autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Toyota RAV4 / Lexus NX гибрид (7/7)

СуперСтар *
21 год за рулем, гарне деокуповане село недалеко від Києва
С нами с 05.12.2012

Re: Toyota RAV4 / Lexus NX гибрид [Re: Greeny]
      18 ноября 2024 в 11:29 Гілками

Greeny 17.11.2024 14:24 пишет:

Привіт.
Щоб не плодити теми, продовжу тут із вибором. Лексус не зайшов, Toyota назад не хочу. Пішов подивився в рамках поточного бренду Volvo ХС 60 Т5 в комплектації Plus з додатковим обладнанням.
Сама машина виглядає непогано, незважаючи на 8 річну історію та 2 фейсфліфти. Усередині затишно і місце водія продумано, коліна не впирається. Матеріали хороші, плюс мінус як у Лексус. З сумного-стара 9 дюймова інфотемент система, з дрібними значками. Ну, і Андроїд авто немає. Їде дуже добре, збито і якось відчуття, що це такий танчик. Зрозуміло, що у місті бензину братиме більше, ніж гібридний лексус.
Загалом гарне відчуття від машини.

а ще, як на мене лексус нх трохи тісніший всередині, ніж хс60.
а ще хс60 можна взяти плагін по ціні звичайного гібрида в лексусі.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
важничающий писатель **
Киев
С нами с 07.08.2008

Re: Toyota RAV4 / Lexus NX гибрид [Re: Скаут]
      18 ноября 2024 в 21:53 Гілками

Скаут 18.11.2024 11:29 пишет:

Привіт.
Щоб не плодити теми, продовжу тут із вибором. Лексус не зайшов, Toyota назад не хочу. Пішов подивився в рамках поточного бренду Volvo ХС 60 Т5 в комплектації Plus з додатковим обладнанням.
Сама машина виглядає непогано, незважаючи на 8 річну історію та 2 фейсфліфти. Усередині затишно і місце водія продумано, коліна не впирається. Матеріали хороші, плюс мінус як у Лексус. З сумного-стара 9 дюймова інфотемент система, з дрібними значками. Ну, і Андроїд авто немає. Їде дуже добре, збито і якось відчуття, що це такий танчик. Зрозуміло, що у місті бензину братиме більше, ніж гібридний лексус.

Я в Тойоті вже з плагіном награвся. В принципі, ок, але не варто переплати в 15К, з мого погляду.

Найдешевший хс60 плагін який є у нас на ринку коштує USD 75К , NX можна за 65К взяти. Зрозуміло, що Вольво буде більш напаковано, але дешевше за 75К його немає.

Плагін ХС-60 класне їде, але і звичайного бензинового ХС-60 мені за очи вистачало б. Плюс, коли закінується батарейка, він починає споживати бензин раза в півтора більше аніж простий бензиновий екземпляр. В Тойоті вони навчили плаг-ін спожиавти десь на літр більше порівняно з прости гибридом.

Якщоб плагін від Вольво мав батарею на 35кВт, десь на 150-180 км, як Li L6 за 75К, то це мало ь для мене якись сенс.

СуперСтар *
С нами с 05.12.2012

20 ноября 2024 в 12:10 Гілками

Greeny 18.11.2024 21:53 пишет:

Скаут 18.11.2024 11:29 пишет:

Привіт.

Я в Тойоті вже з плагіном награвся. В принципі, ок, але не варто переплати в 15К, з мого погляду.

Найдешевший хс60 плагін який є у нас на ринку коштує USD 75К , NX можна за 65К взяти. Зрозуміло, що Вольво буде більш напаковано, але дешевше за 75К його немає.

Плагін ХС-60 класне їде, але і звичайного бензинового ХС-60 мені за очи вистачало б. Плюс, коли закінується батарейка, він починає споживати бензин раза в півтора більше аніж простий бензиновий екземпляр. В Тойоті вони навчили плаг-ін спожиавти десь на літр більше порівняно з прости гибридом.

Якщоб плагін від Вольво мав батарею на 35кВт, десь на 150-180 км, як Li L6 за 75К, то це мало ь для мене якись сенс.

згоден, якщо не треба, то не треба. але споживання в плагіна з розрядженою батарейкою точно не в 1,5 рази вище)
мені складно назвати точні цифри по місту, бо з розрядженою батареєю їжджу тільки по трасі, де на швидкості 120-130 виходить 10-11 л десь в середньому. це явно не в 1,5 рази вище)

Михалыч **
Киев
С нами с 29.01.2004

20 ноября 2024 в 13:55 Гілками

В Тойоті вони навчили плаг-ін спожиавти десь на літр більше порівняно з прости гибридом.

а я вважав, що плагін після використання великої батареї стає як звичайний гібрид

Супер писатель! *
Lviv
С нами с 26.09.2007

Re: Toyota RAV4 / Lexus NX гибрид [Re: axon]
      20 ноября 2024 в 14:48 Гілками

axon 20.11.2024 13:55 пишет:

В Тойоті вони навчили плаг-ін спожиавти десь на літр більше порівняно з прости гибридом.

а я вважав, що плагін після використання великої батареї стає як звичайний гібрид

Ну він і стає як звичайний гібрид, але маса залишається як в плагіна. Тобто виходить як звичайний гібрид запакований кількома тещами + кількома мішками картоплі ))

Змінено vvvolf (14:48 20/11/2024)

важничающий писатель **
Киев
С нами с 07.08.2008

Re: Toyota RAV4 / Lexus NX гибрид [Re: Скаут]
      20 ноября 2024 в 20:17 Гілками

не буду сперечатися, і ХС90 більш важкий за ХС60. ХС60 бенз на 120 г/ч споживає до 8л.

СуперСтар *
С нами с 05.12.2012

21 ноября 2024 в 15:13 Гілками

Greeny 20.11.2024 20:17 пишет:

не буду сперечатися, і ХС90 більш важкий за ХС60. ХС60 бенз на 120 г/ч споживає до 8л.

ну а XC60 plug in при всіх інших однакових умовах буде аж 9)

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
5 користувачів і 46 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 7446

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія