Товариство питання, є досить багато дисків, оті що на одному диску купа всього (фільми, мультики)є бажання їх позбутися, віддам десь де вони дійсно потрібні, якщо цей формат ще актуальний. Диски нові (більшість навіть ще не в коробках), багато однакових. Обкладинки на ро.мові але на смітник наче шкода. Порадьте будь ласка
Це безцінний актив в тому сенсі, що ніхто нічого за них не дасть. Можливо, безкоштовно хтось забере, але навряд, бо воно не варте палива на дорогу чи пошту. Викидайте з легким серцем.
romanyuk 19.01.2025 21:38 пишет: Товариство питання, є досить багато дисків, оті що на одному диску купа всього (фільми, мультики)є бажання їх позбутися, віддам десь де вони дійсно потрібні, якщо цей формат ще актуальний. Диски нові (більшість навіть ще не в коробках), багато однакових. Обкладинки на ро.мові але на смітник наче шкода. Порадьте будь ласка
якщо би зрозуміти, що саме на тих дисках(окрім мультиків) та який обсяг(чи влізе у багажник кросовера? ) то я би забрав для "оновлення" моєї колекції, бо маю прилади, що їх транслюють. На смітник, завжди встигнете, не варто поспішати)
romanyuk 19.01.2025 21:38 пишет: Товариство питання, є досить багато дисків, оті що на одному диску купа всього (фільми, мультики)є бажання їх позбутися, віддам десь де вони дійсно потрібні, якщо цей формат ще актуальний. Диски нові (більшість навіть ще не в коробках), багато однакових. Обкладинки на ро.мові але на смітник наче шкода. Порадьте будь ласка
Якщо за тиждень ніхто не забере або щось залишиться - буду у Києві заїхав би
Я теж розмірковував над цим але є певні застереження. Я свого часу багато фільмів викачав і записав на болванки, які відносяться до класики світовогог кінематографа. І от станом на зараз певну кількість цих фільмів в онлайні не подивишся, бо їх там немає, а ті що є на торентах - нікого на роздачі вже кілька років не було. Отже виявляється що є у мене унікальні копії. Але ж не можу усі 600 дисків перевірити, чи є у доступі зараз ці фільми.
В ответ на: Я свого часу багато фільмів викачав і записав на болванки
Я теж Але з часом смаки міняються . Те що раніше було вау , зараз викликає лише посмішку . Те що дійсно цінне можна на hdd переписати . Я просто виніс в кульках до бака
В ответ на: Я свого часу багато фільмів викачав і записав на болванки
Я теж Але з часом смаки міняються . Те що раніше було вау , зараз викликає лише посмішку . Те що дійсно цінне можна на hdd переписати . Я просто виніс в кульках до бака
Можна і переписати. Але для цього треба десь взяти час та натхнення. Смаки звісно змінюються, але я там багато чого ще не подивився навіть. Приблизно половину, а то й більше.
якщо би зрозуміти, що саме на тих дисках(окрім мультиків) та який обсяг(чи влізе у багажник кросовера? ) то я би забрав для "оновлення" моєї колекції, бо маю прилади, що їх транслюють. На смітник, завжди встигнете, не варто поспішати)
крім мультиків в основному фігня всяка (кіношедеврів немає): фентезі і фантастика, бойовики, серіал якийсь (вєліколєпний вєк), були ще якісь серіали країни агресора - викинув. По кількості - не багато як для багажника, вони просто без коробок (диски в целофані + поліграфія). умовно мульти для хлопчиків - 10-20 екземплярів (однакові) мульти для дівчаток, бойовики, фантастика, серіал- так само, тобто разом умовно +/- 50-80 штук, не рахував
крім мультиків в основному фігня всяка (кіношедеврів немає): фентезі і фантастика, бойовики, серіал якийсь (вєліколєпний вєк), були ще якісь серіали країни агресора - викинув. По кількості - не багато як для багажника, вони просто без коробок (диски в целофані + поліграфія). умовно мульти для хлопчиків - 10-20 екземплярів (однакові) мульти для дівчаток, бойовики, фантастика, серіал- так само, тобто разом умовно +/- 50-80 штук, не рахував
я свои диски с фильмами сначала перенес в гараж, а потом из гаража понемногу отдавал охраннику ибо видел, что там жизнь не сахар и он был рад тем дискам
а вот диски с разным софтом тех времен таки пойдут в мусорный контейнер