В ответ на: Е-люкс поки не відкинув, увагу на нього звернув, особливо впало в око, що збираються вони у Німеччині. От би ще помацати їх у офлайні
Цікаво,що саме можна "помацати" у відключено шматку скла з малюнками?
ЗІ На Люксі з недешевих одна з 4х зон померла через рік. Сервіс вимагає на 14 днів віддати їм, але неофіційно каже, що у будь-якому випадку буде відмова через порушення правил експлуатації.
в мене також на електролюксі один сегмент здох за півроку, але це був той, яким майже не користувались, тому забив на це. Через 10 років вирішив міняти, тому що дружина впустила каструлю на скло і було багато вже сколів по периметру. Замінив на майже аналогічний електролюкс, бо по ціні-якості це непоганий варіант, а шанси, що поверхня загнеться від зовнішнього пошкодження більші, ніж від несправності.
Гарантією не завжди зручно користуватись У мене в духовці Бош на другий рік вмер якийсь тен, офіціали приїхали і сказали треба забирати духовку, запчастина їде місяць, орієнтовно за 2 місяці буде привезуть і поставлять. 2 місяці без духовки сидіти було не дуже з руки, знайшов сторонню компанію, запчастина в наявності, за пару годин приїхали і поміняли. Мінус 2 тисячі гривень, але набагато менше незручностей.
Цікаво,що саме можна "помацати" у відключено шматку скла з малюнками?
ЗІ На Люксі з недешевих одна з 4х зон померла через рік. Сервіс вимагає на 14 днів віддати їм, але неофіційно каже, що у будь-якому випадку буде відмова через порушення правил експлуатації.
в мене також на електролюксі один сегмент здох за півроку, але це був той, яким майже не користувались, тому забив на це. Через 10 років вирішив міняти, тому що дружина впустила каструлю на скло і було багато вже сколів по периметру. Замінив на майже аналогічний електролюкс, бо по ціні-якості це непоганий варіант, а шанси, що поверхня загнеться від зовнішнього пошкодження більші, ніж від несправності.
а гарантія 1 рік же, не спрацювала чому?
я не звертався по гарантії, бо мати отой гемор з відсутністю поверхні близько 2-тижнів було взагалі не цікаво. На місці ремонтувати сервіс не схотів.
Paulskit 19.09.2024 18:13 пишет: Гарантією не завжди зручно користуватись
+1 отож бо й воно, до того ж, якщо живеш за містом вони ще й за виїзд нарахують
А от Бош-Сіменс, судячи з відгуків, (майже) не ламаються. Тому їх й без гарантії можна брати)
Та це лотерея) У мене десь 50:50 вдома Electrolux/Bosch(Siemens) і поки що ламався тільки Бош. Хоча майже така само модель у сестри працює взагалі без проблем. Не вгадаєш. Загалом обидва бренда роблять достойні продукти, обирай що більше подобається.
я в 22му (так склалось) робив ремонт і купував всю побутову техніку. обирав за 4 факторами: дизайн, якість, зручність, надійність.
наче вибір багатий - а починаєш розбиратись, там один косяк, там другий, там третій... і нічого надто критичного - але ж при недешевій ціні мене душила жаба миритися з цими косяками.
... згадав ключове що тоді радили всі продакти комфі/розетки/фокса/ельдо - брати скло schott ceran.
а яку саме модель боша врешті обрав та чи вона інверторна?
Плюсану за цю модель бо маю таку ж. Користуємось рівно рік. Ніяких вентиляторів не чути (хоча в режимі буст щось схоже трохи чується, але цим режимом не користуємось), ні клацання (я тут вперше прочитав, що таке є), звуковий супровід натискання клавіш не напрягає. Лише позитивні враження від користування.
Плюсану за цю модель бо маю таку ж. Користуємось рівно рік. Ніяких вентиляторів не чути (хоча в режимі буст щось схоже трохи чується, але цим режимом не користуємось), ні клацання (я тут вперше прочитав, що таке є), звуковий супровід натискання клавіш не напрягає. Лише позитивні враження від користування.
дякую за відгук щодо "звуку клавіш", я, коли днями дивився у шоурумі цю оновлену 651-шу модель, то звуку клавіш не було зовсім, схоже, що тут він вимикається/регулюється.
igg 01.10.2024 12:14 пишет: Можливо, хтось має досвід користування сабжем білого/бежевого кольору? наскільки вони практичні чи навпаки?
Щонайменш на ньому менше видно подряпини та "залапаності"
ну, тобто, усе як на білому авто?
Вибір білої техніки малий, а тоді ж захочеться всю кухонну техніку у білому, поверхню, духовку, мікрохвильовку і т.д., навіть телік щоб висів у білій рамці І у різних виробників цей білий буде різним, це помітно
Щонайменш на ньому менше видно подряпини та "залапаності"
ну, тобто, усе як на білому авто?
Вибір білої техніки малий, а тоді ж захочеться всю кухонну техніку у білому, поверхню, духовку, мікрохвильовку і т.д., навіть телік щоб висів у білій рамці І у різних виробників цей білий буде різним, це помітно
трохи інша в мене ситуація, бо вже є кухня(меблі) у світлих тонах та й ТВ у білій рамці давно прижився))...але розумію, що обирати складну техніку виключно за кольором/відтінками - це така собі ідея