якщо ставити акустику без підсилювача, то яку? Чи зможе магнітола "розкачати", наприклад, Morel MAXIMO ULTRA COAX 602 MKII, або JBL STAGE2 624?
Зараз стоять спереду JBL GTO6528S і якось не влаштовують - забагато високих і майже повна відсутність низьких. За штатну сітроєнівську акустику взагалі помовчу...
Ти хочеш поміняти акустику опором 2 ома, яка не видає басів на акустику опором 4 ома. Чутливість у них практично однакова. отже та, яку хочеш купити звучатиме ще тихіше. Як на мене проблема у підсилювачі магнітоли, або у підключенні акустики.
JBL GTO6528S працювали спочатку з магнітолою Sony на попередньому авто, а зараз з китайською магнітолою, в якій я замінив підсилювач. Звучання однакове, майже без низьких. Тобто, таки треба ставити окремий підсилювач?
Aziz 18.12.2024 10:03 пишет: JBL GTO6528S працювали спочатку з магнітолою Sony на попередньому авто, а зараз з китайською магнітолою, в якій я замінив підсилювач. Звучання однакове, майже без низьких. Тобто, таки треба ставити окремий підсилювач?
Може магнітолу якіснішу, або таку, у якої є окремий вихід на сабвуфер і докупити цей сабвуфер та десь прилаштувати його.
Aziz 18.12.2024 10:03 пишет: JBL GTO6528S працювали спочатку з магнітолою Sony на попередньому авто, а зараз з китайською магнітолою, в якій я замінив підсилювач. Звучання однакове, майже без низьких. Тобто, таки треба ставити окремий підсилювач?
Подивився відгуки про ці JBL на Розетці - теж пишуть, що низькі погані. Схоже, це в них проблема, а не у магнітолах з підсилювачами. В мене дуже добре низькі видавали якісь овальні двохполосні динаміки десь 15х20 см з найпростішою китайською магнітолою.