-Виталя- 05.11.2024 12:16 пишет: що, світло є - тема заглохла? :)
іксперди в телеграмах спробували понагнітати що вже завтра почнуться 9 годинні відключення, укренерго написала спростування, що світла всім стане якщо... і всі більш-менш заспокоїлись. Але дивився дельту 2 так ціни щось не збираються на 25000 повертатися.
іксперди в телеграмах спробували понагнітати що вже завтра почнуться 9 годинні відключення, укренерго написала спростування, що світла всім стане якщо... і всі більш-менш заспокоїлись. Але дивився дельту 2 так ціни щось не збираються на 25000 повертатися.
поки що навезли відносно обережно - тому ціни і тримаються.
Трумп сказав що завтра війна скінчиться, то нащо купувати громадний пауєрбанк? :-)
Трумп сказав що завтра війна скінчиться, то нащо купувати громадний пауєрбанк? :-)
І дійсно. Я зараз сам подивився багато відео про альтернативи цих станцій в порівнянні з гібрід+ЛИФЕакум Особисто я прийшов до висновку що якщо не потрібно носити/возити ту станцію з собою - вигідніше та надійніше поставити акум та гібрідник. Та ще й з перспективою використання сонячної єнєргії.
Коли треба брати з собою на дачу раз на тиждень, та використовувати як якийсь резерв додатковий вдома - так. А от як для дома назавжди - гібрід краще ИМХО ХО ХО ХО ХО ХО
маю в хазяйстві два комплектна 100 ампер 12 в залізофосат зарядка 50 амперна китайський інвертор (2 комплекти - мав 2 ставити знайомій - перегралось замовив зарядну станцію ) стояли без діла до сьогодні на дворі похолодало а по роботі їжджу на вильоти автівка старенький ваз - на рідну пічку надії 0 вкинув 2 акуми і інвертор в багажник ввімкнув дуйчик - не на довго але хоть щось розумію що газова грілка - простіше але я їм не довіряю
Sanya2502 08.11.2024 17:00 пишет: маю в хазяйстві два комплектна 100 ампер 12 в залізофосат зарядка 50 амперна китайський інвертор (2 комплекти - мав 2 ставити знайомій - перегралось замовив зарядну станцію ) стояли без діла до сьогодні на дворі похолодало а по роботі їжджу на вильоти автівка старенький ваз - на рідну пічку надії 0 вкинув 2 акуми і інвертор в багажник ввімкнув дуйчик - не на довго але хоть щось розумію що газова грілка - простіше але я їм не довіряю
От тут вже навіть не знаю що і сказати. Якось полагодити систему обогріва було б дешевше, та навіть якусь Вебасто купити по багатому ))
Sanya2502 08.11.2024 17:00 пишет: маю в хазяйстві два комплектна 100 ампер 12 в залізофосат зарядка 50 амперна китайський інвертор (2 комплекти - мав 2 ставити знайомій - перегралось замовив зарядну станцію ) стояли без діла до сьогодні на дворі похолодало а по роботі їжджу на вильоти автівка старенький ваз - на рідну пічку надії 0 вкинув 2 акуми і інвертор в багажник ввімкнув дуйчик - не на довго але хоть щось розумію що газова грілка - простіше але я їм не довіряю
у знайомого теж старенький ваз і теж пічка не гріла. Зняв торпеду зняв пічку промив і все тепер гріе чудово. Але мороки десь на день
так тема ж не про ремонт авто я в той ваз за 2 роки вже 1300 в доларах кинув і якість нових зп зараз не айс але ж тут не про це а про можливість нестандартного використання акамуляторів
Таки не склалось в мене з Fossibot F1200. По ціна/якість питань нема. Він залишається оптимальним, але те що не сподобалось: 1 - ергономіка. Втоплені кнопки, розетки ззаду (знову-таки втоплане кнопка для AC), ліхтар ззаду. 2 - вище вже писали про дешеве ПЗ. Залишилось відчуття, що кулер включається не в залежності від навантаження, а просто "час-від-часу" )) 3 - цокотіння інвертора. Це мабуть просто його специфіка, але якщо прикласти вухо то чути 4 - запуск холодильника. До того мав ноунейм китайський на 1200 Вт, то він запускався беззвучно, а Fossibot запустив без проблем, али в момент пуску видав такий короткий "бзиньк", ніби напружився. Ліквідність прекрасна, ціна прекрасна, але не моє. Приїхала Bluetti AC180. Поки-що дуже сподобалась дизайном, ергономікою і нормальними великими тихими кулерами.
vvvolf 04.12.2024 15:43 пишет: Таки не склалось в мене з Fossibot F1200. По ціна/якість питань нема. Він залишається оптимальним, але те що не сподобалось: 1 - ергономіка. Втоплені кнопки, розетки ззаду (знову-таки втоплане кнопка для AC), ліхтар ззаду. 2 - вище вже писали про дешеве ПЗ. Залишилось відчуття, що кулер включається не в залежності від навантаження, а просто "час-від-часу" )) 3 - цокотіння інвертора. Це мабуть просто його специфіка, але якщо прикласти вухо то чути 4 - запуск холодильника. До того мав ноунейм китайський на 1200 Вт, то він запускався беззвучно, а Fossibot запустив без проблем, али в момент пуску видав такий короткий "бзиньк", ніби напружився. Ліквідність прекрасна, ціна прекрасна, але не моє. Приїхала Bluetti AC180. Поки-що дуже сподобалась дизайном, ергономікою і нормальними великими тихими кулерами.
По Fossibot 2400 пока ( с середины лета) замечаний и нареканий вообще никаких. Отключений света просто не замечаю. Ну разве что громкий щелк автомата слышу в моменты переключения. И очень тихий. Покупал за 800 Евро в июне,+ доставка обошлась 1900 грн НП.
vvvolf 04.12.2024 15:43 пишет: Таки не склалось в мене з Fossibot F1200. По ціна/якість питань нема. Він залишається оптимальним, але те що не сподобалось: 1 - ергономіка. Втоплені кнопки, розетки ззаду (знову-таки втоплане кнопка для AC), ліхтар ззаду. 2 - вище вже писали про дешеве ПЗ. Залишилось відчуття, що кулер включається не в залежності від навантаження, а просто "час-від-часу" )) 3 - цокотіння інвертора. Це мабуть просто його специфіка, але якщо прикласти вухо то чути 4 - запуск холодильника. До того мав ноунейм китайський на 1200 Вт, то він запускався беззвучно, а Fossibot запустив без проблем, али в момент пуску видав такий короткий "бзиньк", ніби напружився. Ліквідність прекрасна, ціна прекрасна, але не моє. Приїхала Bluetti AC180. Поки-що дуже сподобалась дизайном, ергономікою і нормальними великими тихими кулерами.
Взяв недавно собі нову Bluetti AC180P/1800Вт/1440Вт год., 39 999 грн., для невеликої квартири з головою, відносно комфортна та тиха по відношенню до Bluetti PowerOak EB70 (ця була скрізь, навіть на 0, працює досі). Поки задоволений
в самого то стоїть акум плюс інвертор проблем нема
брат хоче в квартиру зарядну станцію (варік акум + інвертор відкидає ) можна за 30 40 тисяч взяти щось ? головна задача - електрочайник в квартирі газу нема ((
В постановці задачі не сумісні умови. Це треба до 2кВт перетворення - станція накої потужності значно дорожча. В 40 можна втулити гибридник 2.2 на 12в з акумом. А всі еті, флоу та інше буде в такі параметри значно дорожче.
можна за 30 40 тисяч взяти щось ? головна задача - електрочайник в квартирі газу нема ((
Звичайно, що можна, ще і різними способами (нехай забули, що існують варіанти без електрики). Вже писав колись раніше, що навіть при меншому бюджеті питання невеликої дози кип'ятку можна вирішити. Маленький туристичний чайник на 600-700Вт на 1-2 чашки чаю не вимагає під це надпотужних паверстанцій, та і вартість його вимірюється в сотнях, а не тисячах грн. Просто не так швидко буде кип'ятити. А так бажано заглянути на потужність наявного чайника, щоб розуміти, чи підбирати станцію під чайник, чи ж чайник під станцію.