DimonDSV 24.05.2024 08:50 пишет: а мені щось спокійні пісні не заходять останнім часом. от ця пісня від Положинського... також Кувалдін feat Культурний Десант прикольну композицію зробили... відкрив для себе Харцизи. особливо зайшла ця пісня...
Тут трохи інше, бо з музикою (саме мелодичною - Моцарта, Бетховена, а не "віддаленою калькою") живу щонайменше з п'яти років. Через хороший слух у дитячому садку був солістом, згодом навчання у музичній школі по класу фортепіано. Відповідно мої власні уподобання - це те, що несе з собою мелодію, а не шум. Люблю прослуховувати бек-партії, фонові звуки і (як, хай не кращий музикант) розбирати це на складові. Мій приятель навчився грати на саксофоні, то інколи коли слухаю його підказую як має звучати те, що він грає коли фальшивить (десь на півтону вище, десь нижче). На роботі днями грають мої флешки, або FM-хвилі які обираю. І вони смакують колегам, про що ті неодноразово згадували.
Відповідно ті треки, які виставляю тут - це "моя хвиля", можливо хтось відкриє для себе щось цікаве, то й добре.