Які стереотипи? Форд сам себе угробив своїми екобуст і павершифт. ФВ привіт. Я розумію, що на гібридному Форді цього немає, але кому це ВЖЕ цікаво? Поки ФВ і Форд розгрібали наслідки своїх ноу-хау технологій, японці завойовували лояльність к бренду. Тому, все закономірно і логічно.
Zipher_kiev 12.01.2025 15:02 пишет: Мені подобається Куга, але знайомі механіки відмовили. Нові бензинові 1.5 мають тіж самі проблему - ремінь грм у маслі (забиває сітку та привіт блок), проблеми по течі антифрізу також трапляються. Дизель є, але залишився у версії 120 сил з 2 літров, його задушили. Він по надійності кращий за бенз, але до ВАГ не дотягує.
Zipher_kiev 12.01.2025 15:02 пишет: Мені подобається Куга, але знайомі механіки відмовили. Нові бензинові 1.5 мають тіж самі проблему - ремінь грм у маслі (забиває сітку та привіт блок), проблеми по течі антифрізу також трапляються. Дизель є, але залишився у версії 120 сил з 2 літров, його задушили. Він по надійності кращий за бенз, але до ВАГ не дотягує.
Не в масле. Там другие проблемы.
Сергій, а що по фордовскому гібриду знаєш? Варто його розглядати?
Чого гібридний Туксон гуде як літак? Я на стоянці сьогодні прозрів. До того ж звук такий противний, помісь органа і турбіни літака. В салоні так само чутно?
juiT 29.01.2025 20:42 пишет: Чого гібридний Туксон гуде як літак? Я на стоянці сьогодні прозрів. До того ж звук такий противний, помісь органа і турбіни літака. В салоні так само чутно?
juiT 29.01.2025 20:42 пишет: Чого гібридний Туксон гуде як літак? Я на стоянці сьогодні прозрів. До того ж звук такий противний, помісь органа і турбіни літака. В салоні так само чутно?
Якщо стояв і гудів - щось з двигуном. Якщо рухався - то це нормально. Вимоги Євросоюзу, З 19 чи 20 року усі гібриди та електрички що продаються повинні видавати якийсь звук при руху на низький швидкості. Безпека пішоходів і все таке. Я незнаю як в Туксоні, але в Тойоті це ще один динамік десь попереду. Теоретично можна заняти і вліпити якийсь спротив щоб помилку не видавав, але в салоні майже не чутно тому персонально мені пофіг.
Dmitrik 15.01.2025 15:06 пишет: Варто його розглядати?
Дивно, що така тиша. Наче на другому місці після тойотівського, а відгуків взагалі не багато. Нарив, що коробка у Форда не надійна, але інфи мало, щоб якась цілісна картина була.
Дивно, що така тиша. Наче на другому місці після тойотівського, а відгуків взагалі не багато. Нарив, що коробка у Форда не надійна, але інфи мало, щоб якась цілісна картина була.
Це про яку саме коробку йде мова? Був паверщифт. Порівняно з першими dsg досить пристойна та надійна. Але перейшли на надійні гідротрансформатори. Але крім надійності там особливо нічим похизуватися.
Це про яку саме коробку йде мова? Був паверщифт. Порівняно з першими dsg досить пристойна та надійна. Але перейшли на надійні гідротрансформатори. Але крім надійності там особливо нічим похизуватися.
вже CVT, принаймні на 2,5 PHEV ..ніяк не можуть визначитись
hollywood 31.07.2023 11:01 пишет: Код'як має найбільший багажник за усіх з запропонованих конкурентів
Сам їжджу на такому Код'яці як ТС хоче, в кожну подорож їду та радію, дружина постійно випробовує - збирає речі і каже що не влізе стільки валіз/сумок, врешті все влізає ще й місця лишається) Нема чого розповідати за зв'язку мотор-коробка - вона ідеальна, краще просто немає. Так як автівка едина в сім'ї, треба їздити по магазинах, а ось тут гібрид не завадив би, бо пробігі дім-магазин-дім смішні 2-4км
В мене Код'як вже 4 роки, сам в шоці, авто повністю задоволняє (нема лише адаптивного круіза, але його можна доставити за якихось косарь-два баксів).
Пройшло 1,5 роки. Геть нічого не змінилося, окрім віку. Машина задовольняє на 146%!
Про коробку гібридів я чув, що до якогось року можуть виходити з ладу підшипники якогось із валів. Після якогось рестайла ніби виправили.
Зараз, напевно, краще ставити питання й шукати відповіді у спеціалізованих телеграм-чатах. Хоча це часто і незручно і я, читаючи такі чати, зазвичай сумую за класичними форумами з розбиттям на тематичні підрозділи. Але маємо шо маємо.