SerjioMr 26.11.2024 01:00 пишет: Останні роки стабільно беремо в yakava.com/store/ Вони з Вишу Є самовивіз, є доставка Можуть помолоти (на сайті вказуєте під що берете каву) або ж зерна
Спробував. На смак все гуд, але кава надто пильна. Швидко забивається сітка у кавомашині, доводиться часто промивати заварний блок. Тільки у мене так?
SerjioMr 26.11.2024 01:00 пишет: Останні роки стабільно беремо в yakava.com/store/ Вони з Вишу Є самовивіз, є доставка Можуть помолоти (на сайті вказуєте під що берете каву) або ж зерна
Спробував. На смак все гуд, але кава надто пильна. Швидко забивається сітка у кавомашині, доводиться часто промивати заварний блок. Тільки у мене так?
Який помол? Я беру під турку і під рожкову кавоварку. Не помічав
задача: купити дегустаційний сет кави. умови: сам не вживаю цей продукт, але хочу зробити дружині приємно. сама меле. готує каву на гейзерній кавоварці.
питання: чи є де купити різних сортів по по жмені на порівняльний тест? кави вживає не багато, тому ціна не сильно впливає.
DimonDSV 28.11.2024 12:36 пишет: задача: купити дегустаційний сет кави. умови: сам не вживаю цей продукт, але хочу зробити дружині приємно. сама меле. готує каву на гейзерній кавоварці.
питання: чи є де купити різних сортів по по жмені на порівняльний тест? кави вживає не багато, тому ціна не сильно впливає.
А до Дмитра (Ельфа) не пробував звернутися із таким питанням? Він раніше пропонував такий дегустаційний сет своїх сортів. Тим більше що тобе влаштує немелена кава.
DimonDSV 28.11.2024 12:36 пишет: питання: чи є де купити різних сортів по по жмені на порівняльний тест?
Думаю можна реалізувати практично в будь-якому ТРЦ, років 20 беру в ПОХ-івській Піраміді в Paradise згаданий вище ефіопський йоргачоф, щоправда я менше 50 грам не брав, але думаю зважать скільки попросять.