Якщо бензин не прогрівається за 7км, то дизель і подавно не прогріється ніколи. Не впевнений, що це буде найкращим варіантом. Можливо оті 200км в тиждень і спасуть той дизель від сажі і проблем з сажовим фільтром.
так, може ти і правий. Ну бензинки будуть мабуть і дешевші Мені просто ідея купити праворуль перероблений у нас здається ну дуже стрьомною, тому згадав що може бути офіційним, за такі гроші, і нормальним.
Я просто не знав, що та хрінь праворульна. Тоді звісно, що нафіг воно потрібно. Особливо як "якісно" його могли переробити.
Знову ж таки, якщо дизель не прогрівається і це влаштує, то є надія, що поїздка раз в тиждень на велику відстань, буде прожигати сажовий фільтр. Але, я не знаю, які системи стоять в Кіа, чи є там адБлу і еоліс. Бо у французів є обидві ці приблуди, і от з ними я би точно не зв'язувався на короткі дистанції . Але, вирішувати автору теми, на які жертви йому іти, а з таким бюджетом, це прийдеться зробити. Тим паче зараз в нормальному стані автомобілі коштують нормально так, халяви немає.
juiT 19.12.2024 15:56 пишет: Знову ж таки, якщо дизель не прогрівається і це влаштує, то є надія, що поїздка раз в тиждень на велику відстань, буде прожигати сажовий фільтр. Але, я не знаю, які системи стоять в Кіа, чи є там адБлу і еоліс. Бо у французів є обидві ці приблуди, і от з ними я би точно не зв'язувався на короткі дистанції . Але, вирішувати автору теми, на які жертви йому іти, а з таким бюджетом, це прийдеться зробити. Тим паче зараз в нормальному стані автомобілі коштують нормально так, халяви немає.
в ці гроші буде такий Сід як був у мене, з ДПФ, але без ад-блу Там електрофен, тому в салоні буде комфортно. Але ДПФ звісно під питанням. Хоча раз на тиждень 200 км має працювати нормально. А сам возик надійний, плюс багаторичажна підвіска, зручний салон і взагалі от за 160 тисяч пробігу ні разу не підвів мене. Єдине що - автомат на дизель - там ДСТ на два зчеплення. Тому треба буде діагностувати уважно.
Sashok_Accent 19.12.2024 16:01 пишет: і взагалі от за 160 тисяч пробігу ні разу не підвів мене.
ну, как бы очевидно: машина с салона, один хозяин... Надо понимать, что это вообще никак не позволяет судить о том, как оно будет в следующие десятки тыс
Один із небагатьох варіантів який бачу на довгий час експлуатації. Це Опель Астра j. 1.4Т розподілене впорскування під Гбо на гідротрансформаторі. Собі дивився, і майже купив, але продавець вирішив ціну підняти на 500уе після огляду. Дорожче бюджету тс, але авто було 22 чи 21 року і пробіг 20тис км. Як на мене то непоганий варіант, і не гірше за Пежо. Прогрівається швидко. Це явно краще дизельного Кіа з пробігом 150тис км. чи праворульного не пойми що.
juiT 19.12.2024 16:41 пишет: Один із небагатьох варіантів який бачу на довгий час експлуатації. Це Опель Астра j. 1.4Т розподілене впорскування під Гбо на гідротрансформаторі. Собі дивився, і майже купив, але продавець вирішив ціну підняти на 500уе після огляду. Дорожче бюджету тс, але авто було 22 чи 21 року і пробіг 20тис км. Як на мене то непоганий варіант, і не гірше за Пежо. Прогрівається швидко. Це явно краще дизельного Кіа з пробігом 150тис км. чи праворульного не пойми що.
до речі погоджуся і додам родича цієї Астри - Шевроле Круз, на тому ж моторі, з тим же автоматом.
djokoo 19.12.2024 13:37 пишет: Бентежить. Але там в дужках написано Prius C, а це вже ліворука машина.
Взагалі, поясню чому саме ці моделі: Низький розхід, гібрид (новий досвід), низька ціна, японці (ні разу не було японця, тільки Ланос/Сеат/пежо), не ручка.
В наш буремний час не хочеться влазити в кредити, саме тому машина вибирається по формулі "6 місячних зарплат".
Prius C це Aqua для ринку США, тобто биток, а ви спробуйте його зараз там купити, привезти і відновити в ваш бюджет, от і буде відповідь на питання чи буде та щось гарне... ну а про перекинуті грузинами кермо і те як там все це зроблене, можете поїхати на якісь майданчики подивитися вживу, тільки краще без грошей))) бо придбання авто це емоційна покупка і хто зна наскільки правильний продавець вам попадеться) Агрегати у Тойоти надійні, але є є ще безпека і їздити в тому порізаному, криво спаяному і перетягнутому/обиштому незрозуміло чим і ким салоні потім вам чи вашим рідним... Як те все поведе себе при дтп, не дай Бог? Педаль гальм точно не провалиться моторний щит разом з ГГЦ і вакуумним підсилювачем, а кермовий вал точно зломається так як те розраховували інженери. при проектуванні чи може просто проштрикне водія?
Особисто я б це перевіряти на собі чи своїх близьки ніяк не хотів, тим паче за власні $$$
Простіше яріс, да, але дорожче) Зараз влазити в кредит задля заміни машини не готовий, краще вже буду добивати 308, в нього ще трохи ресурсу є. Проїхався в акві в таксі. Машина орендна, тому технічних особливо подробиць не дізнався, але водій не жалівся. Всередині, звичайно, все максимально утилітарно, але пристойно і мене б +- влаштувало. Розумію, що колишня праворулька не ок і треба подивитись вживу пріус с