Сергёга 03.09.2024 17:48 пишет: якщо чесно, то при таких бюджетах мені важко зрозуміти необхідність саме плагіну якщо це відкинути, то вибір просто конячий як на мене, то в лакшері сегменті плагін потрібен тільки якщо десь дуже жорсткі обмеження по пересуванню в центрі міста на ДВЗ....у нас такого нема слава богу
таким економістам як я плагін може і ок (я з тих неадекватів, що і приус на ГБО переведе ), але на авто далеко не з такого бюджету
ТС наче просто подобається Чим не причина?
то це саме головне інше деталі але ж тема заради побоянити інших веселих тем нема
камон, камрад, тема як називається коли це на автоуа заважала побаянити відсутність досвіду як на мене , то сучасний авто все більше стає побутовою технікою, де важливі характеристики чисто побутові, що є в ТТХ. а всі оті ваші ратата, керованість, то вже мало кого цікавіить, хіба що справжніх ентузиастів і фанатів авто комфортно, економно, надійно, швидше потоку може...все, огонь. Запитай себе, коли тебе в останнє цікавило скільки метрів гальмує зі 150-160 наприклад? да всім пох, навіть власникам кашкаїв. головне 0-100 і щоб тушці комфортно було.
Сергёга 03.09.2024 18:04 пишет: камон, камрад, тема як називається коли це на автоуа заважала побаянити відсутність досвіду як на мене , то сучасний авто все більше стає побутовою технікою, де важливі характеристики чисто побутові, що є в ТТХ. а всі оті ваші ратата, керованість, то вже мало кого цікавіить, хіба що справжніх ентузиастів і фанатів авто
Так ми ж на авто форумі, а не на форумі домогосподарок. Де ще бути ентузіастам і фанатам, як не тут? Так що, можу не погодитись, оті всі плюшечки тема дуже вторинна.
я вже про це колись писав у вибрі авто - як думаєш, який відсоток користувачів форуму катав на кільці регулярно, скільки хоч раз, який відсоток пройшов курси контраварійного водіння? дуже здивуюсь, якщо такі курси пройшов кожен 10й ...ба більше, не впевнений, що і половина чесно сдавала на водійське посвідчення то про яких ентузіастів ми говоримо? Звісно, в твоїй інфобульбашці відсоток повище (ну і у таких камрадів як Сашок акцент), але більшість трохи інша
Сергёга 03.09.2024 18:04 пишет: Запитай себе, коли тебе в останнє цікавило скільки метрів гальмує зі 150-160 наприклад? да всім пох, навіть власникам кашкаїв. головне 0-100 і щоб тушці комфортно було.
Приблизно пів години тому ми з Санею якраз про це розмовляли
Сергёга 03.09.2024 18:15 пишет: я вже про це колись писав у вибрі авто - як думаєш, який відсоток користувачів форуму катав на кільці регулярно, скільки хоч раз, який відсоток пройшов курси контраварійного водіння? дуже здивуюсь, якщо такі курси пройшов кожен 10й ...ба більше, не впевнений, що і половина чесно сдавала на водійське посвідчення то про яких ентузіастів ми говоримо? Звісно, в твоїй інфобульбашці відсоток повище (ну і у таких камрадів як Сашок акцент), але більшість трохи інша
Мені все ж здається, що тут таки люди зацікавлені авто. Бо інакше, який сенс на форум ходити? Пішов в один салон, в інший, посидів, купив що сподобалось більше і все. Катаєшся собі, 48 рівнями масажу граєшся. У нас, в порівнянні з закордоном, культура авто і так не дуже розвинена була, а зараз відчуття, що взагалі помирає потрошку. Звісно ковід і війна, але все ж.
plach 03.09.2024 12:44 пишет: Якщо вам треба комфортних 7-8 місць в салоні, то вибір будь якого бобіка це компроміс, нема там ніякого комфорту на третьому ряді для дорослих, дай сідати на тей ряд це завжди якийсь квест. Тут вибір очевидний, між VW Multivan та MB V-class, обидва можуть бути повноприводні, якщо це важливо. Я би брав V-class, більш потужний мотор 300D і повний привід, і як на мене він самий преміальний по виконанню салона і ззовні, в 100-120 тис я думаю можна взяти новий.
я не їздив, але думаю по комфорту для водія і передньому пасажиру бусіки поступаються місцем сувам.
Автору потрібно, щоб всі аплодували Вольво за 90куе. Цього не відбулося серед друзів, знайомих, останній шанс був на форумі, але і тут спіткала невдача.
тобто? я не спец в лакшері бобіках але чомусь був впевнений, що у великий РР 7 тушок
у него и BMW 7 местных нет. Забей. Клиникус вулгарис.
та бо нема плагіна 7ми місного ні в бмв, ні в рейнджа, ні в мерса, ні в ауді. що тут складно зрозуміти?
поэтому рассматривается изначально Мерседес дизель. В виртуальном выборе. Ага. Л-Логика.
зрозуміти тут уже 2 страницы тому назад, что бы просто балабол троляка, который пишет что бы просто писать, абсолютно без всякого смыслового наполнения и аргументов
можно было бы еще раз окунуть тебя в линком на 7 местный плагин БМВ, но смысл? Никакого. Засим с тобой распрощаюсь, можешь перекладывать из пустого в порожнее дальше.
можно было бы еще раз окунуть тебя в линком на 7 местный плагин БМВ, но смысл? Никакого. Засим с тобой распрощаюсь, можешь перекладывать из пустого в порожнее дальше.
Ну кинь лінку на 7місний плаг ін Х5. Бо інтернет каже, що плагіни тільки 5місні
Еще один форумный воин эксперт. В интернете еще пишут, что земля плоская.
А я что то написал про Х5?
В линейке БМВ есть и другой плагин, а именно ХМ.
И если сначала он выпускался без 3 ряда, то с мая 2024 в конфигурацию добавили опционально 3 ряд, с меньшей батареей.
Как тут кто-то правильно написал, обсуждать вкус устриц надо с теми, кто их ел
у него и BMW 7 местных нет. Забей. Клиникус вулгарис.
та бо нема плагіна 7ми місного ні в бмв, ні в рейнджа, ні в мерса, ні в ауді. що тут складно зрозуміти?
поэтому рассматривается изначально Мерседес дизель. В виртуальном выборе. Ага. Л-Логика.
зрозуміти тут уже 2 страницы тому назад, что бы просто балабол троляка, который пишет что бы просто писать, абсолютно без всякого смыслового наполнения и аргументов
ой, зараз засмучуся від виділеного.
але суть поясню кому важко осягнути з першого разу. в стартовому топіку питання звучить якщо плагін не принципово, то чи дійсно варто взяти замість плагіна значно (чи трохи, як для кого) дорожчий мерс з дизелем (хочеш почитай чи не лошара я, що взяв вольво плагін замість дизельного мерса, якщо тобі так приємніше, мені пох.).
якщо приміряти особисто на мене троляку, то для мене плагін принциповий, а точніше 7ми місний плагін, тому альтернатив ХС90 поки не бачу, всі тільки обіцяють.
посилання народ просить зверху на 7ми місний плагін від бмв ( не концепт, а реальне серійне авто доступне в Україні)
Еще один форумный воин эксперт. В интернете еще пишут, что земля плоская.
А я что то написал про Х5?
В линейке БМВ есть и другой плагин, а именно ХМ.
И если сначала он выпускался без 3 ряда, то с мая 2024 в конфигурацию добавили опционально 3 ряд, с меньшей батареей.
Как тут кто-то правильно написал, обсуждать вкус устриц надо с теми, кто их ел
А, ну ок. Вам, пане експерт, видніше. П.С. Я нормально запитав - ти агришся. Не треба так.