В ответ на: не обовʼязково доводити, що мені чи йому більш зручніше-)
Я вважаю що просто треба спробувати , та самому вирішити . Свого часу (давно) в мене з айподом так було . Спробував , трохи прихренів як на нього записувати МП3 , здихався від нього та купив МП3 Соні . Теж саме із смартфонами , після того як однаково поламалися два Самсунга , тепер ну його той Самсунг
люди різні. потреби різні. сценарії використання різні. бюджети різні. тому кожен повинен вибирати особисто під себе. немає срібної кулі. інакше всі б ходили з однаковими девайсами.
UA 17.12.2024 23:27 пишет: от мені наприклад якось пофіг як воно в Сяомі -) зручно людині от і добре-) не обовʼязково доводити, що мені чи йому більш зручніше-)
Цікавий факт - створюється топік про айфони, питають у айфоноюзеров якісь питання які ніяк не стосуються андроідів, але обов'язково з'явиться представник(и) секти фанатів андроідів і почне всім доказувати що андроід краще ще й дешевше Вважав що ці прояви якихось комплексів вже в минулому, але ніт
що саме цікаво, я колись так само робив-))) поки не спробував спочатку планшет, потім телефон-) тепер навіть медіаплеер на твос-)
були думки на базі мак міні зробити цифровий транспорт для аудіо систем, до речі в маках досить якісно зроблені ці речі і навіть в базових нотах нормальні даки стоять і досить пристойний навіть з аудіофільскої точки зору звук виходить, а якщо трішки допиляти старі мак міні виходить супер транспорт