Залишається тільки дивитись Ферму Кларксона Спойлер, Джеремі придбав паб, зробив там повністью меню з інгрідієнтів з Англіі, включно з ссілью та цукором. Паб присвячений Англійскім фермерам, вхід заборонено наразі двом особам: Джеймсу Мею і теперишньому премьеру - Кіру Стармеру. Я їздив на його ферму цім літом - шалена черга, немаленькі ціни, так що в нього все ОК.
Джеймс Мей інколи робе цікаі серіі про подоржі = Японія, Італія, Індія, але не зрозуміло чи будуть ще. Джеймс теж спів-власник іншого пабу, а зараз активно займається виробництвом джину. Також виступає на різних івентах, ось я випадково на нього натрапив на місцевому історічному фестівалі.
Хамонд самий "тихій" - намагався робити якісь серіі про СТО і ремонт автівок, але якось воно не йде.
Додаю посилання на іх (ретро-промо)статтю із сьогоднішного випуску The Sunday Times. Вона велика - вирішив сюди не копіювати, кому цікаво - почитаєте.
На мій погляд, якщо чесно, то давно треба було завершити той проект - сюжети повторюються, дивится не цікаво, спроби дідуганів виглядати драйвовими і молодими, тільки засмучують. А от їх індивідуальні проекти - то все ще цікаво. Принаймні, на них не ловиш себе на думці, що десь ти таке вже бачив, а можливо і не один раз... Все це - виключно моє ставлення до цього шоу.
2019 - Seamen, на лодках по Меконгу, офігенно, +++ 2020 - A Massive Hunt, Мадагаскар, непогано, скроріш + 2021 - Lochdown, КОВІДні часи, не памятаю тому - 2021 - Carnage A Troi, троллінг Французів і Брекзиту, але - 2022 - A Scandi Flick, Скандінавія, дуже класно, ++ 2023 - Eurocrash, По центрально-востночной Європі, офігенно +++ 2024 - Sand Job, Сахара, нейтрально
Тому непогоджуюсь, мало що може переверщити орігінальну Ботсвану або Північний Полюс, але за останні 5 років було ІМХО достатьно прикольних "спешл" серій. Хоча погоджуюсь в тому щр часто багато повторів і важко щось придумувати нове. Але навіть і так воно було як ковток свіжого повітря в пустелі. Які зараз інші є авто передачі? Є щось на Ютубі, але здебільшого дуже вузьконаправлене...
В ответ на: Хамонд самий "тихій" - намагався робити якісь серіі про СТО і ремонт автівок, але якось воно не йде
Я майже додивився всі сезони . Ну , таке . Не зникало відчуття , що він якась розмазня та тряпка якого постійно пресують жінки . Та й про машини таке собі , якісь пузаті чєли щось роблять
До того ж у світі де всі такі ніжні і вразливі бодипозитивні-трансгендери-квадробери, важко жартувати як колись. Як не скажи щось то когось образиш. Тому і комедій більше не знімають, і Русалоньки чорношкірі (чорнолускові?). За деякі жарти Кларксона клювали і 10-20 років тому а зараз це буде взагалі.
Smallest Cog як на мене непогано, але в Україні його неможливо легально подивитися, а качати піратські копії ще й переозвучені, мені протівно.
У Мея про паб цікаво на ютубі, але таке... місцями.
Все ж вважаю що хоч мені і шкода, але закінчувати треба вчасно. Зараз вони ще класні, але вже помітно що стомлюються. Та і мабуть за всі часи вони вже встигли зробити все що можна в автосвіті.
Довольно неплохая была серия у Хаммонда - BIG Конечно, сама эта старючая шутка "я такой маленький Хаммонд, а вот это вот такое большое" не очень уже прокатывает, но сами ролики сделаны неплохо и, в-общем, смотрятся. Я бы посмотрел и другие варианты выдающейся инженерии с Хаммондом. Мэй со своим унылым имиджем "ах я такой туповатый и неуклюжий" меня слегка бесит. Кларксон с этим "я такое олдовое английское хамло" наиболее органичен . Явно он не играет эту роль, а в ней живет. "Ферма" мне нравится.
Донька починає перший курс університету і вчора я перевозив її речі з дому до кампусу універа. Був чудовий соняний і теплий день і все пройшло дуже позитивно. Звісно, вона вже давно була відносно самостійна. Звісно ми будемо ще багато разів бачитись. Звісно ми не занємо майбутнего і різне може статись. Але наразі вона почала якісь новий етап житта а в нашій хаті звільнилась кімната. Я дуже хочу вірити що у неї все складеться гарно. Але мені буде її не вистачати, з нашими внутришніми жартиками і приколами, передбачуваними реакціями і непередбачуваним новинами. Cумулька.
Top Gear / Grand Tour були з нами, зі мною, більше 20 років і тепер їх білше не буде. Сумулька. Так, з часом дещо стало повторюватись, але це не тількі повтор сюжетів а і послідовність думок і відчуття комфорту від того що у тебе думки і відчуття з кимось співпадають. Дивно, але в наші часи і на старості літ вони якоюсь мірою стали бунтарями та правдорубами.
Так, хлопчики подорослішали. Але це була епоха, і телевизійна і автомобільна - і вони уходять тепер обидві. В медіа - Клакрсон або його райтери геніальні в вмінні знайти аналогіі і поріваняння. Передати відчуття, емоцію. Мей - як старий добрий діван. Хаммонд для балансу і оптімізму. В поєднанні вони задали нову планку в ТВ шоу. Так і в авто - сами швидкі, економні, витривалі, найрізноманітні авто були створені в останні 20 років, але все змінюється і є велика вирогідність що такого розквіту авто ми може вже і не побачимо.
Мої думки дуже співпадають з Кларксоном в цей, останній серіі = порівнювати, спостеригати за розвитком, цікавитись новими, електричними авто - не цікаво. Це для когось іншого, кто щось в цьому побачить і зможе донести. Дінозаври як Кларксон і ко, як і автівки з ДВЗ, відмирають. Залишається тільки гарні спогади та можливість інколи побачити за дещо іншіх обставин. Сподіваюсь як найдовше
Don't cry because it's over. Smile because it happened.
Выскажу непопулярное мнение, но думается мне, что Топ Гир и Гран Тур давно проиграли ютубовским автоблогерам, которые в последние годы демонстрируют такое качество картинки, монтажа и подачи информации, что никакое ТВ за ними угнаться не может (с его-то возможностями!). Да, 20 лет назад Топ Гир был разрыв, но когда стали появляться хорошие обзорщики (тут у каждого свой вкус) на YouTube стало не совсем понятно зачем смотреть Топ Гир, ну кроме харизмы ведущих.
DDRUMM 01.10.2024 14:17 пишет: Выскажу непопулярное мнение, но думается мне, что Топ Гир и Гран Тур давно проиграли ютубовским автоблогерам, которые в последние годы демонстрируют такое качество картинки, монтажа и подачи информации, что никакое ТВ за ними угнаться не может (с его-то возможностями!). Да, 20 лет назад Топ Гир был разрыв, но когда стали появляться хорошие обзорщики (тут у каждого свой вкус) на YouTube стало не совсем понятно зачем смотреть Топ Гир, ну кроме харизмы ведущих.
в ютюб просто обзорщики. не можна порівнювати з цією трійцею. цікаві краіни, гарні краевиди, автівки, гумор, драйв.
DDRUMM 01.10.2024 14:17 пишет: Выскажу непопулярное мнение, но думается мне, что Топ Гир и Гран Тур давно проиграли ютубовским автоблогерам, которые в последние годы демонстрируют такое качество картинки, монтажа и подачи информации, что никакое ТВ за ними угнаться не может (с его-то возможностями!). Да, 20 лет назад Топ Гир был разрыв, но когда стали появляться хорошие обзорщики (тут у каждого свой вкус) на YouTube стало не совсем понятно зачем смотреть Топ Гир, ну кроме харизмы ведущих.
в ютюб просто обзорщики. не можна порівнювати з цією трійцею. цікаві краіни, гарні краевиди, автівки, гумор, драйв.
ты ошибаешься, это все есть. Путешествия, документалки и т.д. всего этого хватает. И как раз-таки в последние годы я не совсем понимал о чем пацаны снимают... т.е. ты смотришь про интересующую тебя машину, а там полезной инфы 0.01%, все остальное какие-то нелепые сравнения, непонятные заезды, сложный юмор, мизер технической информации
В ответ на: И как раз-таки в последние годы я не совсем понимал о чем пацаны снимают... т.е. ты смотришь про интересующую тебя машину, а там полезной инфы 0.01%, все остальное какие-то нелепые сравнения, непонятные заезды, сложный юмор, мизер технической информации
Естественно, эта троица не обзорщики конкретных марок и никогда ими не были. Поэтому их и любят миллионы. Эти две передачи про автомобилизм как явление и для людей, любящих и ценящих автомобили. Причем в контексте всего многообразия жизни. А техническую информацию, да - вэлкам в мир просто роликов-обзоров.
Ти абсолютно прав в одному - практичної "інформаціі для автоспоживача" ніколи там не було і вони ніколи це не приховували.
Кількість разів коли вони тролили і відверто кепкували про сам факт що в категоріях ББС їх відносять до "Factual television" напевно перевищує кількість разів коли вони намагались казати про авто щось практичне.
Ну тут треба ще згадати що телешоу, яке ми знаємо, спочатку було частиною цілого проекту. Був (а може і є) друкований журнал, і там якраз і були огляди. Були проекти топгір в інших країнах (кузен з Австралії, товстий кузен з США), були мігруючі автошоу, коли трійця виступала фактично як концерт.