Researcher 31.12.2024 21:29 пишет: Щось ви всі на той Джорні так збудились, тема ж не про нього. У мене просто був Джорні в топі, це найгірша машина з усіх що у мене була, вона просто відбиває бажання за кермо сідати. Думав, всі доджі такі, ан ніт - зараз Дюранго, все дуже ок.
Порівнюю з тим же QX60/Pathfinder, який теж був і теж підходить під велике авто, Дюранго як на мене значно цікавіший.
Та любой флуд - это поддержка жизнидеятельности форума )
Dns_kobra 25.12.2024 17:42 пишет: В связи с обстоятельствами нужна большая машина на ПП, смотрю все от битков до купить тут. Возить надо коляски, доски для серфинга, бабушку и сумки с котами. Не могу банально выбрать авто, посоветуйте что то, пока выбор очень странный: Года 2018-2020 1. Audi Q7 - смущает расход в 3.0, убогий экран и качество салона. Из плюсов - очень болььшая машина. 2. Acura MDX, опять двигатель 3,5 + убогие экраны. Но классные комплектации. 3. Тигуан 2.0, смущает, что после А3 будет как шаг назад по динамике и ПП. 4. BMW X3 от 2020 года, смущает что это будет внутри тройка которая уже есть. 5. Мерседесы, у всех ужасная сборка салона. 6.
Что забыл?
Honda Pilot або Passport. Вожу багатодітну сім"ю + батьків часто. Розглядав Acura MDX, тестував, їздив. Пілот видався більш практичним.
Доречі не відкидайте можливість задіяння даху. Я без цього не обійшовся ( На попередній малолітражній машині мав багажний бокс, і хоча тут здавалось би об"єму салону більш ніж достатньо - коли всіх засадити то багажника мало. Бокс рятує. Коляска, пляжний коврик з піском, ще якісь неважкі але об"ємні речі - все туди: https://carstyle.ua/ru/bagazhnik-turtle-air1-i-boks-turtle-evospace-na-honda-pilot/