Mutant 01.10.2024 22:22 пишет: Так, виникло питання при збірці. У кабельному роз"ємі до БМС 9 червоних продків і один чорний. А по інструкції має бути один чорний і 8 червоних. Це проблема чи ні? Що робити з лишнім проводом?
Там не лишній провід. Так має бути. чорний - до мінусу першої комірки. Далі від чорного рухаємось по червоних і підключаємо перший червоний до плюса першої комірки, другий червоний до плюса другої комірки, ....., 7-ий червоний до плюса 7-ої комірки, а до плюса 8-ої комірки треба 2 проводи підключити, один балансувальний з них а другий це живлення бмс.
Mutant 01.10.2024 22:22 пишет: Так, виникло питання при збірці. У кабельному роз"ємі до БМС 9 червоних продків і один чорний. А по інструкції має бути один чорний і 8 червоних. Це проблема чи ні? Що робити з лишнім проводом?
Чорний на мінусову клему, всі інші на плюсові кожної банки. На останній плюс два проводи одночасно
Так, знайшов вже відео. Останній то + для живлення самої БМС.
я теж вже на етапі налаштування БМС, але виникла проблема. БМС JK-200А. Маю на збірці батареї напргу 26,3 В. БМС стартує, під'єднується в додток, налаштовується, бачить ячейки, бачить напругу, але на виході Р- напруга падає до 18-19В. Коли під'єдную інвертор, той взагалі показує 9В і каже, що батареї нема. Від'єднував БМС на годину від всього крім В-, щоб вона скинулась, але нічого не змінюється. Що це може бути?
Xit 02.10.2024 10:29 пишет: я теж вже на етапі налаштування БМС, але виникла проблема. БМС JK-200А. Маю на збірці батареї напргу 26,3 В. БМС стартує, під'єднується в додток, налаштовується, бачить ячейки, бачить напругу, але на виході Р- напруга падає до 18-19В. Коли під'єдную інвертор, той взагалі показує 9В і каже, що батареї нема. Від'єднував БМС на годину від всього крім В-, щоб вона скинулась, але нічого не змінюється. Що це може бути?
включили кнопки discharge, charge, balance? перед налаштуванням подивилися ролик по налаштуванню хоч якийсь ?
Ролик подивитись треба обовязково, але так по памяті запамяталось що треба 100% налаштувати: 1) Включити чарж, дізчарж, балансування 2) Поміняти струм розрядки бо за умовчанням стоїть маленький 3) Поставити щоб балансування стартувало після 3.4 вольт щоб воно не ганяло туди-сюди заряд під час роботи. 4) Поміняти пароль входу в БМС Все інше здалось що можна залишити за умовчанням. Напруги верх і низ заряду і розряду можна ніби як є залишити, воно в крайніх положеннях, а уже в налаштуваннях інвертора обмежити коридор щоб бмс не йшла в захист.
HDC1 02.10.2024 11:50 пишет: Ролик подивитись треба обовязково, але так по памяті запамяталось що треба 100% налаштувати: 1) Включити чарж, дізчарж, балансування 2) Поміняти струм розрядки бо за умовчанням стоїть маленький 3) Поставити щоб балансування стартувало після 3.4 вольт щоб воно не ганяло туди-сюди заряд під час роботи. 4) Поміняти пароль входу в БМС Все інше здалось що можна залишити за умовчанням. Напруги верх і низ заряду і розряду можна ніби як є залишити, воно в крайніх положеннях, а уже в налаштуваннях інвертора обмежити коридор щоб бмс не йшла в захист.
Самое первое, что надо сделать - это выбрать тип аккумулятора. А включать чардж/дисчардж и блансировку надо самым последним в списке уже после всех настроек.
раджу таки спочатку подивитися якийсь ролик по налаштуванню... там не все так просто.
Я вчора подивився і ролик про інвертор, і про бмс, наче навіть з похибкою вольтметра інвертора розібрався. А коли вже все вирішив під'єднати і запустити, вже голова не варила і я оці повзунки charge та discharge не посунув. Півночі думав, в чому проблема. Зранку запитав і за п'ять хвилин вже сам зрозумів, як тупонув.
А потім забути його ,і шукати як скинути пароль? (це досить типова проблема). Якщо міняти - то записати одразу десь на батарейці.
Так поставити якийсь пароль який на все життя, чи записати на акумуляторі, чи на БМС, чи десь де небудь...а то хтось візьме й каку якусь налаштує.
З приводу додаткового захисту, той запобіжник що я встановив писали що буде грітись, так, він трохи грівся коли було погано затягнуто, а коли гарно затягнув після погляду тепловізором то гріється так як й проводи.
Хотів уточнити з приводу автоматів. наприклад Томзн і т.д., великих оцих, вони є 1-полюсні та 2-полюсні, який смисл ставити 2-полюсний автомат? Чисто щоб розмикати і плюс і мінус чи він ще щось уміє робити? А то логіку не знайшов.
Так поставити якийсь пароль який на все життя, чи записати на акумуляторі, чи на БМС, чи десь де небудь...а то хтось візьме й каку якусь налаштує.
Я бумажку роздрукував з паролем і чергою ввімкнення усіх кнопок (для дружини) ))) Хоча насправді, я сиджу в двох метрах від батареї, але за склом з якимось покриттям... і іноді телефон її не бачить. Невпевнений, що сусіди до неї причепляться. Ящик деревина.
HDC1 02.10.2024 19:54 пишет:
той запобіжник що я встановив писали що буде грітись, так, він трохи грівся коли було погано затягнуто, а коли гарно затягнув після погляду тепловізором то гріється так як й проводи.
На якому струмі? Спробуй 100, як буде час та нахнення... на пів-годинки. Насправді, в мене затягнуто "до усрачкі". Струм 100, запобіжник на 300. Він і повинен грітися - це нормально, але я думав, що не настільки.
Mutant 02.10.2024 20:05 пишет: То яке саме толкове відео по налаштуванню БМС і інвертора?
Кожен кулік хвалить своє болото. Якщо хочеш розуміти, що робиш і який параметр за що відповідає, то на мій погляд треба тут подивитись. https://www.youtube.com/@akkoxe
Якщо просто скопіпастити налаштування, то вчора вище декілька лінків давали.