Цікаво, послухав би, що саме не так із керованістю аутлендерів й головне, порівняно з чим? Я от, порівнюючи керованість мого попереднього гольфа та поточного майже аутлендера колеоса, можу лише констатувати, що порівнювати ВАГівську (майже) еталонну з керованістю невагівського паркетника немає жодного сенсу, бо то є порівняння тёплого з м'яким...Але й катастрофічно поганою я би керованість свого паркетника не назвав.
Був перший Аутлендер - все добре з керованістю. Є Кашкай - все добре з керованістю. Був Джорні (почіпка першого аутлендера, але вага значно більша) - для мене катастрофа з керованістю, хоча для більшості ок На третьому аутлендері не їздив.
Mutant 28.09.2024 20:56 пишет: Знайомий підшукує. Хоче якусь нормальну комплектацію. Ось прислав посилання, хоче дививтись: https://auto.ria.com/uk/auto_mitsubishi_outlander_37255478.html Я щось про Аутлендери чув дуже погані відгуки в плані керованості.
А взагалі я не слдкував за ринком дуже давно. Що можна взяти пристойного в цьому ціновому діапазоні?
Мало вхідних даних. Від чого відштовхуєтесь окрім грошей? Наприклад, залежно від потреб розміру (по кількості пасажирів, тощо).
Honda CR-V або Acura RDX (5 місць), Acura MDX (7 місць), Pilot (8 місць). Коли шукав собі, мені це було основним критерієм для багатодітної сім"ї.
У Ваш бюджет 18..21тис$ йдуть авто 2017...2020 років, залежно від стану і комплектації
Researcher 29.09.2024 10:36 пишет: Колеос це ж Кашкай, до чого тут Аутлендер
Був перший Аутлендер - все добре з керованістю. Є Кашкай - все добре з керованістю. Був Джорні (почіпка першого аутлендера, але вага значно більша) - для мене катастрофа з керованістю, хоча для більшості ок На третьому аутлендері не їздив.
Nissan Qashqai + на минулій роботі це була основна масова корпоративна машина у роз"їздних спеціалістів. Про щось говорить значить варті уваги.
Dodge Journey - , дивився їх поки коливався між МДХ і Пілотом. точно ні
Колеос це Х-Трейл. Каджар це Кашкай
Колеос це Samsung QM6 зроблений на платформі CMF-C/D, а це і Х-Трейл і РОГ і Каджар і Кашкай і навіть Кенго та Меган з Еспейсом.
Пользуясь случаем, предложу Samsung QM6 (корейский аналог Рено Колеос/Ниссан Х-Трейл),2017 г., дизель, кожа, 50 тыс.км, в бюджете, стоИт без дела - скоро в продаже. Сабж по сравнению с 2.0 тди дизельгейтным - относительно нормально рулится и едет (более приёмистый за счет менее задушенного двигателя и/или коробки-варика). Аутлендер 2.0 - "не едет" для того чтобы рулиться))
bse 30.09.2024 13:57 пишет: Пользуясь случаем, предложу Samsung QM6 (корейский аналог Рено Колеос/Ниссан Х-Трейл),2017 г., дизель, кожа, 50 тыс.км, в бюджете, стоИт без дела - скоро в продаже. Сабж по сравнению с 2.0 тди дизельгейтным - относительно нормально рулится и едет (более приёмистый за счет менее задушенного двигателя и/или коробки-варика). Аутлендер 2.0 - "не едет" для того чтобы рулиться))
Аут 2.0 дійсно зовсім не їде. Неінформативнівнісь керування виходить на другий план.
DimonDSV 28.09.2024 22:28 пишет: Також думаю в сторону паркетників за 20 Поки в полі зору форди. Мітсубісі точно ні. Можливо мазда. Щось хонда/тойота будуть старіші.
Знайомий зупигнився на Ford Edge. Підшукує підходящий по року і пробігу.
А можно спрошу за Ford Edge? На РИа в основном они с одним мотром 2л турбо на 245 кс. Какие у него болячки и какой расход по городу? Только из личного опыта, если можно, инет я читал уже.
Проходивший мимо 11.10.2024 11:26 пишет: А можно спрошу за Ford Edge? На РИа в основном они с одним мотром 2л турбо на 245 кс. Какие у него болячки и какой расход по городу? Только из личного опыта, если можно, инет я читал уже.
В мене два пепелаца на цьому двигуні та ПП.
місто до 14, траса бобік буде 10-11, якщо не тошнити.
Проходивший мимо 11.10.2024 11:26 пишет: А можно спрошу за Ford Edge? На РИа в основном они с одним мотром 2л турбо на 245 кс. Какие у него болячки и какой расход по городу? Только из личного опыта, если можно, инет я читал уже.
там ще були 2.7 та 3.5 але з 2018 року 3.5 прибрали.
Были. Но ближе к 20 более свежие экземляры и там 3,5 нету. А жаль классный мотор был. 2,7 есть и сейчас, но ни значительно дороже от 25К уе. Те сильно за бюджетом. В бюджете +/- 20К почти все 2л турбо. Поэтому про него и спрашиваю. В идела бы Эджа найти с дизелем...
Были. Но ближе к 20 более свежие экземляры и там 3,5 нету. А жаль классный мотор был. 2,7 есть и сейчас, но ни значительно дороже от 25К уе. Те сильно за бюджетом. В бюджете +/- 20К почти все 2л турбо. Поэтому про него и спрашиваю. В идела бы Эджа найти с дизелем...
До речі в телеграмі український Едж клуб - одна з найактивнішим автоспільнот
І якщо цікавить Едж - варто глянути його прямого "родича" Lincoln MKC. Їх небагато у американців, але знайти вдалий варіант можна. Є нюанси по запчастнах по підвісці, які відрізняються від соплатформеника та коштують дорожче, але навіть в базовій комплектації ти отримуєш фордівській тітаніум.