У мене в товариша насос має чи то 1.2 кВт чи то 1.8 кВт, то він його запускає генератором 2.8 кВт, правда генератор обовязково має бути прогрітий нормально, бо в іншому випадку в перші 2 секунди запуску насосу глохне. Цікаво чи нормально запускатиме такого насоса гібридний інвертор 4 кВт?
KX 09.09.2024 14:13 пишет: Якщо й потягне, то швидко зійде на гамно бо навантаження майже максимальне
2 квт це 75 % від 2.7. І це не 100%. А ще важливо час роботи під таким навантаженням. Якщо полив 24*7 - то дійсно ой. Якщо це побутове споживання води - це 0.5-1 година працюючого насосу в день. Вже і не так критично. Як на мене - потягне та буде працювати.
у мене водолій на 1,4квт. генератор на 2,5 квт. тягне норм, одночасно включені 2 холодильники, котел і інші дрібні споживачі . поставив плавний пуск з алі, щоб від інвертора запускався. да і генератору буде легше.
багато хто казав, що пусковий струм такого насоса 3-4 номінали взяв кліщі, робочий струм 10А тобто потужність показує трішки більше паспоттгної ( можливо замір не дуже коректний), а пусковий кліщі побачили 12А, що дивно мало
але таке 2,7 кВт не варіант, треба брати хоча б 4-5 кВт всім дякую
HDC1 09.09.2024 14:37 пишет: У мене в товариша насос має чи то 1.2 кВт чи то 1.8 кВт, то він його запускає генератором 2.8 кВт, правда генератор обовязково має бути прогрітий нормально, бо в іншому випадку в перші 2 секунди запуску насосу глохне. Цікаво чи нормально запускатиме такого насоса гібридний інвертор 4 кВт?
в мене є насос фекальний, на шильдику 2 кВт, паспорті 1 кВт, на інверторі показує 0,99 кВт
3 кВт інвертор запускає навіть коли 500Вт споживать інші споживачі при цьому думаю запустить
UA 09.09.2024 20:19 пишет: багато хто казав, що пусковий струм такого насоса 3-4 номінали взяв кліщі, робочий струм 10А тобто потужність показує трішки більше паспоттгної ( можливо замір не дуже коректний), а пусковий кліщі побачили 12А, що дивно мало
UA 09.09.2024 20:19 пишет: багато хто казав, що пусковий струм такого насоса 3-4 номінали взяв кліщі, робочий струм 10А тобто потужність показує трішки більше паспоттгної ( можливо замір не дуже коректний), а пусковий кліщі побачили 12А, що дивно мало
Обычные токовые клещи пусковой ток не регистрируют, потому что тормознутые, нужны клещи именно с функцией измерения пусковых токов.
Обычные токовые клещи пусковой ток не регистрируют, потому что тормознутые, нужны клещи именно с функцией измерения пусковых токов.
З іншого боку, а нашо його міряти? Це базисна функція електродвигуна. Якщо від не обладнаний якимись примочками для зниження пускового струму - буде х3..х5. А водолей точно не обладнаний пристроєм ПП.
З іншого боку, а нашо його міряти? Це базисна функція електродвигуна. Якщо від не обладнаний якимись примочками для зниження пускового струму - буде х3..х5. А водолей точно не обладнаний пристроєм ПП.
енерготметр теж не фіксує-) бо робочий струм показую 9-10А і 2100-2200 Вт а пусковий 2330 Вт