мелкий-2 18.12.2024 11:17 пишет: Краще скажи, що могло зламатись, що автівка самостійно не поїхала ? Я ж не думаю що ти її просто не зарядив... ЗИ оскільки маю трошки схожу електрофавельницю хотілось би розуміти до чого готуватись.
Власне ця фотка була зроблена безпоседредньо біля зарядної станції після зарядки. Вони не признаються, але щось пов'язане з реле або управлінням живленням. Виглядало так, що автівка була повністю як жива, але на мотор не передавалося живлення. Причому після рестартів на станції мотор міг крутити назад, але не вперед. І здається так, що після другого разу вони зрештою зробили те, що треба було зробити, тож вже тисяч 10 км жодних зауважень
Ні, коли воно вже наїлося і спить, треба підняти власну і піти донизу переставити від зарядки до звичайної парковки. Бо штраф за таке неподобство 12 євро за годину простою. Орднунг ї.й.м.
Бо штраф за таке неподобство 12 євро за годину простою. Орднунг ї.й.м.
Ну так правильно, цивилизация только через кнут штрафы и насаждается. Зарядок на всех не напасешься. А то будет все, как у нас: на заправку приехал, пистолет в бак вставил, и пошел хотдоги жрать, наcpaв на очередь.
Liaxey 28.09.2024 15:20 пишет: А типу нових сервісів від "наших" з демократичними цінами не має?
Всіх "наших", яких я знаходив "віддалено", відразу після розмови обходив стороною. Співають солов'їною, рахують німецькою, відповідальність, гарантії і спрямованість на результат - відсутні. Приїжджайте, ставте, все зробимо, глянемо... І тільки приїжджаєш, починається національний "український розводняк" - все під заміну, погано, ну і ніфіга не дешево. Якщо починаєш задавати складні питання щодо доцільності тих чи інших робіт і маніпуляцій, починають "губитись", психувати і знову таки - задирати прайс. Доки шукав де переробити американця для проходження німецького ТЮФ зрозумів, що з нашими точно краще не зв'язуватись. Всі вони там просто "працюють\виживають" і для цього їм потрібні "німецькі доходи". І навіть якщо ти готовий оплатити високий прайс, ти не отримаєш від них жодної гарантії за результат (більшість "наших" намагаються працювати/заробляти в обхід "системи", точно так само як це звикли робити в Україні). Можливо вони ці "круті наші" десь і є, але мені наразі такі не траплялись.
имел на днях неосторожность поехать на редком (для Европы) авто в Германию. Случился трабл с двигателем (подозрения на проблемы с ГРМ), благо хоть машина оставалась на ходу, но в непонятках как долго сможет передвигаться. Обратился на несколько нашеговорящих СТО. Только на одном вроде как что-то понимали (на других выпучивали глаза и разговоры только! о диагностике начинались от 600-800 евро), но взять в работу обещали минимум через неделю, озвучили полное отсутствие запчастей, и естественно опыта общения с таким мотором. Забрезжила перспектива зависнуть на 3-4 недели с совершенно неясными финансовыми потерями, и самое главное результатом на выходе. За сутки был найден автовоз, что тоже не сильно простая задача для транспортировки машины весом 2,5 тонны на 2000км., и через несколько дней авто приняли в Киеве. Вчера на знакомом СТО все порешали за 3 часа и 170 баксов (120 запчасти и 50 работа). По теме- я бы брал самое простое но свежее и надежное авто. Естественно европейца, наиболее распостраненного и знакомого. По крайней мере на худой конец чтоб можно было в Польшу оттарабанить и там сделать (но это уже мои домыслы)
Мінявся в мене мехатронік на DSG у офіціалів по куланцу. Повна ціна з розрахунком заміни старої детяалі на нову 60 тис грн тут, тобто приблизно 1.5К Євро. Заміна достатньо проста, десь 4 нормогодини. Навіть з набагато вищоб ціною нормогодини не уявляю як цю суму роздути до 7 К Євро. Приблизний розклад буде і по зчепленню.
Тут ключове "по куланцу". А з ним там є достатньо багато умов, коли він працює і коли ні. Можу уявити, що пост гарантійне авто не їздило на обслуговування до дилера, а масло міняли десь в сусідніх СТО. І ось, привіт мехатрон по повній ціні.
Я коли шукав авто в тому році і дивився ВАГ, То 2-3 авто була замінена коробка, а в 1 двигун і це на пробігу 100тис з копійками.
zosimmm 26.09.2024 17:05 пишет: на локальному ринку Німеччини відносно "надійне/безпроблемне" авто в бюджеті до 15т.євро.
Відкрив Мобайл.де Вистави до 16000. Хонда Сівік від 15 року на АТ. Ціни від 14 тис і пробіги до 100к. Є як минуле покоління на класичному автоматі. Так і нові покоління на варіаторі. Яке ще більш надійне авто можливо знайти? Тойота Ауріс гібрид так само, пробіги до 100тис і ціна 15 тис євро.
ПС. Це доречі відповідь нашим дурачкам, які думають з Європи їм привезуть з мінімальним пробігом і новим станом за ціною в 1.5 рази дешевше чи у дилера в Німеччині.
Жэка 21.12.2024 11:33 пишет: Залез из интереса на Мобайл.де - пробеги смутили. Они их там тоже вовсю крутят? Раньше не интересовался этим вопросом.
А звідки такі висновки про скручені пробіги? Більшість свіжого на цих сайтах з лізингу або прокату, воно за той рік- другий зазвичай не встигає набрати кінського пробігу, який варто було зкручувати.
Жэка 21.12.2024 11:33 пишет: Залез из интереса на Мобайл.де - пробеги смутили. Они их там тоже вовсю крутят? Раньше не интересовался этим вопросом.
А звідки такі висновки про скручені пробіги? Більшість свіжого на цих сайтах з лізингу або прокату, воно за той рік- другий зазвичай не встигає набрати кінського пробігу, який варто було зкручувати.
та мені в око впали 5-10 річні авто з пробігами 100-160т.км. Я не шукав щось спеціально.