Я и Форь и Аутбек тестировал на их варике - к нему пертензий нет вообще, не понимаю почему из этого делают проблему Он там совершенно не такой как у Ниссана или в тех же Мицу был.
Та тут трохи в іншому питання - у кожної з коробок є свої переваги та мінуси та ще рекомендації, чого не робити
Так наче по варіаторам "не можна буксувати". І як це відповідає машині з прицілом на позашляхові претензії
посмотри тест инфокара, где они по снегу и песку гоняли тот форь - вариатор перегреть не смогли. вот такое качество, не то, что у тойоты
Я и Форь и Аутбек тестировал на их варике - к нему пертензий нет вообще, не понимаю почему из этого делают проблему Он там совершенно не такой как у Ниссана или в тех же Мицу был.
Жодної проблеми, просто собі, особисто, авто з варіатором не брав би. Якщо з тим же роботом переваги зрозумілі, то в варіаторі плюсів не бачу. Є альтернативи з гідротрансформатором, які мають такі ж споживацькі характеристики і не мають вроджених болячок варіатора. А далі голосуємо власними грошима.
Та тут трохи в іншому питання - у кожної з коробок є свої переваги та мінуси та ще рекомендації, чого не робити
Так наче по варіаторам "не можна буксувати". І як це відповідає машині з прицілом на позашляхові претензії
Ну я ніколи в овна і не виїзжав, треба дивитись під потреби кожного майбутнього власника самому власнику
Вкотре чую що в Ніссана "не такий варіатор". Чим саме? Якщо порівнювати +- свіжі Ніссани і свіжі Суби, а не авто кінця 2000х.
у тойоти саме перша передача вмикається як гідротрансформатор - а далі вже варік працює це ключова відмінність тойоти.
Гідротрансформатор є у всіх варіаторах )))) В Тойоти є перша або «рушійна» механічна передача, а далі вже варіатор включається в роботу. Таким чином відсікається несприятливий і неефективний для останнього режим.
В Тойоти є перша або «рушійна» механічна передача, а далі вже варіатор включається в роботу. Таким чином відсікається несприятливий і неефективний для останнього режим.
Який інтервал заміни зчеплення, маховика чи мехатроніка на варіаторі?
В Тойоти є перша або «рушійна» механічна передача, а далі вже варіатор включається в роботу. Таким чином відсікається несприятливий і неефективний для останнього режим.
Який інтервал заміни зчеплення чи мехатроніка на варіаторі?
Який інтервал заміни зчеплення, маховика чи мехатроніка на варіаторі?
у варіков ціпок зношується та конуси по яким він скользить. все, реграменту заміни немає - як помре. але судячи по рогам зі штатів, які приїздили з пробігом 150+ тис миль та бігають до сих пір - з варітатором у ніссана не так все й погано.
Он там совершенно не такой как у Ниссана или в тех же Мицу был.
Вкотре чую що в Ніссана "не такий варіатор". Чим саме? Якщо порівнювати +- свіжі Ніссани і свіжі Суби, а не авто кінця 2000х.
Я мав на увазі оті старі, що зробили їм «славу». Ну і в 2019 катався на Кашкаї тієї генерації - мені коробка не сподобалася. На Субі я взагалі не помітив чогось відмінного від звичайної акп.