Про отсутствие подшипников - фантазии. Мотор становится вместо шкива. Фактически нет только ремня и шкива, которые особого шума не создают. Все остальное маркетинговый тремп, дочка права Обычный по нынешним меркам трёхфазный бесщеточный двигатель работает, на мой взгляд, не хуже.
Я имею представление как оно устроено. В машине с ременным приводом - два подшипника на валу крестовины/барабана и два в моторе. В прямом приводе прямо на валу крестовины ротор. Таким образцом минус два подшипника
в моторі підшипники дуже рідко виходять з ладу. да і взагалі мотори рідко виходять з ладу. так що я би не важав це перевагою. але в прямому приводі е свої заморочки...
egorka 26.12.2024 12:28 пишет: А наприклад зараз яку б нову пральну машинку Ви б купили в бюджеті до 20 тис грн
Candy
Дякую, а чим вона наприклад гарніша від ЛЖ?
Просунутіше. Приміром, фоткаєш купу речей, які хочеш випрати, апка сама визначає режим прання і необхідну кількість прального засобу. Керування через додаток. Зручно.
Просунутіше. Приміром, фоткаєш купу речей, які хочеш випрати, апка сама визначає режим прання і необхідну кількість прального засобу. Керування через додаток. Зручно.
менше всього цікавить така фігня. що що але саме цей момент у мене забирае менше часу ніж сфотати і через апку робити.
В ответ на: Приміром, фоткаєш купу речей, які хочеш випрати, апка сама визначає режим прання і необхідну кількість прального засобу. Керування через додаток. Зручно
Gavik 27.12.2024 17:14 пишет: Якщо речі в корзині , висипати їх і сфотати ?
Саме так.
В ответ на: hOn и расширенные возможности Как выбрать нужный режим? Сколько стирального средства нужно для стирки конкретного количества белья? Как узнать, почему высвечиваются необычные символы и что с этим делать? На эти и другие вопросы ответит приложение hOn, которое можно установить на смартфоне или планшете, чтобы контролировать любые изменения и настраивать цикл стирки, даже не находясь рядом со стиральной машиной. Возможность выбрать более 60 циклов для стирки любого типа тканей, предложения по количеству стирального средства для эффективного удаления пятен, контроль и оптимизация потребления ресурсов, планирование сервисного обслуживания для предотвращения дефектов в работе прибора — это и есть полноценное управление через экран гаджета в любой момент. Еще одна полезная функция — это Snap&Wash: просто сфотографируйте одежду, которую хотите постирать, и программа подскажет оптимальный цикл в соответствии с цветом и количеством вещей.
мільйон програм це маркетинг. а щоб в них розібратися придумали типа штучний інтелект. не знають чим кліента привабити. я краще знаю що прати на якій програмі. не було з цим ніколи проблем. вистачае 5-7 програм на всі випадки. і не треба для цього смартфона і інтернета. прикольно по найбільшу кількість серед пралок коротких програм...і для змішаного і для іншого. блін. в залежності від завантаження той же бош простий регулює і час. на одній і тій же програмі може прати годину а може і суттево більше при більшому завантаженні. і відповідно змінюється і споживання ресурсів. єдине що було б зручно це авто завантаження прального засобу в залежності від завантаження пралки . але в цій кандв цього нема. цікаво скільки пропрацює ця супер пупер китайська поделка.
Drug2 27.12.2024 19:07 пишет: Згоден доплатити, щоб не мати таких "плюшок".
Виглядає так, що в майбутньому, користування звичайною пральною машиною, без додатків, звичайному користувачу буде не по силі...
До речі, то ж не якась таємниця - кожен додатковий вузол в механізмі, робить весь механізм менш надійним та більш складним в цілому.
Там вказано "... у відповідності з кольором та кількістю .." речей. Навіть я визначаю, кольорові речі, чи ні, і к-сть приблизно теж. Якась пралка для дуууже просунутих блогерів.
Я взагалi майже дальтоник, але моя китайська Candy COS 106DF чудово пре скiльки б я туди порошку та бiлизни на око не закинув. I це я ii купляв по акцii меньше нiж за пiвтора Вернадського.
egorka 26.12.2024 12:28 пишет: А наприклад зараз яку б нову пральну машинку Ви б купили в бюджеті до 20 тис грн
у фокстроті акція на 6кг вірпул 1200 обертів 13999. Але 6 кг може бути малувато, ковдру вже не випрати.
хз, как сейчас вирпул, у меня куплен в 97-ом году. с минимумом функций, 500 оборотов. менять не собираюсь сейчас таких не делают (с) из ремонтов: подшипник в моторе, подшипники бака, фиксатор крышки, датчик Т. кроме мотора все делал сам. если покупал бы сейчас, то тоже без наворотов, с минимальными оборотами
Виглядає так, що будь який пересічний юзернейм може і вручну випрати не гірше, ніж… (необхідне додати). Потрібність чи непотрібність якихось певних функцій й конкретному девайсі конкретному юзернейму жодним чином не заважає обʼєктивному існуванню цих самих функцій (у даному випадку недоступних у інших виробників). І тому - існуванню обʼєктивних переваг. Сентенція ж про «чим складніше механізм, тим швидше зламається» теж має право на існування. Але цей шлях не виглядає надто вдалим: тоді замість автомобіля з двигуном внутрішнього згоряння логічніше використовувати воза з кобилою - чому там ламатися?! Але ж, ніт. Прогрес полягає у тому, що люди стають лінивіші і плекають власну лінь. Слідувати цим шляхом чи прати в «полоскалках» - вибір у кожного індивідуальний. Я виберу прогрес і багато функцій, навіть на догоду «надійності», оскільки перший параметр обʼєктивний, а от другий - то дитя статистики, або відгуків «експертів». До речі, про «надійність». Я бачив і бачу чимало громадських ландрі саме з пралками Кенді. До чого б це?
До речі, про «надійність». Я бачив і бачу чимало громадських ландрі саме з пралками Кенді. До чого б це?
Бо в таких місцях зазвичай не використовують побутову техніку, а ставлялть проф (або "напів"-проф). Ринок виробників, що робить таку техніку, не такий вже й великий, бо він не масовий, взагалі не перетинається з виробництвом побутової техніки і на ньому дуже часто присутні мало-кому знайомі виробники. То Candy, що там стоїть, скоріш за все ще "старого" виробництва, коли власниками компанії були італійці. Наскільки я пам'ятаю, їх викупили китайці і як там зараз, я навіть не знаю