Напрошується висновок, що великі шматки м'яса краще готувати в духовці. Великий об'єм аерогрилю дозволяє готувати більше продуктів за один раз. Замість 4 крилець, готуєш 8шт, замість 300грам картоплі 500грам.і тд. ( цифри умовні),
Дякую за наводку. І до цього приглядалась до цього бренду, а тут не витримала і на чорну п'ятницю замовила. Сьогодні приїхала Дуууже приємна зовні та добротна. Для проби посмажила пару шматків маринованого м'яса, спеціально залишила на побалуватися. Вийшло як люблю Для батату протупила з програмою, буду пробувати ще (інструкції не люблю читати, все навмання). До речі, ціна на Амазоні не змінилася
О. Цікаво. Я про цей бренд жодного разу не чув, але дружина після довгих вивчень, вибрала також Cosori: COSORI Air Fryer with 2 Chambers, 8-in-1 Dual Zone XXL 8.5L, https://amzn.eu/d/aGstCAp Все наче ок, але сказала, що великі шматки м'яса, типу чверть курки, в духовці все ж таки краще виходять. Крильця там, ніжки - норм, а ось великі шматки зверху висушуються, поки всередині доготуються. Підсвітка, таймери там, програми - наче все є, я туди не лізу. Знаю, що вже купу раз в посудомийці мили, також все ок.
Велике ще не пробувала, але в цілому дуже подобається. Ще триває період експериментів Батат, картопля з грецькими травками, гомілки, крильця, овочі... Абсолютно точно зрозуміла, що це одна з найвдаліших покупок.
juiT 28.12.2024 13:51 пишет: Напрошується висновок, що великі шматки м'яса краще готувати в духовці. Великий об'єм аерогрилю дозволяє готувати більше продуктів за один раз. Замість 4 крилець, готуєш 8шт, замість 300грам картоплі 500грам.і тд. ( цифри умовні),
у мене ж сім'я не маленька. Тож і вибирали, щоб на всіх вистачало.
Усім привіт! Щось вирішив теж подивитися нінзі, ксяомі на 6+л і зрозумів, що акції позакінчувалися, бо усе вже 7-8 тис коштує, окрім магазинів типу техно їжак. В таких магазах можна брати?
THOR 09.01.2025 16:07 пишет: Усім привіт! Щось вирішив теж подивитися нінзі, ксяомі на 6+л і зрозумів, що акції позакінчувалися, бо усе вже 7-8 тис коштує, окрім магазинів типу техно їжак. В таких магазах можна брати?
хотілось би вкластися до 5000 грн..
Я власне там і купував. Чек дають, гарантію дають, у чому питання. Все одно усі ніндзі звідкись з-за кордону возять. Так щоб прийти в магазин, сказати "хочу ніндзю" і тобі її відразу винесуть і продадуть - ні у комфі, ні в фокстроті не пропонували. Казали - залиште телефон, ми її привеземо в магазин через кілька днів, зателефонуємо і ви прийдете навіть просто подивитеся. Начебто " офіційний інтернет магазин ніндзя " також через кілька днів пропонує привезти.
THOR 09.01.2025 16:07 пишет: Усім привіт! Щось вирішив теж подивитися нінзі, ксяомі на 6+л і зрозумів, що акції позакінчувалися, бо усе вже 7-8 тис коштує, окрім магазинів типу техно їжак. В таких магазах можна брати?
По суті питання: брати можна, але треба дивитися на строк гарантії та наявність додаткових комісій при сплаті карткою. Щодо акцій: є в мене підозра, що продавці очікують якогось негативного фактору, бо в мене на очах в одному відомому інет-магазині на мультипіч за 2 години тричі знизилась кількість місяців оплати частинами: з 14 до 8, а потім до 5. Позавчора взяв сяомі 6.5л за 5999, зараз та ж сама ціна. Поки ще всі можливості не перевірив, але попереднє враження цілком позитивне.
По суті питання: брати можна, але треба дивитися на строк гарантії та наявність додаткових комісій при сплаті карткою. ... Позавчора взяв сяомі 6.5л за 5999, зараз та ж сама ціна. Поки ще всі можливості не перевірив, але попереднє враження цілком позитивне.
Якщо по суті питання: треба негайно брати за 5к в тому таки техноїжаку!(благо, є ж позитивний досвід камрада у цій темі), бо ціна найкраща й навряд чи довго втримається, зважаючи в тому числі на динаміку курсу валют! Чи взяти "кота в мішку" - сяомі за 6к? ... це імхо, дуже зухвале та ризикове рішення ...але ж, як кажуть, на кожний товар є свій покупець)
Чи взяти "кота в мішку" - сяомі за 6к? ... це імхо, дуже зухвале та ризикове рішення ...але ж, як кажуть, на кожний товар є свій покупець)
Колега десь у вересні взяв таку хлаомі. Два місяці поюзав і був дуже задоволений. Відвіз батькам, а собі взяв таку само хлаомі десь у листопаді. Обидві хлаомі прцюють досі без зауважень. Якщо брати в нормальному магазині і з гарантією, то у чому проблема?
Чи взяти "кота в мішку" - сяомі за 6к? ... це імхо, дуже зухвале та ризикове рішення ...але ж, як кажуть, на кожний товар є свій покупець)
Колега десь у вересні взяв таку хлаомі. Два місяці поюзав і був дуже задоволений. Відвіз батькам, а собі взяв таку само хлаомі десь у листопаді. Обидві хлаомі прцюють досі без зауважень. Якщо брати в нормальному магазині і з гарантією, то у чому проблема?
жодної нема проблеми, не знаю де ти ії побачив? я про те, що переплачувати +1000 грн за, так звану тобою, хлаомі, жодного сенсу немає, суцільне імхо
Додам відгук. Придбав Ксяомі отой самий простий в Алло за 3000 грн.(Зараз є кругом і в Розетці також...). Як для інженера за фахом все дуже просто - тен і згори вентилятор. Я так зрозумів, в усіх така конструкція. Тоді навіщо купувати дорожчі? Тиждень користування сином зайшов на ура. Курка, крильця, стегна, риба. Все смажить. Інших завдань не передбачається.
жодної нема проблеми, не знаю де ти ії побачив? я про те, що переплачувати +1000 грн за, так звану тобою, хлаомі, жодного сенсу немає, суцільне імхо
Я власне купив ніндзю саме тому що на той момент була найдешевшою з аерогрилів з обємом лотка 6+ літрів. (хто ж знав що у грудні вона буде ще дешевшою ). Зараз ніндзя коштує переважно 7 тис. Чому колега придбав поспіль дві хлаомі - хз. Але на них у грудні цінники бували ще меншими, ніж на ніндзю.
офф. А чому "хлаомі"? В назві є літера л?
то натякають на хлам - в порівнянні з хвіліпсами, техвалями і нінджа))) я собі з алі брав за неповні 50 баксів так званий хлаомі, питань за пару місяців користування нема. користуюся вкладишами пергаментними щоб не мити))) юзаю не те щоб щодня, та 3-4 рази на тиждень точно, часом і пару разів в день. бачив в потоці думок в цій темі що і імениті бренди не у всіх перфектно працюють, тому вважаю свій сяомі/міуі оптимальним в плані ціна/якість)))
офф. А чому "хлаомі"? В назві є літера л?
то натякають на хлам - в порівнянні з хвіліпсами, техвалями і нінджа))) я собі з алі брав за неповні 50 баксів так званий хлаомі, питань за пару місяців користування нема. користуюся вкладишами пергаментними щоб не мити))) юзаю не те щоб щодня, та 3-4 рази на тиждень точно, часом і пару разів в день. бачив в потоці думок в цій темі що і імениті бренди не у всіх перфектно працюють, тому вважаю свій сяомі/міуі оптимальним в плані ціна/якість)))
користуюся вкладишами пергаментними щоб не мити , а де береш? Які саме? Дякую
на аліку пачку взяв. хоч кажуть в нас є в аврорах і тп - хз, не шукав. буду пробувати як закінчаться просто вирізати з мотка пергаментного паперу.
без них, до речі, горіхи смажу завжди. або насіння соняшникове - класно виходить, швидше ніж в сковорідці чи мікрохвильовці. чого без тих вкладишів - бо сухе, і максимум що потім просто водою сполоснув і все. тобто жир вимивати не потрібно
на аліку пачку взяв. хоч кажуть в нас є в аврорах і тп - хз, не шукав. буду пробувати як закінчаться просто вирізати з мотка пергаментного паперу.
без них, до речі, горіхи смажу завжди. або насіння соняшникове - класно виходить, швидше ніж в сковорідці чи мікрохвильовці. чого без тих вкладишів - бо сухе, і максимум що потім просто водою сполоснув і все. тобто жир вимивати не потрібно
Дякую. В Аврорі не бачив , а такі використовуйте як на фото? Чи круглі?
egorka 10.01.2025 13:42 пишет: Зараз на тефалі акційни ціни і кому наприклад не потрібно багато літрів то 4,2 літра стартує від 3399 грн та ще і оплата частинами до 12 платежів
Це хіба що для одинака. Ту ж картоплю фрі в аерогрилі з лотком 6+ літрів за один раз можна насмажити максимум для двох людей. Шматків червоної риби влазить 4, великих котлет з галі - 2. Якщо лоток на 4,2 то взагалі мало за один раз можна насмажити.
так, саме такі. головне акуратно потім дістати, щоб жир чи все що осипалося не попало в той лоток.
так, саме такі. головне акуратно потім дістати, щоб жир чи все що осипалося не попало в той лоток.
А сіліконова така ж форма, хіба не краще? Вона зручніша у використанні, значно вища, вигідніша теж значно...а результат той самий, бо знизу ж не запікається страва, треба стушувати/перевертати.