Так якщо таку станцію яка з упаковкою матиме 25 кг перевезти літаком через міст, то яка її ціна получиться? Така як в нас по-місцю?
23 кг у мене було 2 акума Li-On загальна вага, загальна вартість 787 уе, доставка 377 уе все включено привозять прям у відділення мист експпрес чи можна адресну доставку
но варто відмитити, що такий один акум з доставкою мені вийшов 582 уе, в той час коли тут вони продавались по 1100 уе
HDC1 29.12.2024 02:46 пишет: А зарядні станції в нас вже трохи просіли в цінах чи на них далі по 100% зверху навалюють? Дивлюсь в Китаї є норм станції, 2.4 кВт, 2 кВт *годин, із доставкою десь 550 доларів мало б получатись, правда очікування 3 місяці морем, а в нас шкуру деруть...
Та вже давно просіли
Акуми, які коштували по 30 - зараз по 20 Станції, що були 60-70 - зараз близько 40
А "нормальні станції" - це якісь брендові чи хусіньчао?
Хусіньчао - це oukiTEL P2001 Plus, яка в нас коштує на розетках, ало і т.д. в районі 37К грн, а з Китаю її можна привезти за ціну в районі 23К грн.
а можна посилання на цю oukiTEL P2001 Plus за 23к? Бо алі видає 43к + 10к доставка
ВАГ, коли додавали пакет погані дороги, теж могли сказати що проблема не в виробі, а в дорогах.
Але ж…
Ну то постав свою станцію в тазик з водою, а потім пиши скарги виробнику - може буде ще кращим продукт. "Інженери", блін...
Я теж можу відкрити пиво, сісти на диван і казати «дибілиблядь». Але ж потім клієнти заходять на розетки/комфі… і пишуть що продукт гівняний.
Он роблять «вилка-вилка» ще і сваряться що нема запобіжника на ВХІД на ВИХІДНОМУ порті.
А ще сваряться що не заряджається станція від генератора бо в генераторі вже не бенз, а сеча і генератор не видає 50 герц. А ще сваряться що станція це заряджається коли напруга 180 вольт і нижче. А ще сваряться що газовий котел не працює бо 0 «не бачить»…
да КАК можно строить себе питание вилка-вилка? неужели поставить АВР сложно для понимания?
да КАК можно строить себе питание вилка-вилка? неужели поставить АВР сложно для понимания?
потому что это просто, взял удлинитель обрезал с одной стороны, прикрутил вилку вот тебе готовый провод вилка вилка
а откуда это всё пошло..? благодаря какому то блогеру де..лу который в самом начале ещё летом показал этот способ как можно запитать всю квартиру от станции.. НО! он не предупредил что нужно вначале вырубить входной автомат.. отсюда массово начали все носить вот прям новые с магазина все эти экофлоу, анкера и блуетти.. а уж только потом кто то завёз переходные автоматы тогда уже начали их ставить
потому что это просто, взял удлинитель обрезал с одной стороны, прикрутил вилку вот тебе готовый провод вилка вилка
а откуда это всё пошло..? благодаря какому то блогеру де..лу который в самом начале ещё летом показал этот способ как можно запитать всю квартиру от станции.. НО! он не предупредил что нужно вначале вырубить входной автомат.. отсюда массово начали все носить вот прям новые с магазина все эти экофлоу, анкера и блуетти.. а уж только потом кто то завёз переходные автоматы тогда уже начали их ставить
навіть знаючи про необхідність вимкнення вхідного автомату люди просто забувають. проблема не в незнані а в можливості такої ситуації. одні блогери двічі так спалили станцію. і тільки потім вже зробили по людські. з одного разу не дійшло.
навіть знаючи про необхідність вимкнення вхідного автомату люди просто забувають. проблема не в незнані а в можливості такої ситуації. одні блогери двічі так спалили станцію. і тільки потім вже зробили по людські. з одного разу не дійшло.
людський фактор це також дійсно присутній, я теж 3 рази забувався про порядок підключення провода.. потім тільки поставив перехідний автомат, поки нормально переключє но щось не дуже в мене довіри є до цього китайського автомату, кажуть там може щось і заклинити раптом.. тому краще все ж таки коли сама зарядна станція якісна із нормальним захистом
Всім дякую за відповіді трохи був аврал на роботі таки купив в комфі Зарядна станція універсальна Choetech BS008 2048Wh 2400W 4099 грн оплата частинами від привата на 7 місяців при том що в мене ліміт на оплату частинами був лише 35000 саме підняло перший платіж зняло з кредитних
зручно враховуючи той факт що всієї суми на руках не було (збереження в доларах )
людський фактор це також дійсно присутній, я теж 3 рази забувався про порядок підключення провода.. потім тільки поставив перехідний автомат, поки нормально переключє но щось не дуже в мене довіри є до цього китайського автомату, кажуть там може щось і заклинити раптом.. тому краще все ж таки коли сама зарядна станція якісна із нормальним захистом
це плюс знайомий вже 2 інвертори спалив методом вилка вилка один раз просто перепутав і взяв не вилку зарядного а вилку інвертор
сам за півроку вже 3 рази забував вимикати бойлер (проводка стара - нема окремого вводу бойлера) добре що інвертор з запасом
Ну то постав свою станцію в тазик з водою, а потім пиши скарги виробнику - може буде ще кращим продукт. "Інженери", блін...
Я теж можу відкрити пиво, сісти на диван і казати «дибілиблядь». Але ж потім клієнти заходять на розетки/комфі… і пишуть що продукт гівняний.
Он роблять «вилка-вилка» ще і сваряться що нема запобіжника на ВХІД на ВИХІДНОМУ порті.
А ще сваряться що не заряджається станція від генератора бо в генераторі вже не бенз, а сеча і генератор не видає 50 герц. А ще сваряться що станція це заряджається коли напруга 180 вольт і нижче. А ще сваряться що газовий котел не працює бо 0 «не бачить»…
живеш в селі станцію купив приїхав додому руки чухаються станцію спробувати а автомат не купити і починається поки так а потім куплю
в мене брат хтів станцію лише для чайника отримав подарунок -і вже хоче в систему монтувати і навіть електричну плиту підкл. бо прочитав 1 комфора - 1 квт мабуть та станція довго в нього не пропрацює
ех пропонував йому можна було в цю суму взяти акум на 200 ампер зарядку 50 амперну і інвертор на 5 квт
в мене брат хтів станцію лише для чайника отримав подарунок -і вже хоче в систему монтувати і навіть електричну плиту підкл. бо прочитав 1 комфора - 1 квт мабуть та станція довго в нього не пропрацює
ale_xey 26.12.2024 15:34 пишет: Пілкажіть, яку потужність требе брати , шоб працював холодильник мінімально 4 години , ну і пара лампочок енергозберігаючих? А окремо шоб микрохвильовка(без нічого більше)?
от як раз мікрохвильовка їсть багато енергії, на скільки ват мікрохвильова пічь?