Розкажіть чого? Не розглядав цю машину бо особливо і не зустрічав її в оголошенняз х продажу. Які у неї переваги і чи не важко буду у разі чого знайти запчастини чи продати данне авто. Дякую!
А от які проблеми з Алтімою? Чи на неї немає запчастин, бо ні у нас, ні взагалі в Європі не продавалася? Так наче ж з США зараз на битки запчастини возять ледь не цілими пароплавами до нас. Я не заради спору, а цікаво про Алтіму почути. Бо насправді цікаве і комфортне авто - мені більше за Кемрі сподобалося.
Та навіть тєана, яку в нас продавали досить успішно, проблемна по запчастинах
та їх не так щоб багато продано було. відповідно попит на ЗЧ невеликий і запасів ніхто не тримає. якщо алтіма американка, то не проблема я це проходжу з Доджем. офіційно продавали, але недовго. спеціалізовані магазини є, але іноді очикування запчатин від 2 до 6 тижнів. тому забив і став замовляти сам з США. от нещодавно колодки замовляв, двірники (хоча їх не проблема і тут купити), втулкі стаба (теж є тут),всі фільтра, PCV-клапан, манжети на направляючи гальмівних супортів, бо вже немолоді і переймався за них...ну така, величенька ТОшечка. вийшло з доставкою відсотків на 30-40 дешевше ніж тут купити плюс колодки дуже жирненьки купив, яких сюди не таскають магазини так от, повернемося до алтіми... на алтіму в США ЗЧ є. і недорого. а от теана там продавалась. відповідно ЗЧ нема. доставка від 2 тижнів авіа, або місяць-півтора морем, але в півтора рази дешевше (от диски гальмівні на крайслера буду морем замовляти...важкі падлюки а заміна не горить)
Та навіть тєана, яку в нас продавали досить успішно, проблемна по запчастинах
Коли бюджет лімітовано - не треба брати якусь дивовижну дичину. Має бути щось розповсюджене з недорогими зч
це факт. бо як вище писав, можна зі штатів замовляти на якісь авто. але планувати ремонти та ТО завчасно треба . То вже тільки ...по великій любові
Таке враження що ледь не третина Києва їздить на американських битках, значна частина яких або взагалі не продавалася в Україні та ЄС, або європейські версії відрізнялися від американських і певна кількість запчастин не взаємозамінна (сам з таким стикнувся, коли дзеркала від американського аутбека не стають на японський). І ніхто не переймається з цього. Хоча мабуть коли якісь американські битки стають у нас дуже популярними (типу пассату або тігуана) то і запчастин навозять багато просто на продаж. А Алтім так щоб часто то і не зустрінеш.
Таке враження що ледь не третина Києва їздить на американських битках, значна частина яких або взагалі не продавалася в Україні та ЄС, або європейські версії відрізнялися від американських і певна кількість запчастин не взаємозамінна
Камрад, шо має у володінні 2 крайслери, вважає нормальним чекати по 3-4 тижні запчастини з штатів - кожному своє. Особисто я, якщо питання доставки частей умовно ходової, або моторного навісного за добу не вирішується, вважаю тачку невдалою - бо вона просто так займає підйомник, який має приносити прибуток))
та їх не так щоб багато продано було. відповідно попит на ЗЧ невеликий і запасів ніхто не тримає. якщо алтіма американка, то не проблема
Мене від Алтіми на варіаторі , свого часу відмовляв співробітник сто по цим самим варіаторам.
я особисто знаю конторку що спеціалізується по CVT, якщо їм вірити я останні 8 років на попередньому авто взагалі не мав права їздити через відсутність справної коробки нема у нас в Україні спеціалістів по CVT хочаб тому що ремонтувати їх недоцільно - це маразм (так тільки на продаж роблять а не для себе)
та їх не так щоб багато продано було. відповідно попит на ЗЧ невеликий і запасів ніхто не тримає. якщо алтіма американка, то не проблема
Мене від Алтіми на варіаторі , свого часу відмовляв співробітник сто по цим самим варіаторам.
я особисто знаю конторку що спеціалізується по CVT, якщо їм вірити я останні 8 років на попередньому авто взагалі не мав права їздити через відсутність справної коробки нема у нас в Україні спеціалістів по CVT хочаб тому що ремонтувати їх недоцільно - це маразм (так тільки на продаж роблять а не для себе)
На китайцях також їздять, деякі ще досі бігають 08 року виробництва. На тому ж Ніссан Рог з їхніх слів нормальний варіатор, а ось на дешевших моделях не рекомендували. Це річ за ринок б/у , а не новий авто, на якому ти їздиш і експлуатуєш з першого кілометра. Тут трохи інші критерії вибору діють, ніж при купівлі з салону.
Таке враження що ледь не третина Києва їздить на американських битках, значна частина яких або взагалі не продавалася в Україні та ЄС, або європейські версії відрізнялися від американських і певна кількість запчастин не взаємозамінна
Камрад, шо має у володінні 2 крайслери, вважає нормальним чекати по 3-4 тижні запчастини з штатів - кожному своє. Особисто я, якщо питання доставки частей умовно ходової, або моторного навісного за добу не вирішується, вважаю тачку невдалою - бо вона просто так займає підйомник, який має приносити прибуток))
та ні, якщо срочно треба, то більшість можна купити і тут (за виключенням кузовщини, і то не всієї ) просто дорожче але якщо планувати завчасно, то і коли треба, просто достаєш з підвалу і ставиш в мене так сайлентблоки на задню підвіску авенджера повалялись 2 чи 3 роки думав вже час помирати їм, а вони не помирали і не помирали. поміняв їх чисто тому що поліз міняти сайлент підрамника, бо він вже просився. я взагалі не люблю доводити до поломки - міняю превентивно. Може і завчасно щось, але зато ніколи нічого не ломається в дорозі. так що мене така схема дійсно влаштовує...це мабуть в мене психологічна травма після юзанія протягом 3 років косміч 2141
PS доречі, літаком колодки гальмівні на крайслер прийшли за 11 днів...валяються вже місяці зо два. бо рідні ще нормальні
Сергёга 15.01.2025 16:47 пишет: доречі, літаком колодки гальмівні на крайслер прийшли за 11 днів...валяються вже місяці зо два. бо рідні ще нормальні
А хіба на твій крайслер йдуть якісь унікальні колодки, що не можна в Україні придбати? Чи екзистом з Польщі замовити? Це ж стандартна деталь, а не оригінальна кузовщина.
Сергёга 15.01.2025 16:47 пишет: доречі, літаком колодки гальмівні на крайслер прийшли за 11 днів...валяються вже місяці зо два. бо рідні ще нормальні
А хіба на твій крайслер йдуть якісь унікальні колодки, що не можна в Україні придбати? Чи екзистом з Польщі замовити? Це ж стандартна деталь, а не оригінальна кузовщина.
ну дивись в мене повнопривідний. там на морду доволі рідкісні у нас. Звісно є, але всяке таке, що мені не подобається. Або конкретний ноунейм, або ціна як чавунний міст (ті що я хотів на мою автівку в Україні взагалі не знайшов, а на якусь модель форда такі колодки знаходив по 8200...на мій цю модель в тому магазині під замовлення вломили 8600. мені значно дешевше вийшло самому замовити - чи 3200 чи 3500 встало. я вже забув) єкзістом з польщі дорожче. та і номенклатура теж така собі в штатах просто гора моделей, які хочеш. і карбон файбер керамік і проста кераміка і семі металік і різних виробників. і там я впевнений, що не підробка . Звісно там я БОШ не беру (це було б дивно зі штатів тягнути ), а RAYBESTOS, POWER STOP . В них купа лінійок у кожного. Кому що треба. скажу більше. на Avenger, на відміну від 300-ки воно і не треба щось прям таке растаке, та і колодок вистачає на нього в Україні. Але теж взяв в сша. Тупо дешевше. Для розуміння, нещодавно на Avenger замовив комплект зандніх аміків з пружинами, отбійниками, опорами, пильниками. Коротше 2 шт повні збірки від Monroe взяв за 6500 з доставкою ...за пару ну тут ще момент - була знижка саме на цю модель. отаку https://prnt.sc/Xu5RzJbV5m2A саме в магазині коштувала лише 40 баксів. зараз 64 за комплект. але і за 64 якщо брати, то виходить сильно дешевше ніж у нас купувати
наприклад в Україні мені просто пружини КИТАЙСЬКОГО виробництва пропонували за 7100 за 2 шт + амортизатори теж китайчатина (FSC, але то мейд ін чайна) 4000 за 2 шт. Це без пільників, опор, відбійників. Як на мене , то є сенс почекати від 10 до 40 днів якщо завчасно плануєш. Збірка амік/пружина або гальміний диск важить не мало, тому "швидке море", всякі датчики колодки, прокладки, шланги, двірники і подібне можна літаком, бо легеньке і доставка копійки коштує. так, навіть двірники там замовляю.