Доброго вечора. Порадьте хто користувався послугами компанії що спеціалізуються на пранні килимів. Ситуація в наступному, помив килим на мийці, але він повільно сохне, і є неприємний запах, хочу щоб його помили та висушили. Дякую
kkk_GAZ240 23.12.2024 21:27 пишет: Прати килим, в грудні, та сушити в приміщенні.
До цього треба якось дійти... Логічний зв'язок цікаво почути
Я спитав хто користувався послугами компаній що на цьому спеціалізуються, ви прийшли мені поТикати без конкретики, типу я безкоштовно прошу це зробити. Якщо немає що сказати, то краще пройти повз.
kkk_GAZ240 23.12.2024 21:27 пишет: Прати килим, в грудні, та сушити в приміщенні.
Я спитав хто користувався послугами компаній що на цьому спеціалізуються, ви прийшли мені поТикати без конкретики, типу я безкоштовно прошу це зробити. Якщо немає що сказати, то краще пройти повз.
Просто я то написав до того що зараз ніхто гарно не зробить. Навіть хімчистка не візьме поки не висохне спочатку. Тому тобі спочатку треба знайти сушилку - як варіант в малярках спитати. Може візьмуть паралельено з якоюсь автівкою. Помити килим навіть побутовим "керхером" можна тільки від =10 і вище
Просто я то написав до того що зараз ніхто гарно не зробить. Навіть хімчистка не візьме поки не висохне спочатку. Тому тобі спочатку треба знайти сушилку - як варіант в малярках спитати. Може візьмуть паралельено з якоюсь автівкою. Помити килим навіть побутовим "керхером" можна тільки від =10 і вище
Помити то я вже помив на мийці, все інше так, подивлюсь завтра як вдома підсохне, може обійдеться і влітку вже зроблю все найкращим чином.
kaktys 26.12.2024 08:15 пишет: стираю всегда на мойке даже зимой сохнет там же все ок ценник правда отличается от вывески
последний стирал с малого садика. все ок
мойка оболонь если чего)
Дякую я мив на Позняках, на хорошій самообслужці в боксі, там теж була кімната де вони сушать різні рукавички/ганчірки, але в них було мало місця, та й не було кріплення. Тому забрав додому й сушив вже звичайним тепловентилятором. Єдине що додатково за миття килиму не платив, але якби можна було заплатити за сушку - то заплатив би. Наразі питання вирішилось, всім дякую за увагу і відгуки. Гарного дня і з новорічними святами