peredviznik 07.11.2021 08:29 пишет: відео тільки з того, де щось видно і чутно 1800 км від Лужанки до Риму
Молодец! Звук выхлопа - сладкая ностальгия по Яве. Подписался на канал. Озвучку слышно плохо. Краткое содержание видео - маршрут какой был? Иж куплен в Украине и перегонялся из Украины в Италию?
дякую! маршрут: лужанка-будапешт-марібор-любляна-горіція-чезена-вітербо-рим. мотоцикл був куплений в Україні, там є два відео про те, яким вінбув і яким став. але це ще не остаточний варіант
peredviznik Зачем заменил на ИЖе родной двигатель на хондовский?
Вибирав між таким і драгою 400. Взяв перше що попалося по прийнятній ціні. Драгу продав взимку, зараз катаюсь на Хонді СВ400 і сумую за Драгою Буду повертатися до крузерів після війни
В цьому році вирішив все ж реалізувати давну мрію і поринути у світ мотоциклів фізично. багато років відкладав на потім. та і в цьому році ледь не "зірвалося". але зрозумів що "або зараз, або вже ніколи" і восени пішов навчатися. паралельно вивчати ринок мотоциклів та екіпу. зустрів багато цікавих людей. також багато співпадінь. я результат: пройдено навчання; покупка мотоцикла мрії; складено іспит на категорію.
DimonDSV 21.11.2024 13:12 пишет: В цьому році вирішив все ж реалізувати давну мрію і поринути у світ мотоциклів фізично. багато років відкладав на потім. та і в цьому році ледь не "зірвалося". але зрозумів що "або зараз, або вже ніколи" і восени пішов навчатися. паралельно вивчати ринок мотоциклів та екіпу. зустрів багато цікавих людей. також багато співпадінь. я результат: пройдено навчання; покупка мотоцикла мрії; складено іспит на категорію.
Шикарно выглядит! Поздравляю
Я тоже в этом году сел на двухколесного П.С.: модераторы вообще есть? Мне никак не апрувнут мот в профиле
Воу, невже Іжачок, респект Мото юності. Всі шкільні роки на Юпітері-5 відкатав, і права отримував. Давно не бачу їх на дорогах, навіть не очікував що є живі в експлуатації
DimonDSV 21.11.2024 13:12 пишет: В цьому році вирішив все ж реалізувати давну мрію і поринути у світ мотоциклів фізично. багато років відкладав на потім. та і в цьому році ледь не "зірвалося". але зрозумів що "або зараз, або вже ніколи" і восени пішов навчатися. паралельно вивчати ринок мотоциклів та екіпу. зустрів багато цікавих людей. також багато співпадінь. я результат: пройдено навчання; покупка мотоцикла мрії; складено іспит на категорію.
Бльо, який же він ах..єнний! Будьте обережні, кажу зі свого невдалого досвіду Теж, тільки відкрив категорію, три виїзди і дтп. Від адреналіну зірвало дах. Не впорався з керуванням, не вдало загальмував переднім. Мот був Honda CB600F 2005 без абс. Як результат перелом ноги, вивих плеча, забій пальців на руках та інші подряпини. Нормальний екіп маст хев. Мотоботи і хороша куртка з наплічниками могли б вберегти від наслідків Нехай усім щастить на дорогах!
таки вражаючий)) по екіпу погоджуюсь. все купив. у захвати від того, що зараз екіп зручний та красивий. можна підібрати будь-який стиль. особливо мене потішили мотоджинси.