Скопилось со временем с десяток всяких разных телефонов - nokia, siemens и noname китайщина. Некоторые были в рабочем состоянии, у некоторых нет батарей и т.д. и т.п.
нещодавно кнопочний розкладушка прям дуже сильно знадобився:) у дітей була фотосесія в стилі "олд маней" так що в принципі можна закинути на "лох" може комусь для антуражу також треба
і якщо я вже сюди влізла, можна паралельне питання, куди діти старі смартфони, може і продати, може на вагу?
NaTaLe 30.09.2024 14:52 пишет: можна паралельне питання, куди діти старі смартфони, може і продати, може на вагу?
Це все тому, що техніку потрібно продавати відразу, як купили їй заміну. Я так на днях продав старий ноут за 1200 грн, який у 2013 році купував за 6000. Тоді зп була 6000 і запрваити авто бензом до повного 500 грн (у мене все записано ). А зараз продав ноут і пішов на ці гроші скупився у сільпо на 3 дні їсти
stan72 26.09.2024 19:16 пишет: Скопилось со временем с десяток всяких разных телефонов - nokia, siemens и noname китайщина. Некоторые были в рабочем состоянии, у некоторых нет батарей и т.д. и т.п.
справа в тому що вони всі дохлі чи напівдохлі, у когось акум всьо, у когось екран того, ну і подібне і їх продавати що тоді що зараз рівноцінно може кому для доброї справи треба:)
NaTaLe 01.10.2024 09:49 пишет: справа в тому що вони всі дохлі чи напівдохлі, у когось акум всьо, у когось екран того, ну і подібне і їх продавати що тоді що зараз рівноцінно може кому для доброї справи треба:)
Жаль викинути? Турбота про довкілля? Теплі спогади? Є ідея. Відмити, підписати рік/власник - залити прозорою смолою на столешню для тумбочки/картину на стіну. З підсвіткою. Можна заморочитись підпаяти до кожного 3-и дротика на роз'єм збоку. Періодично вмикати чи до підсвітки приєднати. Також можна додати - ключі від бувших авто/квартир, сімки, пропуск у басейн, проїздні на громадський транспорт, телефонні/банківські/знижкові карти, перепустки на роботу, банкноти/монети відповідних років, квитанції ЖКХ, талони техогляду, постанови про штрафи, чеки з СТО і заправок...тумбочки може ы не вистачити. На стіл потягне.
мені не шкода мертву техніку (на жаль останні десятиліття вона вся одноразова - ремонту не підлягає, здебільшого), але є ті кому шкода, "бо може колись знадобиться", якійсь гвинтик, шлейфік і т.д. - така собі миша з інженерними руками в цьому розкладі мені шкода довкілля, я сортую сміття, виводжу його на пункти переробки, органіку компостую - теж, напевне, миша свого роду ну і не рукоблуд щоб отак заморочуватися з залиттям сміття в арт об'єкт:)