Хочу сину на ДР (15 років) подарувати ноут Не знаю чи буде він прям користуватись його потужностями... але оскільки ноут йому і так треба, то хай буде ігровий
Спочатку я думав що це 30кгрн ... але дивлю що 70 скоріш за все...
В приоритеті збереження очей, тому екран маю бути більшим за FullHD
Я попитав у знайомих і одні опрали ACER а інші Lenovo ...яке мені трохи не альо Купити потрібно швидше, якщо хто знає гарніші варіанти - прошу поділитись)
а взагалі він сказав що потрібно що б тянуло Forza Horizon 5 але це наче слабка гра... у малого і телефон нормальний і ПС5 де він грає постійно... ...чи треба взагалі та потужність йому, я навіть хз
disel-power 08.12.2024 17:27 пишет: а взагалі він сказав що потрібно що б тянуло Forza Horizon 5 але це наче слабка гра... у малого і телефон нормальний і ПС5 де він грає постійно... ...чи треба взагалі та потужність йому, я навіть хз
У мене ігровий Lenovo Legion, вже 4-й рік. В свій час обрав його бо там відеокарта по потужності менше обріазана ніж в усіх ігрових ноутах у цьому ціновому діапазоні. Все норм. Сталкера 2 тягне.
disel-power 08.12.2024 17:27 пишет: а взагалі він сказав що потрібно що б тянуло Forza Horizon 5 але це наче слабка гра... у малого і телефон нормальний і ПС5 де він грає постійно... ...чи треба взагалі та потужність йому, я навіть хз
В першу чергу треба розуміти чи критичний розмір/вага. Яка діагональ потрібна? Я вважаю Asus найкращі, у самого Zephyrus G15 з 3080, але мені важлива вага/компактність, якщо це не критично, я думаю TUF/Strix чудові варіанти будуть в межах наявних коштів. Якщо є PS5 не знаю на скільки треба ігровий ноут, але звичайно є ігри, які не доступні на плойці
disel-power 08.12.2024 17:25 пишет: Хочу сину на ДР (15 років) подарувати ноут Не знаю чи буде він прям користуватись його потужностями... але оскільки ноут йому і так треба, то хай буде ігровий
Спочатку я думав що це 30кгрн ... але дивлю що 70 скоріш за все...
В приоритеті збереження очей, тому екран маю бути більшим за FullHD
Я попитав у знайомих і одні опрали ACER а інші Lenovo ...яке мені трохи не альо Купити потрібно швидше, якщо хто знає гарніші варіанти - прошу поділитись)
З двох варіантів потрібно все ж таки дивитись на Asus ROG серію моделей починаючи з 2023 року Там вдосконалення системи охолодження відбулося і після цього вони майже бездоганні 😂✌🤗
Тим паче асус різдвяні знижки пропонує. В мене другій рік вже, кіберпанк і відьмак пройдено на 27 моніторі з допомогою 4ххх відео карти 🤩