В части балования кота мы, конечно, не отстаем, но лидерство среди игрушек годами прочно держит дешевая искусственная мышка на резинке с палочкой. Механизм игры разработан до мелочей. Котом, понятно. После успешной поимки добычи она никогда не отдается хозяину. Просто никогда и ни за что. Палочку следует отпустить, мышь вместе с палочкой утаскивается в соседнюю комнату. Потом, если сидишь за компом и забыл про игровой процесс, тебя вдруг постукивают лапами по плечу, тихонько говоря "ау-у". Это означает, что мышка с палкой принесена и лежит у ног. Вэлкам!
alex_b 25.11.2024 22:52 пишет: лидерство среди игрушек годами прочно держит дешевая искусственная мышка на резинке с палочкой.
де береш таких мишок стійких? я серьозно, бо ті шо з алі експреса замовляв, дуже недовго виживають)
В мережевих зоомагазинах Києва такі мишкі "німецькі" коштують від 60 до 150 грн разом із пластиковою вудкою. Таки довго тримаються. Єдине - у мене якось коли грався із котом такою мишею ця мишя намоталася на задню лапу кота. Кіт злякався, вирвав у мене з рук вудку і почав стрімголов тікати, а вудка за ним. Ледь впіймав кота і розплутав. Тепер кіт штучної мишки боїться і замість неї я прив'язав до вудки штучне курчатко, придбане там же. Грається як і раніше.
alex_b 25.11.2024 22:52 пишет: лидерство среди игрушек годами прочно держит дешевая искусственная мышка на резинке с палочкой.
де береш таких мишок стійких? я серьозно, бо ті шо з алі експреса замовляв, дуже недовго виживають)
В мережевих зоомагазинах Києва такі мишкі "німецькі" коштують від 60 до 150 грн разом із пластиковою вудкою. Таки довго тримаються. Єдине - у мене якось коли грався із котом такою мишею ця мишя намоталася на задню лапу кота. Кіт злякався, вирвав у мене з рук вудку і почав стрімголов тікати, а вудка за ним. Ледь впіймав кота і розплутав. Тепер кіт штучної мишки боїться і замість неї я прив'язав до вудки штучне курчатко, придбане там же. Грається як і раніше.
Ніхто вже не пам'ятає звідкіля ця миша взялася. Думаю, що просто захватили у першому ліпшому зоомагазині. В ній за ці роки зносилася тільки резинка. Вона просто витягнулася и перетворилася на мотузку. Аде це "на швидкість не впливає" Жінка десь пару раз на рік ії пере з миючим, ну щоб не закисла от цього щоденного жування. Не знаю, потрібно це чи ні, але ж гігієна! ЗІ. Заодно про зуби і жування. Коли мені в сім'ї перший раз оголосили про необхідність чистити зуби тваринці я довго "ржав" і надсміхався над "понторєзами". Але саме в цей час у племінника у кота виникла певна катастрофа з зубами і йому видалили три ікла з чотирьох. Я надсміхатися перестав і син увечері чистить коту зуби котячою щіткою з котячою пастою. І оцей пухнастий звір кожного вечора в усталений час приходить під двері санузла чекати процедуру Не знаю, що там німці такого замішали у ту зубну пасту, але вона тваринці дуже до вподоби.
.. Я надсміхатися перестав і син увечері чистить коту зуби котячою щіткою з котячою пастою. І оцей пухнастий звір кожного вечора в усталений час приходить під двері санузла чекати процедуру Не знаю, що там німці такого замішали у ту зубну пасту, але вона тваринці дуже до вподоби.
яка назва пасти? я своїй частіше раз на тиждень не можу вмовити вона вже не так лякається, але я встигаю лише ікла потерти, глибше - зась....
Ну про німців я збрехав, це голандці виробляють Фірма Beaphar, досить відома на нашому ринку Отака зубна паста Скажу ще, що спочатку для чищення використовували такий собі спецдевайс типа силіконовий напальчник з бугристою поверхнею, а потім перейшли на щітку типа як у людей, тільки з маленькою головкою, можливо теж цієї фірми. Якщо є проблеми при процедурі, то може спробувати змінити варіант щітки. Це як припущення.
alex_b 28.11.2024 22:02 пишет: Ну про німців я збрехав, це голандці виробляють Фірма Beaphar, досить відома на нашому ринку Отака зубна паста Скажу ще, що спочатку для чищення використовували такий собі спецдевайс типа силіконовий напальчник з бугристою поверхнею, а потім перейшли на щітку типа як у людей, тільки з маленькою головкою, можливо теж цієї фірми. Якщо є проблеми при процедурі, то може спробувати змінити варіант щітки. Це як припущення.
так оті усі "напальчники", сілікончики - пройдено наразі щітка с маленькою робочою частиною але кошак не хоче, щоб я діставав глибше ніж ікла.... виривається з рук... пасту спробую, дякую
BorisB 30.12.2009 00:13 пишет: Валкадав подросла - почти пол-года
позавчора пішла
Бачу тему в активних. І перше що подумала - це ж наша собака теж є в цій темі. Співчуваю тобі щиро. Наша пішла трошки більше року тому. Але до останнього дня була вірним другом і сім’єю.
BorisB 30.12.2009 00:13 пишет: Валкадав подросла - почти пол-года
позавчора пішла
Бачу тему в активних. І перше що подумала - це ж наша собака теж є в цій темі. Співчуваю тобі щиро. Наша пішла трошки більше року тому. Але до останнього дня була вірним другом і сім’єю.