autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Пересунути електричний лічильник (2/2)

Достоевский **
29 лет за рулем, Киев
С нами с 14.12.2005

Re: Пересунути електричний лічильник [Re: Mutant]
      24 сентября 2024 в 19:49 Гілками

Ок, наскільки я зрозумів безгеморойних варіантів мало.
Буду чекати три тижні щоб завершити зовнішні роботи.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Шкодоволгный Вазотавр *
53 года (32 года за рулем), Киев
С нами с 06.07.2001

24 сентября 2024 в 21:11 Гілками

Mutant 24.09.2024 19:49 пишет:

Просто контролерша станет в позу и накатает акт о вмешательстве в работу лічильника.
Не отмоешся потом. И ничего не докажеш.

читатель
С нами с 24.09.2024

24 сентября 2024 в 22:42 Гілками

Mutant 24.09.2024 19:49 пишет:

Якшо треба просто пересунути ящик з лічильником, без додаткових робіт на стовпі чи на фасаді, достатньо довжини кабеля і у вас підготовлено нове місце під ящик - то ось така рекомендація: дзвоните в ДТЕК, або пишете, що у вас іскрить лічильник, димить, є запах гореної пластмаси (це аварійна заявка і на неї реагують швидко, 3-4 дні) Вашу заяву ОБОВ"ЯЗКОВО просите зареєструвати, та вимагайте реєстраційний номер. Також можна письмово подати заяву в РЕС (щоб поставили штамп про прийняття).
Коли приїде аварійна бригада, пояснюєте ситуацію, даєте 500 грн. і вам переносять ящик.
Також мають скласти акт огляду лічильника. Все.

V.I.P **
Сумы
С нами с 23.08.2002

25 сентября 2024 в 11:38 Гілками

Mutant 24.09.2024 19:48 пишет:

Djohny 24.09.2024 17:39 пишет:

+1 Подивився на фото, я б взагалі її не чіпав. Зробив би рамку з негорючого пластику типу безшовної вагонки та утеплював навкруги неї. Кабель у кабель-канал щоб залишити доступ, або заплатити гроші та переробити по людськи. Як варіант - замов послугу заміни лічильника на двозонний (жильці котрих я пустив жити у свій будинок в селі саме так схожу проблему вирішили, але там ще окрім бокса який помутнів ще й кабель на ввід мінявся та ховали у металорукав. ) за все пішло 5000 разом з лічильником, у Києві заміна коштувала 3040 грн через Ясно.

Та ні може на фото виглядає хлипко, але в реалі якихось послаблень на ньому не видно. Цілком міцний і розвалюватись не збирається. Мутний він був з самого початку тільки віконечко прозоре.
Не знаю чи зараз варто інвестувати в заміну. Стоять вже сонячні панелі, скоро підключу аккумулятор і ДТЕКівським світло буду користуватись значно меньше.

просто, виглядає він як пластик, що не можна постійно використовувати на сонці та відкритому повітрі

продавець овочів **
Киев
С нами с 11.04.2006

Re: Пересунути електричний лічильник [Re: Lusha]
      25 сентября 2024 в 12:21 Гілками

Lusha 25.09.2024 11:38 пишет:

просто, виглядає він як пластик, що не можна постійно використовувати на сонці та відкритому повітрі

та ото рем почіпляли такі коробки, я вже в своїй постійно замазую тріщини герметиками, скло переклеював два рази. Може якщо замовити двозонний лічільник, то повісять нову, але чому в Києві мені безкоштовно прийшли і замінили лічильник, а в селі хочуть за це грошей? Оскільки вночі я фактично ніякої економії не отримаю, або отримаю копійочну, платити за це я поки що не збираюся.

Змінено nickka (12:23 25/09/2024)

V.I.P **
Киев
С нами с 20.09.2001

Re: Пересунути електричний лічильник [Re: nickka]
      25 сентября 2024 в 13:15 Гілками

nickka 25.09.2024 12:21 пишет:

та ото рем почіпляли такі коробки, я вже в своїй постійно замазую тріщини герметиками, скло переклеював два рази. Може якщо замовити двозонний лічільник, то повісять нову, але чому в Києві мені безкоштовно прийшли і замінили лічильник, а в селі хочуть за це грошей? Оскільки вночі я фактично ніякої економії не отримаю, або отримаю копійочну, платити за це я поки що не збираюся.

У нас на селі спочатку повиносили лічильники на вулицю, потім замінили бокси та замінили лічильники.
Все за їх рахунок.
Перші бокси були ще ті по якості. Скло у віконці помутніло наглухо за пару років. Самі контролери його виламали та заліпили отвір скочем. Але зараз по селу бачу, що ті старі бокси ще вісять де інде.

опытный писатель ***
Киев
С нами с 24.10.2003

25 сентября 2024 в 14:08 Гілками

Не знаю чи зараз варто інвестувати в заміну. Стоять вже сонячні панелі, скоро підключу аккумулятор і ДТЕКівським світло буду користуватись значно меньше.

На 2-х тарифний - звісно є. АКБ вночі заряджати дешевше на 50%
Зараз взагалі нове віяння ставити лічильник не те що назовні будинку, а чуть не на паркані. "Щоб контролеру не потрібен був дозвіл на вхід на приватну территорию". Тож під цей шумок imho варто його взагалі "відселити" від стіни будинку.

Змінено Vladimir_Y (14:09 25/09/2024)

Достоевский **
29 лет за рулем, Киев
С нами с 14.12.2005

Re: Пересунути електричний лічильник [Re: Lusha]
      25 сентября 2024 в 21:37 Гілками

Djohny 24.09.2024 17:39 пишет:

+1 Подивився на фото, я б взагалі її не чіпав. Зробив би рамку з негорючого пластику типу безшовної вагонки та утеплював навкруги неї. Кабель у кабель-канал щоб залишити доступ, або заплатити гроші та переробити по людськи. Як варіант - замов послугу заміни лічильника на двозонний (жильці котрих я пустив жити у свій будинок в селі саме так схожу проблему вирішили, але там ще окрім бокса який помутнів ще й кабель на ввід мінявся та ховали у металорукав. ) за все пішло 5000 разом з лічильником, у Києві заміна коштувала 3040 грн через Ясно.

Та ні може на фото виглядає хлипко, але в реалі якихось послаблень на ньому не видно. Цілком міцний і розвалюватись не збирається. Мутний він був з самого початку тільки віконечко прозоре.

Та ні сьомий рік уже висить. Зовні майже не змінився.

Достоевский **
29 лет за рулем, Киев
С нами с 14.12.2005

Re: Пересунути електричний лічильник [Re: Vladimir_Y]
      25 сентября 2024 в 21:40 Гілками

Vladimir_Y 25.09.2024 14:08 пишет:

На 2-х тарифний - звісно є. АКБ вночі заряджати дешевше на 50%

Сподіваюсь взагалі не заряджати від мережі. 9 панелей вже є. Буде мало, додам ще, вже набив руку на монтажі.

Vladimir_Y 25.09.2024 14:08 пишет:

Зараз взагалі нове віяння ставити лічильник не те що назовні будинку, а чуть не на паркані. "Щоб контролеру не потрібен був дозвіл на вхід на приватну территорию". Тож під цей шумок imho варто його взагалі "відселити" від стіни будинку.

Теж думав над цим, але вже немає часу робити окремий стовп, тягнути від нього дроти.
Десь колись потім.

опытный писатель ***
Киев
С нами с 14.05.2002

26 сентября 2024 в 10:26 Гілками

Вітаю.
Раджу знайти в РЕСі бригадира, пояснити ситуацію.
Бо можливий варіант зробити виклик на несправність автомата, а бригада на місці вже перевісить/перепломбує ящик. Що по грошах буде - ХЗ, але напевно швидше.

Достоевский **
29 лет за рулем, Киев
С нами с 14.12.2005

Re: Пересунути електричний лічильник [Re: Xpresso]
      26 сентября 2024 в 10:36 Гілками

Xpresso 26.09.2024 10:26 пишет:

Вітаю.
Раджу знайти в РЕСі бригадира, пояснити ситуацію.
Бо можливий варіант зробити виклик на несправність автомата, а бригада на місці вже перевісить/перепломбує ящик. Що по грошах буде - ХЗ, але напевно швидше.

Та я вже був знайшов, але сказав що треба було звертатись до офіційного звернення. Зараз вже не можуть нічого зробити бо є заявка в базі.
Буду на майбутнє знати.

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
0 користувачів і 25 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1048

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія