Йому на руки здали всі карти, тепер йому прийдеться зробити вибір.
Ну карти не дуже то-й розкриті. Мені також не ясно, чому вони такі не клієнтоорієнтовані. Ви б чули, що деякі продавці мені втирали про різні матриці з різних заводів (насправді, матриці не залежать від заводу-складальника), якість сборки та іншу локшину, питали нащо мені такий телевізор, чи я на продаж його беру чи собі, про те, що запакований гірше ніж розпакований, бо його "перепакували" (цитата: "повірте моєму досвіду - я в цьому бізнесі вже 20 років") ... Все це нагадує мені тупий разводняк, коли шукають лоха, в стилі 90-х. А вибір насправді простий - купити (в очікуванні, що не кинуть) або ні.
Цікаві у нас продавці. "Розмірковують про космічні проблеми з такою ж космічною дурістю". Навіть захотілося почути такі розповіді про 75 дюймовий (я вірно зрозумів) Соні і позадавти питання типу: - на яких саме "різних" заводах збирають цю модель для ринку ЄС? - а назвіть мені бренд бодай одного виробника, чия матриця стоїть у 75 Соні 9-ї серії?
Мені інше стране, чого у всіх коробка відкрита? Значить беруть на одній базі, ніж вітриний ? Або вітринний , який на одній базі. Я би з такими мутками в стилі 90-их, напевно шукав іншу модель, але запаковану.
harald67 28.11.2024 17:06 пишет: Цікаві у нас продавці. "Розмірковують про космічні проблеми з такою ж космічною дурістю". Навіть захотілося почути такі розповіді про 75 дюймовий (я вірно зрозумів)
85
harald67 28.11.2024 17:06 пишет: Соні і позадавти питання типу: - на яких саме "різних" заводах збирають цю модель для ринку ЄС? - а назвіть мені бренд бодай одного виробника, чия матриця стоїть у 75 Соні 9-ї серії?
- Є Малайзія та Словакія. Там дійсно можуть бути відмінності в DVB-C тюнері, але матриці однакові. - Один чувак почав казати про матриці LG та якісь китайські матриці.. Я цю маячну взагалі повз вуха пропускаю.
juiT 28.11.2024 17:07 пишет: Мені інше стране, чого у всіх коробка відкрита? Значить беруть на одній базі, ніж вітриний ? Або вітринний , який на одній базі. Я би з такими мутками в стилі 90-их, напевно шукав іншу модель, але запаковану.
Я принципово сірим не займаюсь, але версії різні
1. Десь на дискаунтах 2. У оптовиків + відшкодування ПДВ при ввезенні.
... і Можливо ввозять як "для себе" та розпаковують на митниці
так можна подібний за розміром офіційний "замовити"...й що вони скажуть, запакований привезуть чи ні?...
Як можна замовити офіційний, якщо його в природі не існує? В Україну Sony Bravia 9 не поставляються офіційно.
та, уважніше ж читай: мав на увазі "замовити"(в лапках) не саме "його", а подібний, що в офіційних продавців в наявності, за розміром /ціною, не обов'язково Соні, наприклад самсунг чи якийсь хісенс та навіть, хоч й не бравіа 9, Соні 85"
harald67 28.11.2024 17:06 пишет: Цікаві у нас продавці. "Розмірковують про космічні проблеми з такою ж космічною дурістю". Навіть захотілося почути такі розповіді про 75 дюймовий (я вірно зрозумів)
85
harald67 28.11.2024 17:06 пишет: Соні і позадавти питання типу: - на яких саме "різних" заводах збирають цю модель для ринку ЄС? - а назвіть мені бренд бодай одного виробника, чия матриця стоїть у 75 Соні 9-ї серії?
- Є Малайзія та Словакія. Там дійсно можуть бути відмінності в DVB-C тюнері, але матриці однакові. - Один чувак почав казати про матриці LG та якісь китайські матриці.. Я цю маячну взагалі повз вуха пропускаю.
Сильно сумніваюся, що в ЄС постачаються Соні 75 дюймів і з Малайзії і з Словаччини одночасно. Щодо матриць як раз він майже вірно відповів: у Соні 8-їсерії ставлять IPS матриці LG, а у більш просунуті моделі 9-ї серії - китайські матриці Innolux (і Соні інформацію про виробників матриць ніде особливо не афішує). Принаймні до останнього часу так було. Але щоб в одну не массову модель одночасно ставили матриці різних типів і різних виробників - такого не чув.
Оця версія мені подобається! Бо це "законний" шлях позбутися мита.
Якщо мова про топовий соні останнього модельного року ще й з діагоналлю 85 дюймів, то мені найбільш імоврним припущенням вбачаєтьсчя те, що у Києві (а може й в Україні) станом на зараз є один такий телевізор у якогось сірого оптовика - розпакований (не буду вигадувати чому) і кілька посередників намагаються його продати. Тому і немає запакованого, бо його взагалі немає в Ураїні на даний момент.
Оця версія мені подобається! Бо це "законний" шлях позбутися мита.
Якщо мова про топовий соні останнього модельного року ще й з діагоналлю 85 дюймів, то мені найбільш імоврним припущенням вбачаєтьсчя те, що у Києві (а може й в Україні) станом на зараз є один такий телевізор у якогось сірого оптовика - розпакований (не буду вигадувати чому) і кілька посередників намагаються його продати. Тому і немає запакованого, бо його взагалі немає в Ураїні на даний момент.
Та це й не припущення, а давно відома схема...навіть офіціали/дистрибутори таку дороговартісну/габаритну, хрупку техніку завозять не десятками, а поштучно...засвічують цей товар у базі даних, що є доступною більшості перебайєрів і от цей 1-2 екземпляри очікують щасливого покупця... й так, якщо є можливість позбутися мит/податків, ніхто такого шансу не упустит