Деякі таблички вже повернули. Але таких мало. Тому шукати номери будинків або назву вулиці таки проблематично. Особливо якщо не знаєш як вулиці було перейменовано. Цікаво, скільки боєприпасів та амуніції можна було виготовити або придбати за кошти, витрачені на ці перейменування? Після війни це не можна зробити? Або облаштування кругового руху на перехрестях другорядних доріг - теж потрібно негайно це робити? При тому, що ті дороги не в найкращому стані...
Sashok_Accent 11.12.2024 11:18 пишет: хоспаді хіпстори мамині черешні осьо рішення: атлас вулиць Києва
Можно точку прибытия по googlemaps смотреть. Я до сих пор такое практикую, по крайней мере, если надо доехать куда-то в Киеве. Правда, за 25 лет я неплохо город выучил, вопросы могут быть только по конечному адресу.
Це не айфон часом ? Бо вже не раз бачив, у колеги поруч, локацію десь в Беларусі, або в океані, а на Пікселі в мене все ок показувало. У Андроіда алгоритм працює трохи краще, мабуть за рахунок того що він історію локацій використовує і просто так в Білорусь не перескакує.
Я не думаю, що залежить від марки телефону. В нас 2 айфона, у жінки перескакує в Льодовитий океан, в мене ні. І Waze завжди працює, тупить, але працює.
Позавчера утром выезжал с Подола, включил "Вейз", чтобы он мне оптимальный маршрут просчитал, на маршруте от Введенской до Нижнеюрковской сигнал был полностью задушен, "Вейз" висел. Пришлось, по-старинке прикидывать, по какому маршруту будет меньше траффик.
alex_b 16.12.2024 21:03 пишет: Круговий рух це афігєнна штука для регулювання потоків. Їздив по Європах і просто був у захваті. Мінімум вкладень - максимум результату.
Интересно чем именно? Разве что в каком нибудь селе))) Я помню когда на автовокзале круговое было, так капец, можно было больше часа потратить на проезд((((( а сейчас.....
alex_b 16.12.2024 21:03 пишет: Круговий рух це афігєнна штука для регулювання потоків. Їздив по Європах і просто був у захваті. Мінімум вкладень - максимум результату.
Интересно чем именно? Разве что в каком нибудь селе))) Я помню когда на автовокзале круговое было, так капец, можно было больше часа потратить на проезд((((( а сейчас.....
Вот редко там ездил, ничего не скажу. Подозреваю, что была не клумба, а круговой объезд вокзала. Это другое. Или нет? Что касается моих глобальных впечатлений, то в тех же французских селах запросто обходятся без светофоров в принципе. Просто едешь по клумбах в свободном режиме - и все. На въездах в боль-мень крупные городки попадаешь уже на капитальный "раунд эбаут" И не припомню, чтобы я там стоял по часу. Никогда. На центральных перекрестках городов в основном светофоры. Ну это в исторических центрах. Короче, нужно самому поездить там прилично и оценить. Недостаток - да, низзя со всей дури промчаться на свой зеленый. По-любому притормозишь и аккуратно объедешь клумбу.
hugo-smk 11.12.2024 14:35 пишет: Жарти жартами,а в мене карта є на всяк випадок. До речі- зняті в 2022 таблички з номерами будинків хтось колись планує повертати,чи ще не на часі?
Ну хай номери будинків, то ще зрозуміти можна було. Навіщо номери під'їздів повідривали, якщо їх там 5-10+