Власне, питання чи варто брати такий сабж. Планується з алі по хорошій ціні. Просто чи зготується в ньому щось відмінне від духовки? хто має практичний досвід користування?
у мене є класна річ, колись купила по приколу, щоб на дачі щось приготувати не стоячи над ним, і не розводити вогонь в мангалі - залишився назавжди готується все швидше, наприклад курка (готується хвилин 40 ціла тушка), виходить з дуже хрумкою скоринкою, весь жир "покидає" продукт і далі з ним не контактує
NaTaLe 01.10.2024 16:29 пишет: у мене є класна річ, колись купила по приколу, щоб на дачі щось приготувати не стоячи над ним, і не розводити вогонь в мангалі - залишився назавжди готується все швидше, наприклад курка (готується хвилин 40 ціла тушка), виходить з дуже хрумкою скоринкою, весь жир "покидає" продукт і далі з ним не контактує
а як щодо очистки? читав що в декого виникають з цим проблеми
NaTaLe 01.10.2024 16:29 пишет: у мене є класна річ, колись купила по приколу, щоб на дачі щось приготувати не стоячи над ним, і не розводити вогонь в мангалі - залишився назавжди готується все швидше, наприклад курка (готується хвилин 40 ціла тушка), виходить з дуже хрумкою скоринкою, весь жир "покидає" продукт і далі з ним не контактує
Sergio225 01.10.2024 12:56 пишет: Власне, питання чи варто брати такий сабж. Планується з алі по хорошій ціні. Просто чи зготується в ньому щось відмінне від духовки? хто має практичний досвід користування?
скоріше, "просто маркетинг" треба обговорюватиконкретні моделі(покажи, яку обрав на алі), бо аерогриль, як категорія дуже стрімко еволюціонує...от, наприклад, у Тефаля наразі, це вже не просто аерогриль, а Мультипіч -аерогриль...у деякіх інших брендів - це мультиварка-аерогриль...
Я досвіду користування не маю, але теж приглядаюся потихеньку й поки що не дуже, для себе, розумію, чим воно може бути корисно, якщо вже маєш у господарстві: електро-гриль, мультиварки-скороварки, хорошу микрохвильовку, духовку?
Sergio225 01.10.2024 12:56 пишет: Просто чи зготується в ньому щось відмінне від духовки? хто має практичний досвід користування?
Условно нет, аэрогриль(мультипечь), это по сути миниатюрная конвекционная духовка. Почему "условно", потому что она все же имеет ряд преимуществ: - размер и скорость готовки, можно приготовить два стейка на ужин, 100 грам картошки фри и т.п., ради чего ты никогда не будешь греть весь объем духовки минимум с полчаса. - все готовится на сетке и жир стекает в специальный поддон, из-за чего продукты получаются более хрустящими. В обычной духовке такое тоже можно провернуть с сеткой, в принципе, только там стекший в деко жир горит и коптит на всю, особенно, когда стейки делаешь. В мультипечах обычно стоит специальный улавливатель жира внизу, чтоб он не горел от горячего воздуха и нагретых поверхностей. - автоматика, в некоторых есть встроенный термощуп, предустановленные программы для всего на свете, т.е. даже будучи рукожопом достаточно загрузить продукт и нажать кнопку, остальное она сделает сама (аля мультиварка). - удобно моется, например в ПММ, в отличие от полноразмерной духовки
В принципе, вещь удобная, но под определенный стиль использования. Ничего принципиально нового по сравнению с конвекционной духовкой она даст, конечно же.
Оскільки піджимав час оплати - зловив "горящі" знижки, то взяв ось такий аерогриль. Зразу дивлюся до нього купити або паперових вставок, або багаторазову силіконову - щоб менше срачу розводилося і простіше мити/чистити. По ціні - вліз в 48 баксів. в нас вдвічі дорожчі. останнім аргументом, що і став вирішальним саме для мене був розмір - бо менший за гриль, і можна сухе щось робити - а я фанат сухого м'яса, в усіх його формах. тому висока вірогідність що під себе і "засушуватиму" на ньому все)))
Sergio225 01.10.2024 12:56 пишет: Власне, питання чи варто брати такий сабж. Планується з алі по хорошій ціні. Просто чи зготується в ньому щось відмінне від духовки? хто має практичний досвід користування?
Маю таку https://bt.rozetka.com.ua/ua/tefal-ey505815/p355408905/, штука суперська, духовка, мультиварка, мікрохвильовка - то все інше. Аерогриль - це щвидко і легко, пару філешек замаринував, поклав і готово. І картопля як справжня фрі. Але духовку не замінить, великий шмат м'яса в аерогрилі не пропечеться нормально. І мити трохи гемор є.
у мене геть не модна штука:) - Delfa (гугл одразу видає посилання, якщо цікаво подивитися)
egorka 01.10.2024 18:42 пишет:
А можна і я тут послухаю порад? Бо також замислився над придбанням подібного девайсу, але реальних відгуків бачив мало. Заодно хто тщо думає про такий Phillips На які параметри треба дивитися? Які функції мають бути обов'язково? Чи не замалий лоток у такого філіпса?
скоріше, "просто маркетинг" треба обговорюватиконкретні моделі(покажи, яку обрав на алі), бо аерогриль, як категорія дуже стрімко еволюціонує...от, наприклад, у Тефаля наразі, це вже не просто аерогриль, а Мультипіч -аерогриль...у деякіх інших брендів - це мультиварка-аерогриль...
Я досвіду користування не маю, але теж приглядаюся потихеньку й поки що не дуже, для себе, розумію, чим воно може бути корисно, якщо вже маєш у господарстві: електро-гриль, мультиварки-скороварки, хорошу микрохвильовку, духовку?
теж подивився пару оглядів отих тефалей, начеб то все добре але мінус шо треба через якийсь час доставати оту чашу та перевертати продукти які робиш. Духовка краще
теж подивився пару оглядів отих тефалей, начеб то все добре але мінус шо треба через якийсь час доставати оту чашу та перевертати продукти які робиш. Духовка краще
духовка ж - просто у рази більша за обсягом, у духовці ж теж, треба перевертати, ні?
Вчора, зайшов у офлайн магаз, живцем подивитися на сабж, то консультантка підтвердила мої здогадки про те, що категорія Аерогриль, наразі, фактично переформатована/перейменована на Мультипічі...нахвалювала якийсь NUTRIBULLET(сказала, що саббренд Брауна, але щось не знайшов цьому підтвердження у гуглі), каже по акції бувають на них хороші ціни, мабуть такий , але це неточно)
Купил какой-то Nynja Могу сказать что это реально крутая штука От 10 до 15 мин и готово что угодно
Преимущество в первую очередь скорость готовки, как по мне Когда не будет света, от любого экофлоу за 15 минут можно стол накрыть, потребление у нее на максимуме что-то 1,5 вроде
духовка ж - просто у рази більша за обсягом, у духовці ж теж, треба перевертати, ні?
Вчора, зайшов у офлайн магаз, живцем подивитися на сабж, то консультантка підтвердила мої здогадки про те, що категорія Аерогриль, наразі, фактично переформатована/перейменована на Мультипічі...нахвалювала якийсь NUTRIBULLET(сказала, що саббренд Брауна, але щось не знайшов цьому підтвердження у гуглі), каже по акції бувають на них хороші ціни, мабуть такий , але це неточно)
в духовці наприклад курячі гомілки ніколи не перевертав, режим конвекція і все, поті пару хвилин гриль і все а в цьому тефалі бачив ролик де ці гомілки перевертали через кожні 5 хвилин, але ж кожному свое, от наприклад грілем як і у Тебе я задоволений
egorka 03.10.2024 10:48 пишет: теж подивився пару оглядів отих тефалей, начеб то все добре але мінус шо треба через якийсь час доставати оту чашу та перевертати продукти які робиш. Духовка краще
Нічого не треба перевертати, то людям робити нема чого
egorka 03.10.2024 10:48 пишет: теж подивився пару оглядів отих тефалей, начеб то все добре але мінус шо треба через якийсь час доставати оту чашу та перевертати продукти які робиш. Духовка краще
Нічого не треба перевертати, то людям робити нема чого
вот тоже пока читал, аж проснулся. Не надо там ничего переворачивать. Засунул, выставил время и температуру и по сигналу достал.
Пользуюсь уже лет 10.
Из нюансов: - брать надо большого объема, если семья больше одного человека. Я одно время купил на дачу на лето маленький, в итоге в него толком ничего не влазит если надо приготовить сразу всем. Перевожу на лето свой домашний на 4+л. В него можно засунуть сразу два огромных окорочка или много бедер, выставить температуру на 150 градусов и через 30 минут вкуснота без гемора готова.
- При покупке не надо смотреть на миллион программ (имхо). У меня в итоге все свелось к ручной программе с выставлением времени и температуры.
Если бы я сейчас покупал, то взял бы максимально простой с возможностью управление температурой и временем (включая в процессе) и большим объемом + Обязательно с возможностью мыть в посудомойке
P.S. смотрю на розетке похожите. Судя по всему обхем должен быть ближе к 7л.
Для мене це ноунейм) Я просто так вийшло що знайшов його за 3000грн а глянув скільки у нас, то думаю хай буде, вислухав правда від дружини, але наче прокатило
Точно не треба перевертати? Воно якось скоринка тільки зверху виходить наче. Я навіть викладаю тільки в один ряд все із-за того))
Сьогодні думав крила курячі з картоплею запікти в духовці на деко…. А от думаю може в цій шнязі теж можно… але як воно все вийде якщо гору всього накласти? Там десь 1кг крил і наприклад 1кг картоплі. Я тільки програмою аеро гриль користувався… що інші значать навіть не знаю
[цитата="||AZAZELLO|| смотрю на розетке похожите. Судя по всему обхем должен быть ближе к 7л.
А такі в принципі є? Бо що не дивлюся - усе менше 6 л. У мене інше дивне враження виникає - дивлюся на найбільш поширені моделі різних брендів і бачу ледь не фотографічну схожість. Таке враження що десь у Китає на одному заводі їх якийсь умовний "сунь..йвчай" виробляє, і потім вже брендує під конкретного замовника.