Зараз мабуть в спеціалістів не повинно бути багато роботи.
Требв подивитись Junkers ZWC-28 Проблема в теплообміннику другого контура. Якщо зможе, то поремонтувати. Якщо ні, то підібрати під наявний конфіг котел, допомогти обрати та встановити.
В кого є перевірений? Той що робив мені крайній раз до війни - відійшов трохи від справ мабуть. Не можу зв'язатися.
kkk_GAZ240 05.01.2025 16:42 пишет: Зараз мабуть в спеціалістів не повинно бути багато роботи.
....
ошибочное мнение - аншлаг, очередь.. посмотри мою тему ноябрь-декабрь...
я для вилайна ждал официального спеца дней 10 а леваки ходили и только деньги снимали пришел офф - причину установил сходу, восстановление минут 40 (как раз теплообменник вычищал), собрали и успели включить как раз до отключения электро (декабрь) с собой в машине куча всего, было подозрение на плату электроники стоимость работ - не бОльше, чем леваки снимали и щеки надували
зы. про вилайны спрашивал - новый будет 40-50 штук на сегодня...
аналог вайланта протерм. на одному заводі роблять. трошки дешевший. у мене протерм. задоволений. в плані сервісу обслуговування особливо подобаеться. теплообмінник, трьохходовий дуже легко знімаються. сам промиваю при необхідності.
Якщо проблема з вторинним, промити або купити новий, замінити, а цей промити і буде підмінним. Зазвичай, забивається по контуру ГВС, там будь-яка кислота підійде, типу як чайник від накипу чистити. Краще робити самому, я трошки в цій темі, але наразі когось пропонувати - собі ворогів наживати. Точну модель котла - глянемо який там теплообмінник
я промиваю вторинний теплообмінник спец рідиною для промивки. ефективність покраще ніж просто лимонкою. вартість до 300 грн за літр, вистачае на декілька разів. зняв теплообмінник. згідно інструкції розбавив рідину з водою, нагрів, залив в теплообмінник і залишив на деякий час.
Pash_OK 06.01.2025 11:08 пишет: Якщо проблема з вторинним, промити або купити новий, замінити, а цей промити і буде підмінним. Зазвичай, забивається по контуру ГВС, там будь-яка кислота підійде, типу як чайник від накипу чистити. Краще робити самому, я трошки в цій темі, але наразі когось пропонувати - собі ворогів наживати. Точну модель котла - глянемо який там теплообмінник
прочитав, отписав, пошукаю
Друзі, будь ласка не пишіть "а я так роблю", "да там фігня". По перше в цьому юнкерсі півкотла розібрати треба щоб долізти. По друге кожного разу якісь прокладки , п'яте-десяте котрих в мене точно не буде По третє, перед війною хто обслуговував, сказав що більше промивати не буде, бо може проїсти.
І головне - я сам не буду цим займатись. Є дещо в чому я не розуміюсь і не хочу починати.