igg 28.11.2024 15:55 пишет: За чорні, як сусіду , запропоную, 500 грн.
нажаль ні. Бо це ще ціна минулих років, і більше не буде, наразі в Туречинні все дуже подорожчало і закупка і доставка подорожчала в 1.5 рази. Знайома з Чернівців тоже возить то в неї зараз оптова ціна 30$ за комплект, то думай XL залишилось пару комплектів
нажаль ні. Бо це ще ціна минулих років, і більше не буде, наразі в Туречинні все дуже подорожчало і закупка і доставка подорожчала в 1.5 рази. Знайома з Чернівців тоже возить то в неї зараз оптова ціна 30$ за комплект, то думай XL залишилось пару комплектів
ні то й ні, діло хазяйське ...про ціни я в курсі(ти вже вдесяте мабуть це пишеш), але що толку в тій "ціні минулих років" якщо ти вкладав в них кошти 2 роки тому й воно в тебе роками на залишках підвисло...ти вже втратив, таке буває в бізнесі, та продовжуєш втрачати кожного дня/місяця/року... а я ж, пропоную купити вже сьогодні...ти подумай ...на чорну п'ятницю трапляються справжні дива!)) Темі АП
ні то й ні, діло хазяйське ...про ціни я в курсі(ти вже вдесяте мабуть це пишеш), але що толку в тій "ціні минулих років" якщо ти вкладав в них кошти 2 роки тому й воно в тебе роками на залишках підвисло...ти вже втратив, таке буває в бізнесі, та продовжуєш втрачати кожного дня/місяця/року... а я ж, пропоную купити вже сьогодні...ти подумай ...на чорну п'ятницю трапляються справжні дива!)) Темі АП
я нічого не втрачаю, лежить собі та і лежить, холодніше стане то будуть брати, тим паче що Термобілизни вже дуже мало
1.12.2024 вже Зима, завтра вже ціна буде 1300 грн, комплект, акція закінчилася, але для Автоуа як завжди буде трішки знижка, за придбанням пишить сюди , в приват або телеграм @egorka_Kiev
4,12,2024 є трішки дитячої : штани на хлопчика, 8/9, 10/11, 12/13 є по одній штуці, штани дівчинка ж 8/9 та 10/11 по одній штуці, кофта універсальна є 8/9 та 10/11 по одній штуці. Ціна штани 250, кофта 250 грн. Чоловіча ще трішки е, штанів розміру L нема вже, тільки кофти залишилися