Softkpk 03.01.2025 22:55 пишет: Всі вибрані авто їдуть. але є у кожного свої нюанси але ж автоуа все знає ))) ось для цього і зроблена тема
Ну куди вони їдуть з масою 2.2-2.4 тони? Якось до війни брав на тест х5. Авто було з підрулюючою задньою і зажате в спорт. Так от їхало воно так собі. Було відчутно, що і двигуну (3д) було важко, про проходження поворотів мовчу. Той же профільний макан в «комфорті» робив це набагато краще. Хоча і останній, щоб там не казали, не безальтернативний драйверз кар. Так, воно все повноприводне, на системах, з траси не злетиш. Все це не про задоволення від кермування.
Softkpk 03.01.2025 22:55 пишет: Всі вибрані авто їдуть. але є у кожного свої нюанси але ж автоуа все знає ))) ось для цього і зроблена тема
Ну куди вони їдуть з масою 2.2-2.4 тони? Якось до війни брав на тест х5. Авто було з підрулюючою задньою і зажате в спорт. Так от їхало воно так собі. Було відчутно, що і двигуну (3д) було важко, про проходження поворотів мовчу. Той же профільний макан в «комфорті» робив це набагато краще. Хоча і останній, щоб там не казали, не безальтернативний драйверз кар. Так, воно все повноприводне, на системах, з траси не злетиш. Все це не про задоволення від кермування.
Ага, проїдься на такому бегемоті половину ділянки від Хмельницького до Тернополя, де купа поворотів і спробуй відчути задоволення. Я на своєму з підрулюючою віссю і в спорт режимі (кермо + коробка + підвіска) задоволення, мʼяко кажучи, не отримав
Все в житті відносно - ми ж не вибираємо спорт кар. і не порівнюємо сУв з горнкою В своєму класі ці авто досить непогано їдуть і руляться і тримають дорогу
Нормально вони їдуть ХС60 PHEV на 455 к.с. валить так що ого го го! Максималка обмежена Volvo на 180 км/год але прискорення від 160 до 180 це космос якийсь, хоча вага 2228 кг та повна взагалі 2658 кг. Гальмує теж круто, і щоб вона там не керована була, ні, норм керується, хоча шини зимові, дуже м'які та високий профіль 235/55R19.
Але в опитуванні обрав Ха5, він класний по всім параметрам, це на мою думку.
Якось Вольво дала штангу, як на мене, 450 коней і їде не більше 180? Це напевне перша вольво в цьому тисячоріччі, яка не може дати 200км/год Я по Швеції навіть на V40 давив 200 заради спортивного інтересу.
HD_Zed 06.01.2025 21:11 пишет: Якось Вольво дала штангу, як на мене, 450 коней і їде не більше 180? Це напевне перша вольво в цьому тисячоріччі, яка не може дати 200км/год Я по Швеції навіть на V40 давив 200 заради спортивного інтересу.
з якогось року вольво почала робити електронне обмеження швидкості. Очевидно, що потужність дозволяє і 250 їхати.
Ekspert83 06.01.2025 11:40 пишет: Максималка обмежена Volvo на 180 км/год але прискорення від 160 до 180 це космос якийсь...
Ось тут весь парадокс ситуації. Кому важливий цей "космос" 160-180, то йому як серпом по ... це подальше обмеження на 180, введено Вольво. Зрозуміло, що вони орієнтувалися на більш "класичних" своїх покупців, котрих і 180 км/год не цікавлять, і відповідно, за наведеним "космосом" не ганятимуться. Ця категорія людей скоріш за все і так пішла б в салони німців.
Для ДВЗ тіпо так. Не треба зараз сюда вкручувати електрички. Тим паче обмежувач у Вольво знімається достатньо просто, тільки якщо їдеш до офіціала треба повертати базові налаштування.
Ekspert83 06.01.2025 11:40 пишет: Максималка обмежена Volvo на 180 км/год але прискорення від 160 до 180 це космос якийсь...
Ось тут весь парадокс ситуації. Кому важливий цей "космос" 160-180, то йому як серпом по ... це подальше обмеження на 180, введено Вольво. Зрозуміло, що вони орієнтувалися на більш "класичних" своїх покупців, котрих і 180 км/год не цікавлять, і відповідно, за наведеним "космосом" не ганятимуться. Ця категорія людей скоріш за все і так пішла б в салони німців.
про "класичних" своїх покупців, котрих і 180 км/год не цікавлять" трішки улибнуло. Ви коли останній раз їздили на Volvo? Саме за кермом? Мабуть ще з ХС70СС Вольво їде і рулиться досить не погано, звісно не як БМВ але гарно і приємно. S/V60 останніх років то взагалі приємне авто, а ще є модифікації Polestar. Але кожному своє. Я теж більше полюбляю BMW, тому і в опитуванні віддав свій голос за Х5.
про "класичних" своїх покупців, котрих і 180 км/год не цікавлять" трішки улибнуло. Ви коли останній раз їздили на Volvo? Саме за кермом? Мабуть ще з ХС70СС Вольво їде і рулиться досить не погано, звісно не як БМВ але гарно і приємно. S/V60 останніх років то взагалі приємне авто, а ще є модифікації Polestar. Але кожному своє. Я теж бульше полюбляю BMW, тому і в опитуванні віддав свій голос за Х5.
Та не сміши вже з тим рулінням вольво, та й решти бегемотів. Регулярно їжджу хс60. Що сказати? Дуже показові метелики на зʼїздах/виїздах автострад, скругленнях доріг. На італійських, наприклад (вони якісь вужчі і кути гостріші) тримати швидкість потоку не комфортно. Не говорячи вже про якийсь більш-менш різкий маневр на швидкості. Між підмінним v60 і хс60 просто прірва в поведінці на дорозі (так, це явні речі, але ж пан експерт топить за якесь там руління xc90).
про "класичних" своїх покупців, котрих і 180 км/год не цікавлять" трішки улибнуло. Ви коли останній раз їздили на Volvo? Саме за кермом? Мабуть ще з ХС70СС Вольво їде і рулиться досить не погано, звісно не як БМВ але гарно і приємно. S/V60 останніх років то взагалі приємне авто, а ще є модифікації Polestar. Але кожному своє. Я теж бульше полюбляю BMW, тому і в опитуванні віддав свій голос за Х5.
Та не сміши вже з тим рулінням вольво, та й решти бегемотів. Регулярно їжджу хс60. Що сказати? Дуже показові метелики на зʼїздах/виїздах автострад, скругленнях доріг. На італійських, наприклад (вони якісь вужчі і кути гостріші) тримати швидкість потоку не комфортно. Не говорячи вже про якийсь більш-менш різкий маневр на швидкості. Між підмінним v60 і хс60 просто прірва в поведінці на дорозі (так, це явні речі, але ж пан експерт топить за якесь там руління xc90).
Якщо ось це "(так, це явні речі, але ж пан експерт топить за якесь там руління xc90)" про мене, в якому місці я про ХС90 писав? Ще разок, з 3-х запропонованих авто в опитуванні мій голос за Х5 як самого збалансованого авто із цих 3-х. (на мою думку).
про "класичних" своїх покупців, котрих і 180 км/год не цікавлять" трішки улибнуло. Ви коли останній раз їздили на Volvo? Саме за кермом? Мабуть ще з ХС70СС Вольво їде і рулиться досить не погано, звісно не як БМВ але гарно і приємно. S/V60 останніх років то взагалі приємне авто, а ще є модифікації Polestar. Але кожному своє. Я теж більше полюбляю BMW, тому і в опитуванні віддав свій голос за Х5.
Ну коли тебе воно "улибнуло", то "улибати" має і ставлення Вольво до цих своїх покупців, яким вони обрізають швидкісний ліміт. Ну чи інших твоє уявлення про якраз усередненого покупця Вольво, про якого сам виробник знає більше, аніж ти. І в позиціонуванні своєї продукції у компанії була ставка на безпеці, а ніяк не на швидкісних характеристиках. Тож коли якийсь дивак забігає в салон Вольво за швидкістю, то це дійсно дивак, але ніхто ж йому не заборонить купувати таке авто на 4 циліндрах, а не заряджені (в т.ч. по підвісці) 6-8-циліндровки від німців. Тільки от це не типове правило, а виключення з нього.
Ekspert83 07.01.2025 10:57 пишет: S/V60 останніх років то взагалі приємне авто, а ще є модифікації Polestar. Але кожному своє.
Я щось не дуже розумію прикол цього полестару. Маючи найбільшу потужність ще й гібрид, зливає усім однокласникам з великим відривом. ІМХО, Вольво це не про швидкість абсолютно.
Та я не про те Я тіпа про те, шо от їдеш ти такий по трасі умовно з Києва до Львова 160, і проїзжаєш біля мене по другій полосі зліва (бо я на профільному сівіку 130 "тошню" в правому крайньому ряду), і такий на гашетку натиснув і полетів. І шо?....... З.И. Тільки не кажи, що ти будеш так їхати, як приклад по окружній Ровно
Ці бегемоти і так нелегкі, а з батарейкою тим більше. Тож за якою "смачністю" їзди в них ганятися? Тож тут схоже, що більше акцент на економії витрати палива, ніж на тому, як їде.
Ви іздили? чи на дивані гарно їде з нормальними витратами Це гарний компроміс на мою думку
Що значить гарно їде і нахера це "гарно їде" для, як вже вище писали, бегемотів?
коли "бегемот" на кшталт G63 чи RR "гарно їду" це значно крутіше, ніж коли простий хетч з такою самою "гарною їздою"