Купував бойлер, оплатив відразу на сайті карткою. Комісій не було, зрозуміло, але доставка з підйомом на поверх близько 800 грн, та ще й довелося чекати 5 днів після оплати. Пізніше передивився на інших маркетплейсах - значно кращі умови, чому в Розетку звернувся - хз. Затупив, виходить. Хоча раніше нарікань не було взагалі.
axon 04.11.2024 09:53 пишет: а у тебя ниразу нее было проблемы, если заказал-оплатил ты, а получает по факту кто-то другой из семьи? если при заказе не указать сразу другого получателя - то потом изменить нельзя даже через саппорт и начинается мегаквест, который очень зависит от настроения кассира розетки.
Не, я забираю сам, если не могу то просто продлеваю срок резерва и забираю в другой день. Про это ничего сказать не могу.
Перевірено емпірично - минулого тижня купував прмя зі стенду акційний Bushmills (0,7 за 499 грн) - без комсії.
Продавець в розетці казав,що на алко поки нема комсії взагалі.
бреше немає, тільки якщо прийшов і з полки купив, якщо теж саме замовишь на сайті - буде комісія
цікаво коли вони цю тупу ідею відмінять? p.s. вже місяць користуюсь іншими магазинами і знаю ще декілька чоловік, що поступили так само.
Сьогодні від Розетки отримав лист-опитування типу чому я вже більше 3-х місяців не замовляю у них. Ну я і написав, і комісію згадав, і не можливість купити якусь 1 одиницю дрібного товару, і розділення замовлення на декілька частин, відповідно за доставку кожної з яких потрібно сплатити за доставку і тд. Спаскудився сервіс однозначно.
сколько людей - столько и мнений. лично: - забирал из заказа (без оплаты картой на сайте) - без комисии - брал с полки в отделении, расчет на месте - без комисси
Продавець в розетці казав,що на алко поки нема комсії взагалі.
бреше немає, тільки якщо прийшов і з полки купив, якщо теж саме замовишь на сайті - буде комісія
цікаво коли вони цю тупу ідею відмінять? p.s. вже місяць користуюсь іншими магазинами і знаю ще декілька чоловік, що поступили так само.
Сьогодні від Розетки отримав лист-опитування типу чому я вже більше 3-х місяців не замовляю у них. Ну я і написав, і комісію згадав, і не можливість купити якусь 1 одиницю дрібного товару, і розділення замовлення на декілька частин, відповідно за доставку кожної з яких потрібно сплатити за доставку і тд. Спаскудився сервіс однозначно.
У мене таке враження, що в мережі розетка і в маркетплейсі панує якийсь хаос. Я вже описував ситуацію, коли замовили віскі за 1900, прийшло воно ж, але в іншій коробці за 1700 і із вибаченнями повернули на картку 200 грн. От нещодавно інша ситуація - треба було мені придбати звичайни подовжувач на одну вилку і одну розетку довжиною якомога менше (виявилося, що це не таке просте завдання, якщо не повне лайно хочеш придбати). Знайшов у розетці від стороннього продавця, якогось фоп Глопупенко за 150 грн. Замовив, увів усі реквізити замовлення. Натискаю підтвердити - пише - мінімальна сума замовлення у цього продавця - 200 грн. Ну думаю, гаразд - знайду ще десь. Знайшов, замовив, отримав. І тут "сюрприз" - на нову пошту приїхало моє 150 гривневе замовлення від фоп Голопупенко. Я не ображаюся, що у мене тепер два полутораметрових продовожувача, але ж якийсь порядок має бути в мережі.
сколько людей - столько и мнений. лично: - забирал из заказа (без оплаты картой на сайте) - без комисии - брал с полки в отделении, расчет на месте - без комисси
забирав особисто замовлення з алкоголем - взяли комісію. це було ще на початку жовтня, причом коли замовляв в кінці вересня, ще комісії не було. обіцяли повернути балами - але не повернули....
p.s. спробував зробити тестове замовення тільки що. якщо алкоголь - немає комісії вже, а не алкоголь - є... дивні вони
ФІнансови посередник - ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ЕВО». А там кінцевий беніфіциар - пан Чечоткін та його родина з британським громадянством, через кіпрську ТЕМАНІЯ ЕНТЕРПРАЙЗИЗ ЛТД. Тобто гроші робляться за конвертацію готівки в безготівковий платіж...
Образно, ми платимо, 10 гривень + 1.5% від суми переказу, але не більше, ніж 95 гривень, за те, що хтось донесе до банкомату та закине бабло на картку.
Ну що, це зайвий привід гривнею показати панові Чечоткіну та родині, що є багато інших класних магазинів - Алло, MOYO, Mono.
izon 15.11.2024 19:32 пишет: ФІнансови посередник - ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ЕВО». А там кінцевий беніфіциар - пан Чечоткін та його родина з британським громадянством, через кіпрську ТЕМАНІЯ ЕНТЕРПРАЙЗИЗ ЛТД. Тобто гроші робляться за конвертацію готівки в безготівковий платіж...
Образно, ми платимо, 10 гривень + 1.5% від суми переказу, але не більше, ніж 95 гривень, за те, що хтось донесе до банкомату та закине бабло на картку.
Ну що, це зайвий привід гривнею показати панові Чечоткіну та родині, що є багато інших класних магазинів - Алло, MOYO, Mono.
Так я спостерігаю що вже років 5 ціни на більшість товарів у розетці чи не найвищі у Києві. Про акційний товар не говорю. Єдине що тримало покупців у розетці це замовити якусь дребедінь і отримати без оплати доставки у пункті видачі. Після того як ця послуга стала платною сенс купувати щось у розетці зник. Клієнти ще за інерцією там тримаються. Ну і такого зневажливого ставлення до клієнтів, яке є у розетці, мабуть немає вже ні у кого. Як може бути доставка холодильника чи пральної машини до підїзду? У когось занос платний. У комфі безкоштовно. Але такого щоб кинули пралку під будинком і роби що хочеш - ні у кого вже немає такого. Так ще й ціна така ж як у інших або навіть вище.
izon 15.11.2024 19:32 пишет: ФІнансови посередник - ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ЕВО». А там кінцевий беніфіциар - пан Чечоткін та його родина з британським громадянством, через кіпрську ТЕМАНІЯ ЕНТЕРПРАЙЗИЗ ЛТД. Тобто гроші робляться за конвертацію готівки в безготівковий платіж...
Так я спостерігаю що вже років 5 ціни на більшість товарів у розетці чи не найвищі у Києві. Про акційний товар не говорю. Єдине що тримало покупців у розетці це замовити якусь дребедінь і отримати без оплати доставки у пункті видачі. Після того як ця послуга стала платною сенс купувати щось у розетці зник. Клієнти ще за інерцією там тримаються. Ну і такого зневажливого ставлення до клієнтів, яке є у розетці, мабуть немає вже ні у кого. Як може бути доставка холодильника чи пральної машини до підїзду? У когось занос платний. У комфі безкоштовно. Але такого щоб кинули пралку під будинком і роби що хочеш - ні у кого вже немає такого. Так ще й ціна така ж як у інших або навіть вище.
В них тепер нова кілер фіча - безкоштовна доставка до поштомату НП без жодних обмежень по сумі. Є зауваження?
В них тепер нова кілер фіча - безкоштовна доставка до поштомату НП без жодних обмежень по сумі. Є зауваження?
сьогодні замовив мамі мультипіч (ціна на всіх торгових майданчиках однакова) з бескоштовною доставкою до дверей в село колокийова(с) Тому поки там бувають такі акції голосувати гривнею не хочу.
так певно акція була від Тефалю)))) а не від Розетки)))) то ж не путайте та не приплітайте що то заслуга Розетки, то на сайті Тефалю теж саме, ось скрін. Безкоштовна доставка.