Користується хто? Електрична є, але на випадок відсутності електрики дружина захотіла ще такий девайс. От гадаю, воно потрібно чи ні? А якщо потрібно, то яку? (не за всі гроші світу )
Гадаю, дуже залежить від бізнес-процесів. Багато в кого, при відсутності електрики - з'являється більше вільного часу. Тож поспішати - нікуди.
якщо готувати на діхлофосних балончиках - це суттєва економія газу. Але справжній автоуашник розгортає систему акумуляторів та інверторів та "пече пиріжки" в електродуховці. Попиваючи каву з електрокавоварки.
IgorZem83 20.09.2024 09:00 пишет: Не густо Мається на увазі, коли електрики немає, а газ є. Воно ж швидше готується Мабуть буду першим, хто спробує
Готується швидше, але треба уважніше слідкувати на процесом. Бо може і бабах бути. Електро зазвичай більш автоматизована і більш безпечна.
Особисто у мене досвіду зі скороваркою немає. В дитинстві у батьків була, два рази клинів клапан та зривало запобіжний. Умовний борщ - на стелі.
По швидкості, як на мене, питання філософське. З мого досвіду саме неприємне в приготуванні - підготовка інгрідієнтів до "задидання" в кастрюлю. А буде булькати годину чи три - не важливо. Цей час витрачається на інше. Форум почитати наприклад.
Думав що хтось користується... В мене теща юзає регулярно, коли готує холодець. Раніше просто спочатку готувала бульйон, а потім в звичайну каструлю і варився борщ/суп. Я вже давненько дивлюсь на Афганський казан (таж сама скороварка), але все ніяк не дійдуть руки купити.
IgorZem83 19.09.2024 13:29 пишет: Користується хто? Електрична є, але на випадок відсутності електрики дружина захотіла ще такий девайс. От гадаю, воно потрібно чи ні? А якщо потрібно, то яку? (не за всі гроші світу )
не уявляю як без скороварки приготувати 1 рибу на парУ з овочами, щоб кісточки стали мякими як у консервах. 2 свиняче чи гов'яже серце (це можна але часу займає у рази більше) 3 варену згущонку 4 домашню курку щоб її можна було з'їсти а не зламати зуби... Про витрати часу вже не кажу, овочі на салати на пару варяться десь 10-15 хв, просто у кастрюлі під пару годин. Користуюсь дуже давно,спочатку буда ДДРовська, з кришкою що вдівається всередину перез півоберта типа але в кінці кінців не зміг найти на неї ущільнювач тому пішла під бак сміттевий, через 5 хвилин вже зникла. Зараз куплена десь років 8 тому
IgorZem83 19.09.2024 13:29 пишет: Користується хто? Електрична є, але на випадок відсутності електрики дружина захотіла ще такий девайс. От гадаю, воно потрібно чи ні? А якщо потрібно, то яку? (не за всі гроші світу )
Про витрати часу вже не кажу, овочі на салати на пару варяться десь 10-15 хв, просто у кастрюлі під пару годин.
Навіть спитати боюся з яких саме овочів ти готуєш салати... Мультиварка-скороварка в користуванні є, але електрична, потрібна штука однозначно.
Про витрати часу вже не кажу, овочі на салати на пару варяться десь 10-15 хв, просто у кастрюлі під пару годин.
Навіть спитати боюся з яких саме овочів ти готуєш салати... Мультиварка-скороварка в користуванні є, але електрична, потрібна штука однозначно.
, буряк на вінігрет. О ще горохова каша - без скороварки довго, в скороварці майже миттево.
Нагато років користуюся декількома електричними сабжами, все ок, дуже зручно та економно(але не рахував прискіпливо, чи економніше за газ). Навіть, у новій реальності, під час вимкнень е/е, "навчився" ії успішно юзати від ЗС.
, буряк на вінігрет. О ще горохова каша - без скороварки довго, в скороварці майже миттево.
Ну так. Але всі перераховані страви ти ж не будеш готувати на газовому балоні. Здається запит був про це. В моїх батьків теж була радянська скороварка. Для тушеної капусти, овочів на новий рік/дн, може іноді борщ. Але в повсякденному житті нею не користувалися. Холодець взагалі варять без кришки. Щоб прозорий був
Ну так. Але всі перераховані страви ти ж не будеш готувати на газовому балоні. Здається запит був про це. В моїх батьків теж була радянська скороварка. Для тушеної капусти, овочів на новий рік/дн, може іноді борщ. Але в повсякденному житті нею не користувалися. Холодець взагалі варять без кришки. Щоб прозорий був
Дивлячісь що. Рибу з овочами чи серце як раз тільки у скороварці на балоні і варити. Бігош у казані смачніше, але теж якщо на балоні то скороварка, бо дуже швидко той балон міняти та заправляти треба... А холодець треба у виварці варити бо у малій тарі там нема чого їсти Взагалі без електрики холодець не варіант.
Жена буряк готовит в микроволновке в стеклянной кастрюле практически совсем без воды (наливает на палец). 20 минут и вкус гораздо более богатый, чем при варке. Рыба на пару для меня вообще не рыба, а некий "пищевой продукт" Хотя есть люди, которые покупают. Не спорю.
alex_b 20.09.2024 19:51 пишет: Жена буряк готовит в микроволновке в стеклянной кастрюле практически совсем без воды. 20 минут и вкус гораздо более богатый, чем при варке. Рыба на пару для меня вообще не рыба, а некий "пищевой продукт" Хотя есть люди, которые покупают. Не спорю.
Мені будь яка їжа на пару не варіант. Поки здоров’я дозволяє - категорично ні.