Что интересно, трек у Миста ведет себя аналогично. Появляется самое первое состояние "Поступило в международный сортировочный центр" и дальше тишина аж пока не проедет таможню.
Замовляв 8 шт 3.07, надіслали, після запиту, Новою Поштою десь 4.09. Сьогодні половину дружина отримала.
Дружина бодібілдер, штангіст? А то там одна коробка(із 4 комірками) це десь 23 кг
У НП доставка до дверей )
Дивно. Наче в них раныше писали, що експедитор - матеріально-відповідальна особа, не може залишити машину і доставляє тільки до дверей під'їзду. Я до Meest сам спускався, але мені було простіше так. Крім того випадку, коли вони привезли мені посилку під час відключення світла, а в мене 22 поверх
315 grade B, 280 grade B, 280 grade A наприїджало. Тільки QR код затерт на В. А так різниці нема, напруга та опір 0,12 міліОм. Як воно буде працювати з годами, ось питання, а поки без різниці, 315 "В" йшли по гарній ціні.
Вирізав учора полки зі збройного сейфу, буде ящиком для акума
Замовив: 5шт. 105-х 31.07; 5шт. 105-х 02.08 на інший акк; 6шт. 105-х 02.08 на третій акк. При замовленні - було вказано що це попереднє розміщення замовлення, орієнтовний строк появи на складі - через ~47 днів, тобто ~16.09.
26.08 по першим двом замовленням отримав листи, що відвантажено на Meest (поки що від міста ніяких сповіщень ні в додатку, ні в особистому кабінеті). По 3-му замовленню - поки тиша.
20.09 - НП привезла 1-е замовлення, 22.09 - друге. До речі, обидва пройшли митницю без додаткових нарахувань (вартість кожної була по 153 євро). Третє замовлення - досі Nkon-ом не відвантажено (хоча спочатку був орієнтир на 16.09).
Замовив: 5шт. 105-х 31.07; 5шт. 105-х 02.08 на інший акк; 6шт. 105-х 02.08 на третій акк. При замовленні - було вказано що це попереднє розміщення замовлення, орієнтовний строк появи на складі - через ~47 днів, тобто ~16.09.
26.08 по першим двом замовленням отримав листи, що відвантажено на Meest (поки що від міста ніяких сповіщень ні в додатку, ні в особистому кабінеті). По 3-му замовленню - поки тиша.
20.09 - НП привезла 1-е замовлення, 22.09 - друге. До речі, обидва пройшли митницю без додаткових нарахувань (вартість кожної була по 153 євро). Третє замовлення - досі Nkon-ом не відвантажено (хоча спочатку був орієнтир на 16.09).
Листа їм написати, але не окремого гового, а відповідь на лист який прийшов після оформлення замовлення. Відповідають вони досить часто, принаймі у мене було дурне питання чи не можуть знайти комірок які на сайті світились як недоступні, то навіть відповіли культурно що не можуть. Також товариш оформив замовлення був, а я попросив його відмінити замовлення (бо щось не дуже приваблюють Envision 280 Grade B 2022 року), то він написав листа, відповіли і повернули кошти ( скасували замовлення).
Дружина бодібілдер, штангіст? А то там одна коробка(із 4 комірками) це десь 23 кг
У НП доставка до дверей )
Дивно. Наче в них раныше писали, що експедитор - матеріально-відповідальна особа, не може залишити машину і доставляє тільки до дверей під'їзду. Я до Meest сам спускався, але мені було простіше так. Крім того випадку, коли вони привезли мені посилку під час відключення світла, а в мене 22 поверх
Сьогодні по телефону попросив донести до дверей, без питань погодились.
Третє замовлення - досі Nkon-ом не відвантажено (хоча спочатку був орієнтир на 16.09).
Листа їм написати, але не окремого гового, а відповідь на лист який прийшов після оформлення замовлення.
Написав, через меню на сайті Contact=>форму, відповіли сьогодні ж:
"Unfortunayely, the Eve LF105 Prismatic 105 Ач - 105 А LiFePO4 - 3,2 В - A-grade has a delay and we don`t know at this moment when it will arrive. My apologies for the inconvenience."
Напруга на всіх одинакова пробилась, 3.296 здається, десь на двох 3.295. QR коду нема. Лейби які на них - 2024 рік виготовлення. Геометрія гарна, рівні.
Мені теж приїхали. Такі самі враження. Мій бюджетний вольтметр із Епіцентру показує 3.29В на всіх комірках (більшу точність він не вміє). Дата виготовлення 15 та 16 червня 2024 року. Геометрія - майже ідеальна. Може десь пів міліметра є відхилення. Єдине, що при П-образній збірці (4+4) одну перемичку треба розсвердлювати, бо отвори не збігатися зі шпильками.
Xit 27.09.2024 20:08 пишет: Єдине, що при П-образній збірці (4+4) одну перемичку треба розсвердлювати, бо отвори не збігатися зі шпильками.
А по-моему, наоборот шикарно собирается: с зазором между рядами. В этом зазоре я бы как раз шпильку стягивающую пропустил, чтобы было шпилька-ряд ячеек-шпилька-ряд ячеек-шпилька. Ну и охлаждение дополнительное для ячеек за счет зазора. Они все же немного греются на токах 100+.
26 пришли на таможню, сегодня нп сказала не отдают, нужно оформлять. В личном кабинете таможни вижу сумму таможки 11700грн, наверно отменят после получения документов.