ssb 20.09.2024 22:21 пишет: Опір прямо пропорційний довжині і зворотно пропорційний перерізу
Ну физику я в школе тоже учил. Как это влияет на то, что для провода сечением Х мм квадратных допускается длительный ток Y ампер? Для провода длиной 0.2м допускается, а для 1м - не допускается уже?
В ответ на: Не мало, у любого электрочайника штатный кабель на 0,75 идет, даже на 0,5 проскакивают. У экофло 1мм даже с Ривером 2 идет, это ни о чем не говорит.
в мене з Рівер 2 в комплекті кабель 0,75 і на ньому є бейдж "River series only". Пригадую ще рік тому мав Дельту 2 на продаж і вирішив її протестити, підключив якимось комп. кабелем, який витягнув з лазерного принтера. То коли зарядка Дельти розкочегарилася до максимуму - той кабель за 1 хвилину почав плавитися і диміти Не знаю які там жили китайці запхали, але це було епічно.
А от щодо чайників - цікаво, щойно глянув свій Філіпс на якому написано 2000-2400 Вт - справді кабель 0,75 Може якщо там чесних 0,75 а не китай чи Одеса - то й справді вистачає. А може ще грає роль, що чайник це короткочасне навантаження: 2-3 хвилини і закипів.
Производитель просто перестраховывается от идиотов, которые любят пихать вилка-вилка и забывать выключать пакетники и правильно делает. А мы тут рассуждаем с точки зрения образованных людей.
У меня тоже на ривер2 на кабеле стяжка с надписью "только для серии Ривер", вопрос, зачем ей 1 кв мм с мощностью зарядки из розетки 660Вт? Шо б було.
А не мало ли 0.75 мм сечение жилы? Это для ПК максимум. Оригинальный зарядный кабель от дельта2 на 1 мм
Не мало, у любого электрочайника штатный кабель на 0,75 идет, даже на 0,5 проскакивают. У экофло 1мм даже с Ривером 2 идет, это ни о чем не говорит.
Тільки у чайника кабеля 30см.
Для 0,75 сечения удельное сопротивлние ~0,02 Ом*м. Так что хоть 30 см, хоть 2 м для него фиолетово, чайником на 2,2кВт (10А) на 2м кабеле выделится аж 4Вт, а на 30 см примерно 0,7Вт. Для открытой прокладки вообще ни о чем. Могу усложнить задачу, посмотри какого сечения кабель у тебя на пылесосе при его длине и мощности
Ділюсь досвідом. В кінці серпня замовив FOSSiBOT F1200 (469 €) + FOSSiBOT F2400 (879 €), загальна ціна вийшла 1348 €. Обидві з LiFePO4 батареєю. Перша була в наявності, відправили раніше. Отримав через 3 тижні. Вага 15 кг, доставка НП 1619 грн. Другу прийшлось трохи почекати, загалом 5 тижнів. Вага 25, доставка НП 2886 грн. Загалом обидві вийшли 67079 грн. В користуванні поки що мало часу, але що трохи напрягає - свист/гул при роботі, якщо близько до тебе стоїть. Трохи подалі поставив і вже ніби норм. Ще трохи не подобаються ці пластмасові кришки по боках https://eu.fossibot.com/cdn/shop/files/F2400EU-Green10.webp?v=1717756175 В остальному все ок.