Вітаю, спільното. Активно шукаю пікап для потреб ЗСУ. І я не знайшов теки, де можна було швиденько глянути нюанси популярних моделей: Hilux, L200, Navara, D-Max, Ranger, Mazda BT-50 і подібне. Роки - десь 2006-2008й. Я розумію, що стан конкретного екземпляру важливіше за загальні речі. Але хочеться враховувати й загальні.
Наприклад, на цю модель запчастини ходовки дорогі та чекати довго, на цю модель мало аналогів, у тій моделі часто будете робити те-то, ті-то двигуни ніколи не беріть тощо.
Якщо до моєї конкретики. Шукаю для сил ППО Києва, тобто дороги норм, СТО поряд. Думаємо брати праве кермо. Питання, чи варто переплачувати за Тойоту, чи краще Isuzu/Mazda/Ford + більше грошей на ремонт.
Если для Киева, то пох какой. У нас на «0» очень хорошо зарекомендовал себя Nissan Pickup, пока свинорылые его не задвухсотили Nissan Navara спасает жизнь при наезде на ТМ-ку (противотанковая мина).. к сожалению проверено на практике, Navara - 200, пацаны - 300.. Была L200, правда 2003 года, по моему.. Праворукая. В принципе тож не плохо.. проходимая (но Nissan Pickup гораздо лучше и безпроблемней). Она тоже «200».. но после того как я стал «300».. )) По з/частям +/- все одинаковые. Nissan Pickup вроде ломался реже, он и ездил больше. Ну как то так
error1009 12.12.2024 15:27 пишет: Вітаю, спільното. Активно шукаю пікап для потреб ЗСУ. І я не знайшов теки, де можна було швиденько глянути нюанси популярних моделей: Hilux, L200, Navara, D-Max, Ranger, Mazda BT-50 і подібне. Роки - десь 2006-2008й. Я розумію, що стан конкретного екземпляру важливіше за загальні речі. Але хочеться враховувати й загальні.
Наприклад, на цю модель запчастини ходовки дорогі та чекати довго, на цю модель мало аналогів, у тій моделі часто будете робити те-то, ті-то двигуни ніколи не беріть тощо.
Якщо до моєї конкретики. Шукаю для сил ППО Києва, тобто дороги норм, СТО поряд. Думаємо брати праве кермо. Питання, чи варто переплачувати за Тойоту, чи краще Isuzu/Mazda/Ford + більше грошей на ремонт.
Ми їх вже більше сотні підняли з колін. З мого досвіду найбільш ремонтопридатні - L200 (причому краще до 2005 року). На другому місці - Навара D40, хоч двигун yd25 і має деякі нюанси. На третьому Форд-Мазда та Nissan D22. Hilux на диво проблемний по наявності запчастин. Ісузу - взагалі екзотика. Ще непоганий варіант - шасі Траспортер з дворядною кабіною.
Мітсу Л200 2003 року - стареньке, простеньке, повільне, легке в ремонті Мітсу Л200 2016 року - нове, потужне, багато електроніки, сказали що больше таке не треба Форд Ренджер 2007 року, 2.5 ручка - відносно нове, потужне, прохідне Форд Ренджер 2008 року, 3.0 автомат - пре як танк, страшний звір Ренджери (Мазда 50 це теж Ренджер легкі в обслуговуванні.
Для себе зробив висновок що буду возити тількі Форд(або Мазду) 07-09 років бо це краще комбо потужності, ціни і витривалості.
В Англіі Ніссани самі дешеві, але, з моїх знайомих і з відгуків, я сформував думку що вони дуже ненадійні на пробігах які ми зазвичай купляємо їх.
Тойота дорожча за всіх + імідж "невбиваємої" робе дурну штуку з неї = часто її взагалі не обслуговують та не доглядають і виходить і дорожче і гемор
Дякую, корисна підбірка Неочікувано про Hilux. Стосовно проблемності Nissan в таких роках: це про Навару чи про Pickup також? Я так розумію, вони помітно відрізняються. В ваших краях наче є чимало Isuzu D-Max, про них щос чули?
З того, що гуглив/бачив/бачу зараз, виходить L200, Ranger/BT-50 доволі привабливі в плані відгуків та ціни.