Gavik 23.01.2025 15:24 пишет: Вважаю , що магазину вигідніше продавати те що добре беруть . А не дорогий ексклюзив в очікуванні естета із своїми забобонами
в магазині можна порівняти наприклад меню самсунга лж або андроїда і тоді вже дивитися що сподобалось і шукати такий ТВ
Це якщо головний критерій в виборі тв - меню. Притомні люди орієнтуються в першу чергу на якість зображення. Меню взагалі до одного місця. А в нормальних тв взагалі ніякого меню немає, бо там андроїд tv.
DimonDSV 23.01.2025 09:19 пишет: а реально щось нормальне купити в бюджеті 30 +/- з діагоналлю 55+? головне щоб не викликало відразу і років 10 пропрацювало. до китайців ставлюсь негативно чисто політично)) чи є щось не з піднебесної?
Попався порівняльний огляд https://www.youtube.com/watch?v=mJYJ0ae1b_o. Чувак там себе як продавця піарить, але то таке, сам наче в темі. Висновки собі зробив: 65" (оптимально на 2 м, інакше можна більше) OLED 120 Гц 10 біт android tv/google tv, а це з нормальних брендів тільки Sony. Потім подивився ціни..... В принципі, серіали і на ноуті можна дивитися
Gavik 23.01.2025 15:24 пишет: Вважаю , що магазину вигідніше продавати те що добре беруть . А не дорогий ексклюзив в очікуванні естета із своїми забобонами
в магазині можна порівняти наприклад меню самсунга лж або андроїда і тоді вже дивитися що сподобалось і шукати такий ТВ
еще в магазине можно сравнить пульты и порасспрашивать, как ими пользоваться
Rucha 23.01.2025 16:50 пишет: Це якщо головний критерій в виборі тв - меню. Притомні люди орієнтуються в першу чергу на якість зображення. Меню взагалі до одного місця. А в нормальних тв взагалі ніякого меню немає, бо там андроїд tv.
ну як сказати, у мене в ТСЛ щоб увімкнути таймер вимкнення треба зайти в налаштування гуглтв розділ система, тобто припинити перегляд, може в когось безпосередньо на пульті вмикається і це зручніше.
меню - пофіг. маю тв приставку і буду нею користуватися зі старту. по тій самій причині начхати на пульт. звук також буде через зовнішню акустику. від тв потрібно саме картинка, не гірше мого 10-ти річного філіпса. це не складно, так як завищених очікувань не маю. та і телевізор в основному на фоні. ютюбчик/нетфлікс. іноді формула 1 або якийсь футбол.
тут більше питання щоб новий телевізор пропрацював ті 10 років.
чи не морочити голову і взяти те що сподобається в магазині? сірий апарат наскільки дешевший?
В мене на бюджетних (без смарту) ЛЖ 49" та 32", яким точно більше 10 років, з різницею в декілька місяців полетіли планки підсвітки. Перший ремонтував майстер в мене дома, на другому я вже сам міняв. А от ЛЖ 42", більш "дорогий" і куплений на пару років раніше, працює без проблем.
DimonDSV 24.01.2025 11:36 пишет: меню - пофіг. маю тв приставку і буду нею користуватися зі старту. по тій самій причині начхати на пульт. звук також буде через зовнішню акустику. від тв потрібно саме картинка, не гірше мого 10-ти річного філіпса. це не складно, так як завищених очікувань не маю. та і телевізор в основному на фоні. ютюбчик/нетфлікс. іноді формула 1 або якийсь футбол.
тут більше питання щоб новий телевізор пропрацював ті 10 років.
чи не морочити голову і взяти те що сподобається в магазині? сірий апарат наскільки дешевший?
ну тут думаю не вгадаєш пропрацює він 10 років чи ні, як повезе, сіряк трішки дешевше