Однозначно не зв'язуватися з СОЛОМОНО. Красиво тільки розповідають.
Що зараз взяв-би... https://adm.tools/ в мене там хост и пошта и домен А в тому році з'явилося багато безкоштовних шаблонів магазинів. Плата за весь сервіс в рік досить демократична.
Якщо хош - маякуй зробимо мит та я зі своєї адмінки покажу
kkk_GAZ240 24.09.2024 12:57 пишет: Однозначно не зв'язуватися з СОЛОМОНО. Красиво тільки розповідають.
Що зараз взяв-би... https://adm.tools/ в мене там хост и пошта и домен А в тому році з'явилося багато безкоштовних шаблонів магазинів. Плата за весь сервіс в рік досить демократична.
Якщо хош - маякуй зробимо мит та я зі своєї адмінки покажу
відкриває українську, але може бути таке, що мова браузера або ос девайса російська, тому автоматично переходить на російську версію.
ну это тоже свидетельствует о "пряморукости" толи девов толи продактов. Если человек явно открывает определенный язык, то тут уже не должно быть альтернатив по определению "что там у него в браузере".
відкриває українську, але може бути таке, що мова браузера або ос девайса російська, тому автоматично переходить на російську версію.
ну это тоже свидетельствует о "пряморукости" толи девов толи продактов. Если человек явно открывает определенный язык, то тут уже не должно быть альтернатив по определению "что там у него в браузере".
сто відстотків руко- -пість Ось та браузер - українською. Сафарі норм відкриває. В хромі тупо редірект на ру-версію
сто відстотків руко- -пість Ось та браузер - українською. Сафарі норм відкриває. В хромі тупо редірект на ру-версію
Может, это у тебя что-то не так? У меня вин 11 украинская официал, хром на украинском - ссылка по дефолту открывается на украинском и никуда не редиректит, эдж тоже по дефолту открывает украинскую версию
В ответ на: Может, это у тебя что-то не так? У меня вин 11 украинская официал, хром на украинском - ссылка по дефолту открывается на украинском и никуда не редиректит, эдж тоже по дефолту открывает украинскую версию
при урле, где указан язык, НИЧЕГО не должно влиять на определение языка. Тоесть пофиг, какой язык в ОС, браузере и на Марсе. язык должен браться из урла.
Может, это у тебя что-то не так? У меня вин 11 украинская официал, хром на украинском - ссылка по дефолту открывается на украинском и никуда не редиректит, эдж тоже по дефолту открывает украинскую версию
Ну так, у мене щось не так, саме в хромі. Він сам при вводі https://horoshop.ua/ua/ переходе на /ру, при тому що ось украінською, браузер українською, все на макі українською, сафарі норм відкриває, хром всі сайти норм відкриває. А саме цей редірект на ру.