Зараз дуже багато сервісів вимагають веріфікацію мобільного номеру телефону. При повній відсутності мобільного зв'язку скористуватися ними навіть при наявності інтернету не можливо. Гуглив, але не знайшов рішення проблеми, підкажіть бо не продумав звздалегідь і доведеться так жити ще довго. Думаю тут є люди які пережили різні життєві ситуації - блекаут, окупація, знаходження за кордоном, зона бойових дій і т.п. От я потрапив в відрядження на фронт і потрапив в дуже неприємну ситуацію. Мобільного зв'язку тут взвгвлі немає, інтернет роздається лише через wifi. Треба якось жити і вирішувати побутові проблеми - платити за комуналку, вносити показники лічильників, використовувати грошове забезпечення з карти, купляти товари в магазинах, користуватися службами доставки і т.п. Нажаль це надовго і до відпустки (якщо вона взагалі буде) на готівці і власних запасах не дотягну. Сусідів вже задовбав, вже відмовдяються щось робити якщо я плачу готівкою. Не кажучи про те що накопичуються борги за комунальні послуги, через деякий час за неоплату відріжуть світло, газ, воду, вижинуть з членів гаражного кооперативу і т.п. Взяти відпустку/відгул чи якось домовитися з командиром на декілька днів з'їздити додому неможливо. СЗЧ при поверненні матиме погані наслідки. Я не прошу донат, я хочу можливість користування грошима на рахунку та сервісами, але в них неможливо авторизуватися без смс. Підкажіть як вирішують цю проблему інші мобілізовані у кого немає родичів в Україні? p.s. з собою взяв ноутбук, телефон кнопочний. Вже будучи тут замовив чере сусідів за готівку планшет, але й з нього толку мало, у встановлені додатки неможливо авторизуватися.
Сплачую комуналку через Portmone, авторизація від банку потрібна була тільки при додаванні нового сервісу. В момент щомісячної оплати я навість CVV від карти не вводжу. Думаю аналогічно послуга працює у їх конкурентів, яких зараза на ринку набралося до біса.
лицо в зоне действия мобильной связи и хоть с каким то доверием минимальным (родственик, друг, коллега, да даже в вашей части хто то же остался в пдд) у кого есть телефон и пришлет вам код из смс.
Ставити на телефон банківський додаток. Зараз, зазвичай, платіжні системи питають, як підтвердити платіж - через СМС або в мобільному додатку. В мене три картки - аваль, приват і сенс. Всі підтвердження останній час через додаток (інтернет).
lopez 19.12.2024 19:11 пишет: Ставити на телефон банківський додаток.
Для Райффайзену ці підтвердження працюють тільки для операцій, що ініціюються в мобільному додатку. Якщо використовувати сайт Райффа або будь-який сторонній сервіс, надійде SMS.
lopez 19.12.2024 19:11 пишет: Ставити на телефон банківський додаток.
Для Райффайзену ці підтвердження працюють тільки для операцій, що ініціюються в мобільному додатку. Якщо використовувати сайт Райффа або будь-який сторонній сервіс, надійде SMS.
Вже ні. Зараз коли платиш на сайті є вибір авторизація через СМС чи через додатой MyRaif.
Вже ні. Зараз коли платиш на сайті є вибір авторизація через СМС чи через додатой MyRaif.
Дякую, виявляється не звернув увагу, зараз перечитав SMS/Viber від Райфа, останні 3D-Secure коди були у вересні, далі схоже все додатку. Я встановив "одноразові паролі в PUSH" ще за царя Панька, схоже вони дійсно зараз діють на все окрім входу в Райф.Онлайн через сайт та подальші дії в ньому.