Спасибо нашим в США. За помощь в покупке формы (2 комплекта вышло, вернее двоих доодеть), бензопилы, лекаств - таблетки мне от алергии, которые в отличии от наших помогают.
круто якщо можна, питання по U4U. скажимо, якщо ми переїдемо в США і станемо там резидентами (по робочій візі) - чи можна спонсувати переїзд батьків (вони зараз з нами тут в Канаді)? я так розумію, статус їм видадуть на 2 роки?
Так, можете. Але покі батьки у Канаді. Бо по правилам програми беніфіцар повинен бути за межами США. А також якщо ви зможете підтвердити свій легальний статус і фінансову спроможність(там не дуже велика сума) І так, гуманітарний пароль отримають на 2 роки. Також можуть отримати фінансову допомогу і медичну страховку(безкоштовно) і навіть якщо батьки 65+ пенсію. Всі умови і як що робити на офіційному сайті https://www.uscis.gov/uk/ukraine Якщо ще щось буде потрібно, можешь знайти мене у телеграм каналі https://t.me/ufu_usa
Мия 11.05.2023 03:43 пишет: Так, можете. Але покі батьки у Канаді. Бо по правилам програми беніфіцар повинен бути за межами США. А також якщо ви зможете підтвердити свій легальний статус і фінансову спроможність(там не дуже велика сума) І так, гуманітарний пароль отримають на 2 роки. Також можуть отримати фінансову допомогу і медичну страховку(безкоштовно) і навіть якщо батьки 65+ пенсію. Всі умови і як що робити на офіційному сайті https://www.uscis.gov/uk/ukraine Якщо ще щось буде потрібно, можешь знайти мене у телеграм каналі https://t.me/ufu_usa
дякую за інформацію ми всерйоз це розглядаємо, бо в Канаді дуже комфортно, але від деяких пропозицій по роботі зі штатів іноді буває дуже важко відмовитись. тепер тут батьки, на повному забезпеченні, і треба про них дбати, тому все це ретельно враховувати
господа эмигрантики, вот дельце есть, если кому скушно
я общаюсь с одним челом с Вегаса, так у них на раёне есть сетевой гастрик Smith's (ну а вобще они принадлежат Kroger), который спокойно барыжит расисянскими крабами и прям пишут на ценнике Product of russia. а это же прямо запрещено указом Джо от 23 года ( вот например если интересно). Вполне возможно, что и в др смитах это есть, а мож и во всем Крогере - а гляньте плиз для интереса в своих геттах.
Так он попробовал обратиться к боссам этого смита, в защиту протебителей, шобы пресечь, но его - одиночку - почему-то игнорят всюду.
Просит диаспору помочь как-то бесплатно или недорого поджарить этих негодяев, например по таким направлениям: - организовать пикеты под этими смитами, еслиони так по всей стране барыжат (по-моему це фантастика) - писать жалобы куда возможно, шобы массовость создать, ну это реальнее - найти мож юрыстика какогонть, шоб он "про боно" занялся , мож его игнорить не будут; вроде как поработать какое-то время бесплатно они там обязаны ( ), но сами выбирают себе дела - медиа подключить; я например нашел фб группу типа украинцы в вегасе, так уж третий день жду пока примут туда )) щас отзыв на гугле хоть накатаю
Такшо мож кто займется, тому наше почтение и подробности напишу.
Hammer 09.01.2025 15:59 пишет: господа эмигрантики, вот дельце есть, если кому скушно
я общаюсь с одним челом с Вегаса, так у них на раёне есть сетевой гастрик Smith's (ну а вобще они принадлежат Kroger), который спокойно барыжит расисянскими крабами и прям пишут на ценнике Product of russia. а это же прямо запрещено указом Джо от 23 года ( вот например если интересно). Вполне возможно, что и в др смитах это есть, а мож и во всем Крогере - а гляньте плиз для интереса в своих геттах.
Так он попробовал обратиться к боссам этого смита, в защиту протебителей, шобы пресечь, но его - одиночку - почему-то игнорят всюду.
Просит диаспору помочь как-то бесплатно или недорого поджарить этих негодяев, например по таким направлениям: - организовать пикеты под этими смитами, еслиони так по всей стране барыжат (по-моему це фантастика) - писать жалобы куда возможно, шобы массовость создать, ну это реальнее - найти мож юрыстика какогонть, шоб он "про боно" занялся , мож его игнорить не будут; вроде как поработать какое-то время бесплатно они там обязаны ( ), но сами выбирают себе дела - медиа подключить; я например нашел фб группу типа украинцы в вегасе, так уж третий день жду пока примут туда )) щас отзыв на гугле хоть накатаю
Такшо мож кто займется, тому наше почтение и подробности напишу.
Відкрию таємницю, тут товарів і продуктів із болот як бруду. Не тільки у Неваді і не в одному магазі. Війна війною, а бізнес і бабло роблять свою справу.