AlexAudiCoupe 06.09.2024 14:19 пишет: Більш того - мотоцикл, який взимку не їздить - теж РІК!
Та ну як не їздить? Впродовж щонайменше останніх 5 років було пригрівало й до +16 (навіть у січні), снігу не було, сонце. Їздили моти й не один. Чого б і ні, якщо асфальт сухий?
А на початку 90-х і мій батько, і я на ІЖ (з коляскою) по морозам невеликим їздили, бо було треба "на село" зганяти. Ватяні штани, куфайка, закутався як космонафт - наше фсьо! Романтика!
по якості: Аркс, ВУСО, Уніка, ПЗУ, Княжа, Тас, Універсальна, Інго або трохи дешевше: ББС, Європейський страховий альянс або трохи дешевше дешевшого Інтер поліс, Оберіг, Еталон
але ж на вартість ще франшиза впливає
дякую, гарний список. А як щодо USG(Українська Страхова Група)? оминули увагою. Користуюсь зараз УСГ, тому цікаво дізнатись думку спеціаліста ___
ну і з власного досвіду трохи:
ІНГО: колись давно мав поліс, потрапив у аварію - проблем з виплатами не було. Постраждалий навіть мені ні разу не телефонував щось там доплачувати. Позитивно.
ВУСО: навпаки, мене вдарила людина з цею страховкою. Ох і насперечався я тоді з ними. Надзвичайно сильно занижували виплату, просто мізер. Підключив юриста і експертизу, лише після офіційного листування здійснили виплату. Результатом задоволений - 100% покриття чеку з СТО. Винуватця я і не чіпав доплатами, людина й так в розпачі була від скоєного.
ВУСО: навпаки, мене вдарила людина з цею страховкою. Ох і насперечався я тоді з ними. Надзвичайно сильно занижували виплату, просто мізер. Підключив юриста і експертизу, лише після офіційного листування здійснили виплату. Результатом задоволений - 100% покриття чеку з СТО. Винуватця я і не чіпав доплатами, людина й так в розпачі була від скоєного.
Во-во, о чем я раньше говорил - ходить и клянчить у страховой деньги какой-то позор, как стоишь возле церкви и просишь милостыню. А зачем виновника вообще нужно трогать, если 100% покрытие?
Во-во, о чем я раньше говорил - ходить и клянчить у страховой деньги какой-то позор, как стоишь возле церкви и просишь милостыню. А зачем виновника вообще нужно трогать, если 100% покрытие?
Ну как сказать. Если автомобиль старше 7 лет, там износа процентов 50-60 насчитают. Ремонта на 200 тысяч, страховая даёт 100, и до свиданья. Вот оставшиеся 100 будешь отсуживать в виновника, ну или из собственного кармана. Здесь он выбил из страховой. А мог забить, и подать в суд на виновника.
Ну и еще плюс услуги адвоката....в общем Осаго, кроме головняка, ничего не гарантирует сейчас. Подозреваю, что с новым законом ситуация усугубится - цены на полисы возрастут в разы, а пинать будут как прежде.
papazina 28.12.2024 22:11 пишет: Ну и еще плюс услуги адвоката....в общем Осаго, кроме головняка, ничего не гарантирует сейчас. Подозреваю, что с новым законом ситуация усугубится - цены на полисы возрастут в разы, а пинать будут как прежде.
Усугубится. Закон принят чтобы увеличить доходы страховщиков. Если по старому закону на старый автомобиль насчитывали максимум 70% износа на оригинальную деталь. То по новому закону могут считать аналог запчастей без износа. Вот и считайте: Капот оригинал - 35кгрн. Аналог - 4кгрн. В итоге: вместо 10кгрн - получите 4кгрн. И будет вместо алюминиевого оригинала, жестяной аналог с Китая. Такая же ситуация по оптике, где оригинал может стоить под 100кгрн, а аналоги по 10кгрн. Только вместо матричной светодиодной оптики получите кривые китайские светодиодные.
Так максимальный размер выплат тоже увеличили, не только цена страховки выросла. Новый закон по ОСЦВ приняли почти четыре месяца назад, но страховые до сих пор не могут оформить страховку по новому закону. У меня нет страховки, а первого января мне нужно уже ездить. Закон нарушать я не люблю, поэтому вынужден был купить страховку на 2025 год по старому закону.
А зачем виновника вообще нужно трогать, если 100% покрытие?
Ну це треба спитатись у того, кого я лупонув останній раз (вибачайте, да, був неуважний, за одною стороною угледів, а приїхало з іншої). Багато раз мені телефонував і намагався стребувати недостаючі кошти, бо моя страховка йому дуже мало призначила, багато не вистачало на ремонт. Звісно що я упирався відправляючи його до страховиків воювати, як і сам роблю. Чому я повинен платити особисто - який тоді сенс страхування взагалі?! У мене поліс покриває 160тис основну шкоду + доп угода на півмільйона гривень. Якого біса відстьобувати страховикам роками не малу копієчку за такі покриття, щоб одного разу вони його ще й зажимали виплатити? Думав що застрахувався оплатив і все спокійно, ага, щас. Далеко не так, нажаль. Постраждалий укладався відремонтуватись навіть без задіяння доп угоди. Так що до побачення. Тим паче я свою машину за свої ремонтував, майже два місяці простою на СТО, і по грошам влетів у приблизно ті ж затрати що і постраждалий. Плюс сивина, переживання, суд, да і сам і сім"я без авто весь цей час, важко. От після оцих наярювань мені другої сторони я розчарувався в нашому страхуванні. До цього все було нормально і подібних ситуацій за весь стаж водіння не виникало
Так максимальный размер выплат тоже увеличили, не только цена страховки выросла. Новый закон по ОСЦВ приняли почти четыре месяца назад, но страховые до сих пор не могут оформить страховку по новому закону. У меня нет страховки, а первого января мне нужно уже ездить. Закон нарушать я не люблю, поэтому вынужден был купить страховку на 2025 год по старому закону.
Вы не поняли основного посыла в тексте. Вам, совершенно законно могут ставить в автомобиль при ремонте - аналоги запчастей. Считать в выплату также их. Не оригинальную, а кривой - косой китай, который иногда даже по креплениям не подходит, не говоря про качество и зазоры. Страховка выросла вдвое, а лимиты? Мне сегодня озвучили - 5400грн, голая страховка, без допов.
А какое решение вынес суд? Обязал ли страховую прекратить выпендриваться и выплатиить сполна потерпевшему?
Без суду. То і на тому якоюсь мірою я все-таки вдячний людині що не пішла далі Я отримав смс від страхової що "по вашому випадку виплачена така-то сума". Тобто врешті здались на їх пропозицію. Після цього більш не дзвонили.
Як мені свого часу адвокат пояснював, при незгоді з призначеною сумою відшкодування - ні в якому разі не отримувати гроші, не підтверджувати, відмовлятись і відстоювати. Якщо ж погодився і підписав виплату - на тому все, можна забути питання.