Таке питання стало при виборі шоломів: яка ціна є адекватною? в одному місці сказали що за 100 доларів нормальний. а в магазинах пропонують за 600-700)) але чи не пожалкую? чи є та різниця між шоломом за умовних 150 та 300?
взагалі я готовий потратити до 300-400. можливо варто кінця сезону почекати... я не спішу))
Приехать в магазин и мерять. У меня уже второй за 150уе. Мне проще менять шлем каждые несколько лет чем следить за ним. (поцарапался визор, поменял шлем)
В целом если не понти типа Шуберт Шое то средний нормальний шлем стоит 200-400 но все надо мерять - у всех свои приколи. Недавно купил классику BELL не меряя - взял как обично свой размер - а он маломерит в реалии...долго ездить не могу в нем ( - а шлем суперский
WarFox 23.09.2024 18:59 пишет: Приехать в магазин и мерять. У меня уже второй за 150уе. Мне проще менять шлем каждые несколько лет чем следить за ним. (поцарапался визор, поменял шлем)
В дешевому шоломі буде погана вентиляція (жарко), навряд-чи буде пін-лок (запотіває візор), туди фігово ставиться блютуз-гарнітура, це все жоденні незручності. Тому я - за дорогий, і стежить за ним, все ж.
шой це не понти, а гарні шоломи. виміряти можна у нас і замовити за кордоном наприклад. може вийти дешевше за рахунок ПДВ. дві шойкі в сім'ї і різниця з дешевими очевидна.
посмотри фото бу на олх) у каждого свое понятие сношеного. я так и меняю 2-3 и новый. А на олх у народа кожа в трещинах разваливается и пишут норм состояние)
DimonDSV 30.09.2024 11:08 пишет: а ще таке підкажіть: як довго носиться шолом?
консультант в магазині пояснив, що шолом зношується за 2-3 роки. якщо рідко носити - трохи довше. якось мені стало сумно від цього.
ну як будь-які інші речі. по мірі зношування. відчуєте. фірмові шоломи дозволяють внутрішні частини окремо виймати, прати та міняти. так само візори нові можна купляти.