунки, турбіна, тнвд на такому і більше пробігу себе почувають?
Форсунки чудовий стан, не знаю чи міняв, як і насос. Помилок немає, є якісь старі, то навіть не стираю їх. Жодного запотівання, сажевий в норм стані і на місці. Не турбує нічого. Їздила по автобанах. Я в Україні кілька тисяч наїздив тільки. Зробив ТО і більше нічого не треба.
Звідки така впевненість, що вона їздила по автобанах?)) ну серйозно… є пробіг, є стан авто. А от оці казки про бабусю і церкву, ніби вже прожили цей етап. Була б в іншому кольорі - продалась би, напевно.
baton82 11.09.2024 22:36 пишет: Звідки така впевненість, що вона їздила по автобанах?)) ну серйозно… є пробіг, є стан авто. А от оці казки про бабусю і церкву, ніби вже прожили цей етап. Була б в іншому кольорі - продалась би, напевно.
У нас одни пробки В Европе автобаны … Классика
Помню как люди бегали и искали Ауди 80 с zzz А5 1.8т номер мотора с буквой b… Список этой лапши бесконечен
baton82 11.09.2024 22:36 пишет: Звідки така впевненість, що вона їздила по автобанах?)) ну серйозно… є пробіг, є стан авто. А от оці казки про бабусю і церкву, ніби вже прожили цей етап. Була б в іншому кольорі - продалась би, напевно.
Тому що 300 тис км по місту наїздити складно, а це не таксі. Стан салона, педалі, важіля перемикання передач, ременя безпеки, шкіри на кермі, капот і діагностика сажевого. Також останній не скинутий лічильник пробігу понад 3 тис км зі середньою швидкістю та розходом палива, авто зареєстроване було у Франції на фірму - м'яко натякають мені, що автомобіль їздив на довгі дистанції, себто по автобанах. Бо авто з міськими пробігами трішки інші мають симптоми і сигнали. Чи мій дедуктивний метод вам свідчить про протилежне? Поділіться, буду радий прочитати ваші аргументовані доводи П.С. Про їзду до церкви/за хлібом/бабуся - таких підозр з цим авто не маю. П.П.С. Вдалого всім для і приємної лектури
Бо для міста беруть бензин, який дешевше і простіше в експлуатації. Це в нас беруть дизель для міста, а потім починають, мити сажовий, вирізати, ставити обманки на лямбда зонд і тд.
Бо для міста беруть бензин, який дешевше і простіше в експлуатації. Це в нас беруть дизель для міста, а потім починають, мити сажовий, вирізати, ставити обманки на лямбда зонд і тд.
Мастера тоже кушать хотят Поэтому чинят, шьют, вырезают))))
Ну а як вони себе можуть почувати? Перевіряти потрібно, тестувати, діагностику робити. Що продавець може сказати тут? Їде то й добре, помилок нема то ще краще. Наші люди хочуть купити б.у. автомобіль 5-10-річний за цінником 30% від нової і щоб всі запчастини були новими без зносу? P.S. Якби собі купляв такого плану машину то мабуть теж би злякався 350К пробігу.
Ну а як вони себе можуть почувати? Перевіряти потрібно, тестувати, діагностику робити. Що продавець може сказати тут? Їде то й добре, помилок нема то ще краще. Наші люди хочуть купити б.у. автомобіль 5-10-річний за цінником 30% від нової і щоб всі запчастини були новими без зносу? P.S. Якби собі купляв такого плану машину то мабуть теж би злякався 350К пробігу.
У мене тільки 305 поки, до 350 тис комусь - це 5 років їздити. Купують же Меган2, Меган 3, Гольф 4, 5, 6, 7 Дизельні. І думаєте там 199 тис. км пробіги? Вже до мільйона доходять і їздять. Хтось купить з пробігом 200 за 13 тис, а хтось 300 тис. за 10 тис. Кожному своє