dolampochki 26.11.2024 10:15 пишет: забавно. Это у них 11.11 продлили, или афропятница началась ? Прошолся по своим покупкам, они сейчас в такую же цену висят в продаже (плюс а в основном минус десяток центов), хотя по завершении акции сам видел подпрыгнушие моментально ценники на 3-5 доллара.
а 100500 червних цінників де пише капсом чорна п'ятниця триває до 4 грудня - то для вас жарти ?
Цікаво, є якась можливість поскаржитись Алі на Meest. З усіма без винятку доставками через Meest з Алі у мене складнощі. Останній випадок показовий. 13 листопада надійшов заказ, замість обраного поштомату біля дому Meest запулив заказ в далекий магазин Розетки, звісно, без узгодження зі мною. Ну ок, є ж опція переадресація, через колцентр роблю переадресацію в інший магазин Розетки, але вже поряд з домом. Оператор пообіцяла на це 2-3 дні. ЗАраз 27 листопада закінчується, прогрес нульовий. Звонив в колцентр - не допомагає. І завжди якась хрень з кожним замовленням. Нема з ними вже сил боротись.
Alister 27.11.2024 23:49 пишет: Цікаво, є якась можливість поскаржитись Алі на Meest. І завжди якась хрень з кожним замовленням. Нема з ними вже сил боротись.
Нічого скаржитися на міст. З містом простіше за все, якщо подзвонити в міст до приходу посилки і сказати, куди і кому її направляти. Спробуйте це зробити з Новою поштою чи Укрпоштою.
Alister 27.11.2024 23:49 пишет: Цікаво, є якась можливість поскаржитись Алі на Meest. І завжди якась хрень з кожним замовленням. Нема з ними вже сил боротись.
Нічого скаржитися на міст. З містом простіше за все, якщо подзвонити в міст до приходу посилки і сказати, куди і кому її направляти. Спробуйте це зробити з Новою поштою чи Укрпоштою.
Так у мене визначено місце, куди доставляти, поштомат в аптеці. Але, кожну 2 посилку вони направляють в інше місце на свій розсуд. Навіть коли посилка приходить в цей поштомат, її звідти не можна отриматти, як в поштоматі Нової Пошти. Пошщтомат симулює видачу, не відчиняється, але посилка зникає в додатку, як успішно видана.
Alister 27.11.2024 23:49 пишет: Цікаво, є якась можливість поскаржитись Алі на Meest. З усіма без винятку доставками через Meest з Алі у мене складнощі. Останній випадок показовий. 13 листопада надійшов заказ, замість обраного поштомату біля дому Meest запулив заказ в далекий магазин Розетки, звісно, без узгодження зі мною. Ну ок, є ж опція переадресація, через колцентр роблю переадресацію в інший магазин Розетки, але вже поряд з домом. Оператор пообіцяла на це 2-3 дні. ЗАраз 27 листопада закінчується, прогрес нульовий. Звонив в колцентр - не допомагає. І завжди якась хрень з кожним замовленням. Нема з ними вже сил боротись.
міст - то для мене кайф, бо нема черг, зайшов на окко(точка видачі), забрав, каву маєш з -50% від ціни. а от нп вже двічі везла хз куди, в якусь рандомну точку видачі. потім 1-2 дні поки таки розуміла що треба ж до мене. укрпошта все чьотко, іти після обіда як вже пенсію отримали
Alister 28.11.2024 10:57 пишет: Пошщтомат симулює видачу, не відчиняється, але посилка зникає в додатку, як успішно видана.
Було таке два чи три рази, прям звідти дзвонив в суппорт, відкривали. Раз було таке з новою поштою - було сильно складніше, там потім курʼєр то перекладав десь, не могли просто відкрити
Alister 28.11.2024 10:57 пишет: Пошщтомат симулює видачу, не відчиняється, але посилка зникає в додатку, як успішно видана.
Було таке два чи три рази, прям звідти дзвонив в суппорт, відкривали. Раз було таке з новою поштою - було сильно складніше, там потім курʼєр то перекладав десь, не могли просто відкрити
Так, сапорт, якщо дозвонитись, може і відкрити скриню, але, по-перше, коли немає світла, туди дозвонитись може бути нереально, оскільки в цей період багато поштоматів перестане відчинятись, по друге, колцентр і всі месенджери у них працюють до 20:00, а в поштомат ви можете прийти і к 21. Ну і був один випадок, коли мені навіть колцентр відмовився відкривати, оскільки їм потрібна була чомусь верифікація, що все ок. Я к тому поштомату ще 2 дні ходив, як на роботу. Поштоматами НП користувався неспівставно більше разів, ніж Міста, ніколи ніяких проблем не було. Ну і ще раз, мій парсел з 13 листопада в Києві у Meest, отримати я його не можу, колцентр кожний вечір мені обіцяє, завтра, все, точно отримаю. Я так розумію у них, на відміну від тієї ж НП парсели навіть з сортувального центру до відділень і поштоматів доставляє фізична особа курєр в багажнику, а не маршрутна вантажівка, як у Нової Пошти. І ось цьому курєру переадресація одного Алішного парсела нецікава, оскільки за цей вантаж він нічого не отримає. Ну і буде він чекати доти, поки не буде в теж відділення, куди я зробив переадресацію, іншого, платного вантажу. Це моє імхо.
Замовив на акції телефон для жінки, тренінг показує таке:
Знаходиться в митниці: Потребує підтвердження вартості вкладення (customs@ukrposhta.ua - електронна адреса для надання відомостей, необхідних для митного оформлення при затриманні митницею міжнародних поштових відправлень)
Перевірив, дійсно ці китайські чучундри вказали ціну 48 євро - от навіщо?
Надіслав на електронну пошту пояснення, платіжку, інвойс від продавця, крін замовлення із ціною 123 долари й нічого не відбувається. Може є якийсь телефон окрім загального? Чи вони взагалі читають ту пошту? Від Укрпошти жодного повідомлення не надходило.
Надіслав на електронну пошту пояснення, платіжку, інвойс від продавця, крін замовлення із ціною 123 долари й нічого не відбувається. Може є якийсь телефон окрім загального? Чи вони взагалі читають ту пошту? Від Укрпошти жодного повідомлення не надходило.
Чекати, зазвичай вони не відповідають а просто через деякий час посилка на Укрпошті і при отриманні потрібно буде сплатити мито (якщо нарахують).
Інколи цей статус з'являється, а нічого не нараховують і посилка просто приїжджає у відділення. У них там якийсь random з цими нарахуваннями
H2O 03.12.2024 14:45 пишет: Замовив на акції телефон для жінки, тренінг показує таке:
Знаходиться в митниці: Потребує підтвердження вартості вкладення (customs@ukrposhta.ua - електронна адреса для надання відомостей, необхідних для митного оформлення при затриманні митницею міжнародних поштових відправлень)
Перевірив, дійсно ці китайські чучундри вказали ціну 48 євро - от навіщо?
у мене десь півроку тому зависла посилка на митниці на 1,5 місяці. Там сума покупки була до 100 доларів. тому мені ніхто не писав нічого. Подзвонив на гарячу лінію УП, там сказали, що це справа митниці і вони тут ні до чого, але наступного дня посилка приїхала у відділення. Може це так співпало, але набери на гарячу лінію, може, й допоможе.
привіт. маю таку ситуацію - замовив на Алі смартфон, оплатив, отримав, все ок, нарікань немає, телефон в плвіках запакований, має пломбу на коробці (наклейка між основою і кришкою). розпакував, прошив, починаю переставляти сім-карту зі старого телефону - а в новому виявляється немає цього висувного лоточка для сім-картки лоточок коштує 4 долл. і я негайно купив його на Алі, але ж це ненормально.... що я тепер маю робити? спір відкривати чи писати продавцю для початку? можливо можна отримати якусь компенсацію за таке? буду вдячний, якщо поділитеся досвідом, як поступити в такій ситуації бо я ще такого не мав жодного разу.
serg99 04.12.2024 13:50 пишет: привіт. маю таку ситуацію - замовив на Алі смартфон, оплатив, отримав, все ок, нарікань немає, телефон в плвіках запакований, має пломбу на коробці (наклейка між основою і кришкою). розпакував, прошив, починаю переставляти сім-карту зі старого телефону - а в новому виявляється немає цього висувного лоточка для сім-картки лоточок коштує 4 долл. і я негайно купив його на Алі, але ж це ненормально.... що я тепер маю робити? спір відкривати чи писати продавцю для початку? можливо можна отримати якусь компенсацію за таке? буду вдячний, якщо поділитеся досвідом, як поступити в такій ситуації бо я ще такого не мав жодного разу.
а) написати проду, потренуватись в листуванні; б) відкрити диспут, потренуватися в диспутах на Алі в) якщо прод не погодиться, то забути і простити, тому що без відео розпаковки, на якому ви пальцем тицьнете в той лоточок, ніхто вам не повірить. Навіть я не вірю, що таке може трапиться, хіба що смартфон якийсь реф, продавець без репутації тощо.
От бачите, ви не вірите, а таке насправді трапилося. Розпаковку знімав на відео доти, поки не вийняв запаяну коробочку з телефоном. Далі уже не знімав. Ну ок, я зрозумів, я просто не знав, як відкривати диспут. Спробую.
serg99 04.12.2024 16:21 пишет: От бачите, ви не вірите, а таке насправді трапилося. Розпаковку знімав на відео доти, поки не вийняв запаяну коробочку з телефоном. Далі уже не знімав. Ну ок, я зрозумів, я просто не знав, як відкривати диспут. Спробую.
Так ви похваліться обновкою, нам всім цікаво, що за смартфони недокомплектом приходять.
serg99 04.12.2024 16:21 пишет: От бачите, ви не вірите, а таке насправді трапилося. Розпаковку знімав на відео доти, поки не вийняв запаяну коробочку з телефоном. Далі уже не знімав. Ну ок, я зрозумів, я просто не знав, як відкривати диспут. Спробую.
А він там повинен бути? Може там вже тільки під еСім, а поціновувача старовини є лоточек за додаткову плату? Диспут відкривається на порушення умов.
а у всіх зависли алі-експрес відправлення на таможні, десь починаючи з 26.11? і що в остаточній редакціі податків, стосовно оподаткування відправлень з алі-експресу? хто знає?