Leclerc 08.01.2025 17:14 пишет: Доброго дня. Думаю я не один такий- в додатку Jet є куплене паливо.На їх АЗС пального немає. Які думки,як його забрати?
Моніторити через додаток де воно з'являється і пошвидше забирати. Багато у кого позалишалося. Хоча це було рішення кожного грати з Коломойським "в довгу". Я особисто брав тільки перед заправкою
v_shef 09.01.2025 13:08 пишет: газ есть на заправках єпизодически харьков одесса хмельницк днепр нема повбивав би шутка есть в днепре пострадавшме?от бени обьединим усилия
вони є в кожному місті. Але щось тихо від них. Чекають
Заехал на 3 заправки. на всех 3х работники есть. На всех ответ "ждем бензина" сколько ждать не известно скретч карты тоже не льют как раньше из под лавки. На вопрос не сдохла ли сеть ответ тоже один "ну нас пока не уволили и мы же тут сидим"
Можете это перевести на нормальный язык? Если что тоже зависло немало, а95 и газа, все в в талонах.
в 22ом когда бензина не было вовсе по талонам бензин был. Заезжаете на заправку с выключенной стелой где "нету" бензина и по талонам вам наливают все равно. Вот сейчас увы так не делают т.к. бензина якобы нету совсем. Попросту остается ждать когда у них появится бензин.
Можете это перевести на нормальный язык? Если что тоже зависло немало, а95 и газа, все в в талонах.
в 22ом когда бензина не было вовсе по талонам бензин был. Заезжаете на заправку с выключенной стелой где "нету" бензина и по талонам вам наливают все равно. Вот сейчас увы так не делают т.к. бензина якобы нету совсем. Попросту остается ждать когда у них появится бензин.
Ну це не з під поли, а навпаки вірно робили - відпускали паливо, що вже викуплено клієнтами, тому і я тоді тих талонів набрав. В Рівненській обл., 95 на двох заправках на всю область, газ на чотрирьох, і всі далеко від мене, хоча в принципі газ і нема куди лити, машину на газу продав, хоч бенз якось по каністрам затарити. Те що бачу, то біля мене закрились на протязі року дві заправки цієї мережи типу на реконструкцію, але ніхто там нічого не робить, травою та мохом заростають потихеньку.
Barsic 11.01.2025 13:49 пишет: В Рівненській обл., 95 на двох заправках на всю область, газ на чотрирьох, і всі далеко від мене, хоча в принципі газ і нема куди лити, машину на газу продав, хоч бенз якось по каністрам затарити.
Кременчук 8 заправок на місто нема нічого. Навіть на тій що в ~200 метрах від заводу звідки раніше в них було паливо
Да і на сайті є мапа де можна фільтрувати наявність то за 2 дні 95 стало ще на 5 заправок менше в наявності по країні.